Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 bilek güreşi yaparken mi kırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 oha bilek güreşi yaparken mi kırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 evet baya enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 +18 http://www.youtube.com/watch?v=xl9UkKV-qG4 http://www.youtube.com/watch?v=wRgFSNA8Usg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mümtaz Alparslan var. Çok iyiydi bacak ve diz konusunda. Kolda da iyidir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 geçmiş olsun oyundan ziyade bol bol kitap oku bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 bende zorlama falan yoktu bunlar gıbı bır dırenme olmadı. tuttum kırıldı ondan soktayım zaten zorlasam dyecemkı abı kemık dayanamadı zorladım kırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 zorlamaya gerek yok senin kasın kırıyor kemiği zaten, karşındakinin gücü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 benim 7 yaşında sol kolum dirsekten kırılmıştı hatta ballıymışım mk. 2 mm yandan kırılsa kangrenden kolumu keseceklermiş o derece. sana tavsiyem muhtemelen kolun alçıdadır şimdi. alçıdan çıktıktan sonra doktor muhtemelen sıcak suyun içinde açma hareketleri verecektir onları günü gününe eksiksiz yap. benim kuzenin kolu benden 1 yıl sonra aynı gün yaklaşık aynı saatte kırıldı hem de aynı yerden ben antremanları yaptım şimdi kolumu 180 derece açabiliyorum o aksattı pek takmadı şimdi yaklaşık 150 derece falan açabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 doktor fazla kaslı oldugun ıcın kas kemıge cok guc bındırmıs tarzı bısı dedı. burdan tavsiyem sudurkı gures saglıga zararlı yapmayın :) yaptırmayın dogdugumdan berı profesyonel spor yapan adamım benım kemıge olduysa hekese olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 senin kol defoluymus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 7 sene kick box yapıpda bıryerım kırılmadıysa şanş derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Wolas said: Vidar said: askerde bilek güreşi yaparken kırmıştı biri aynı kemiği, çıkan ses çok feciydi. aynen öle oldu baya şaşırdık demeseler anlamayacaktım ben sandalyee falan baktım sonradan kol kıpırdamayıca hımm hastaneye gıdelım olfduk bi baktım kolum orda uzanıyo sdfgh geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 sasasdasdas aynen ya bu arada agrı kesıcı hıc kullanmadım hala hastanede arkadaslar doveceklerdı . ilac kullanmam gebermedıkce bence katlanılmayacak bır agrı degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 oha o nasıl kırık lan bir garip oldum geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 geçmiş olsun. steam'de yeni oyun keşfettim gun monkeys diye belki seni de sarar. değişik bişi. haftasonu beleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 geçmiş olsun kötü gözüküyor, ne kadar zamana kaynıyormuş ? ha 2 ay demişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 basket hastanesındekı kankaya sordum platın demıs rontgenı gosterdıgınde doc ler offf abi bu çile ne zaman bitecek yllardır boleyım sankı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Geçmiş olsun şansına dizilerde son buluyor neyse iyi filmler var bu sene sci-fi senesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 bu tur durumlar ıcın hayatı kolaylastıracak gıysı arıyorum bılgısı olan varmı tshirt pantalon falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Wolas said: bu tur durumlar ıcın hayatı kolaylastıracak gıysı arıyorum bılgısı olan varmı tshirt pantalon falan benim dayım konfeksiyoncuydu ozel tshirt yapmıştı bana sol kol kısmının altı komple çıt çıtlıydı bence gidersen bi atölyeye rica edersen yaparlar uzun süren bir iş değil çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 geçmiş olsn iyi beslen saglam kalsiyum takviyesi eskisinden daha saglam olucak zaten. kendi kendini kırmışın ama cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 eskisinden daha sağlam olmayacak dürüst olalım :) ben artık amuda kalkamıyorum çünkü kalktıktan 5-10 saniye sonra kırık kolumdaki güç aniden kesiliyor sağ kolumdaki pazuyu göstermek için sıkabiliyorum ancak solu sıkınca güç yine aniden kesiliyor kısacası kırılan kol eskisi gibi olmaz ama günlük yaşantını etkilemez. varsa kolun ile yaptığın aktiviteler sporlar bunları etkileyebilir mesela ben capoeirayı bir müddet sonra bırakmak zorunda kaldım çünkü ilerlememe müsade etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 kite surf yapıyorum şuan umarım etkilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar