Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultima online da rp ve pvp üzerine...

ligaci

Öne çıkan mesajlar

Konunu siliyorlarsa bi nedeni vardır . Sen daha neden açma ihtiyacı duyuyosun anlamadımki . İlk açtığın topic reklam amaçlı olmasa bile yada o düşünceyle açmamış olsan bile şuanda bu ve altındaki topicle sen baya baya reklam yapıyosun .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyide reklam felan diyosunuz ama kim gidipte üye oluyoki paticikten...bırakın eleman dewam etsin kime ne zararı var...paticik varken aklımın ucundan geçmez başka bi forum...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptığın rp' yorumuna yorum yapmak istemiyorum sormak istediğim bişey var yani daha doğrusu anlamadığım bişey sitenin üst bölümündeki bannerde şu kelimeler yazmakta
"OYANAYAN OYNATAN"

Ben bişey anlamdım oymak kökünden qeliyor ama :) rp yapmak için oymamızmı lazım yani ? oyalım oyduralım ve oynuyalım sloqanını kullan daha iyi bence..

"Geber İt ÖLÜMÜ Çoktan Hakettin!" derseniz bu rp olur ve oyun ayrı bir zevk katar.

Kimsinnnn sennnnnnnn
Çıkk dışarı çıkkk çıkkkkkkk çıkkkkk ne olur çık yaaaaaaaa!!
[signature][hline]Ya yaratık senin yüzüne ne olmu$ böle töbe estafurullah..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 12 Aralık 2004 18:48 tarihinde demiş ki:
ehm, role play anlayışı bu kadar kıt olmamalı.. Role play bu değildir. Yapmayın etmeyin..

katılıyorum.

rp demek illa tailor veya carpenter olmak değildir.
belli bir karakteri kurgulayıp onu oynatmaktır, yazılanların bu kısmına katılıyorum. Ancak rp, bir savaşçı oynatırken, birine saldırdığında "geber it, ölümü hakkettin" demek kadar sınırlı bir olay değildir.

ha bir de, "uo aksiyon açısından zayıf, rp açısından çok zengin bir oyun" değildir. Fallout 1-2, Daggerfall, Morrowind, Vampire The Masquerade 1-2, Baldur's Gate 1-2 ve Planescape:Torment oynadıktan sonra bu lafı bir daha düşünün bence :) Örneğin benle dialoga giremeyen shopkeeperlara sahip bu oyunda rp anca playerlara bağlı olabiliyor ne yazık ki.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Aralık 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ligaci, 14 Aralık 2004 02:06 tarihinde demiş ki:
Sizin rp anlayışınız ne skill kasmak mı, sidik yarıştırmak mı? Yazıda dediğim gibi:
Bir karakteri canlandırmaktır bir odunu onu yaşamaktır yaşatmak değil.

Ehm, bu aynen sizin elmanız çürük, buyrun size çürük armut verelim gibi olmuş.. Role Playing daha farklı bir olay. En azından bu kadar basit değil. Elbetteki canlandıracaksınız, fakat UO gibi sınırlı bir arabirimde Role Playing, masa üstünde Role Playing bambaşka bir olgu. Yani gidip de, "Bakın ben katilim, öldürmeden önce Öl dedim, demek ki canlandırabildim." çok sığ, ve yetersiz bir örnek.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc?
That's a city in Bosnia. Right?
-- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...