HakkiYendi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 sakın oyun oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Bu gece katıldım bende arkadaşa kafa çakır ne iş ne güç ne sevgili ohhhh kafa rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 NolaxThensbane said: Bu gece katıldım bende arkadaşa kafa çakır ne iş ne güç ne sevgili ohhhh kafa rahat öküz oturmamış hacı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 dünkü kadar berbat olmasa da durum yine aynı sayılır. anasını satayım çıkarken elimi koymuş gibi bulduğum hatunu şimdi ufacık izmirde bulamıyorum rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 quote SenariouS said: MrLevie said: işsizlik tavanda şu an tarafımda, her gece içiyorum bildiğiniz, eski sevgiliyi hatırladık, farid farjad falan karıştı araya çok fena oldu lan. fuck. gurbetteki adama yapilir mi lan bu of hiç birşeyim yoktu, ta ki bunu dinleyene kadar. melankolinin kaynağı belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 öküzlere soykırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 öküzlere soykırım sana bişey olmasın fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bana olan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 MrLevie said: NolaxThensbane said: Bu gece katıldım bende arkadaşa kafa çakır ne iş ne güç ne sevgili ohhhh kafa rahat öküz oturmamış hacı o zaman. öküzle buzağıyla işim yok benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Nolax sen sanayi tipi makina felan yapmıyor muydun? Çıktın mı işten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ulan harbi bugün bana koydu :/ Seni kaybetmek, seni kaybetmek, içtiğin her yudumsa, seni kaybetmek, baktığın herkes de seni görmekse, seni kaybetmek, kalabağın içinde yalnızlıksa, evet! beni seni kaybetttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 öf kızın doğumgünü bugün kıvamı yakaladık gene=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=_hyAOYMUVDs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 MrLevie said: öf kızın doğumgünü bugün kıvamı yakaladık gene=/ ahahah akrep mi, hic bulasma ii yırtmısın. ona sevin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Masakari said: Nolax sen sanayi tipi makina felan yapmıyor muydun? Çıktın mı işten ? ahaha yeni gördüm bunu kusura bakma tasarımcıyım uzmanlıgım sac metal kalıpcılıgı üzerine bu ay başında bir yere başladım ama 2gün dayandım hala işsizim göte kaçtı anlıyacağın büyük bir şirketle flörtleşiyoruz ama ses seda vermiyor serefsizler çok pis kitlediler 2aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 @viva : olum akrepten başkasıyla da geçinemiyorum ki, bütün sevgililerim akrep sadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 mesaj at doom gunun kutlu olsun diye. ya da hala muhabbetiniz varsa ara kutla. abi akrepler zorludur ya hatunları. bi kere kaybettin mi cok zor yumusatması. ancak aradan zaman gececek vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Hala arama/mesaj falan olmadığına göre çok içmemişsin daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 mesaj atmalı mıyım ı soruyorum kendime. hatunun ne durumda olduğuna dair en ufak fikrim yok=) en son ayrıldım, twitterdan faceten uçurdum şimdi bilmiom asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 2 akrep'te bende var lan, biri kardeşim, diğeri de bişeyler olmasını istediğim kişi, ama pek olucak gibi de durmuyo sanırım... içmeye alışık olsam bende içerdim bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 selam ben akrep btw abv kovaların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bu burç hedelerini pek sallamam ama nedense benim gibi balık olan arkadaşlarım hep akrep hatunlarla evlendi. ve benim de kız arkadaşlarım hep akrep gidiyor. gerisini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 2 akrep de bende var diyince "oha lan. One İki hatun mu bulmuş aynı anda" dedim. Sonra tabiki yanilmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ahahah biri kardeşi biri de birşey olmasını istedigi ama asla olmayacak kişi çıktı yani agreplerin. One'ın bulacağı tek akrep onu dar sokakta kovalayan polis akrebidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yok la, biri default geldi işte, diğeri içinde kasıyoz bakalım nereye kadar sürcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar