Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dunyanin En Sansli Adami...

amarcord

Öne çıkan mesajlar

said:
Mandooo, 12 Aralık 2004 17:29 tarihinde demiş ki:
said:
narin, 12 Aralık 2004 17:17 tarihinde demiş ki:
Adamin sansi kadar da sansizligi varmis ; hangimizin basina bu kadar cok kaza gelir ki ?

-birinci sınıfta tam müsamereden önce kabakulak oldum ve bir çok rol almama rağmen gidemedim...
-sol kolumu 4. sınıfta 10 cm den düşerek kırdım..
-sol kolumun ikinci kırılışı 5. sınıfta kaleye ender geçişlerimin birisinde gelen top yüzünden oldu (bilek çatladı)
-şu güne kadar 3 kere tırnaklarım çekildi...hepside futbol maçlarımdan sonra oldu...
-bi kaç kere sert çarpmalar sonucunda ayaklarım kırılmaktan beter oldu...
-minibüs çarptı 7 metre takla atarak uçtum omuz eklemlerim ezildi..
-hazırlıkta sağ kolum kırıldı (o gün yağmur yağmıştı...halı saha maçına çağırdılar...düşeriz bi yerimiz kırılır dedim..kolum kırıldı)1 ay hastanede 1 ay evde yattım ingilizcem yarım yamalak...

daha ne diyim artık kim şanssız acaba?

Ya sen 3 4 kere kolunu bacagini kirdin diye sanssiz mi sayiosun ? Adam 10 kere ölümden dönmüs sn onu kendinle bir mi tutuosun ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Sosyal ağlarda paylaş

nerde nasıl öleceğini merak ettim bu adamın[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
amarcord, 12 Aralık 2004 17:13 tarihinde demiş ki:
Frane Selak 74 yasinda emekli muzik ogretmeniymis. Dunyanin En Sansli adami sayiliyormus. Adamin kurtuldugu olaylar.

1- 1962 de Saraybosna'da bindigi tren rayda cikmis nehre dusen trenden 17 kisi bogularak olmus. Frane'nin sadece kolu kirilmis.

2- 1963 de Zagrebte ucaga binmis. Ucak kalkmadan kapisi acilmis. Frane ile asagi dusen 20 kisi olmus. Frane yarali olarak kurtulmus.

3- 1966 da bindigi otobus nehre ucmus. 4 kisi olmus adam bir iki siyrikla kurtulmus.

4- 1970 de arabasiyla giderken motor alev almis. Adam kendini disari atmis. Benzin deposu infilak etmis.

5- 1973 de tekrar arabasinda meydana gelen patlamada adam sadece saclarini kaybetmis.

6- 1995 de Zagrebte otobus carpmis. Adam yarali kurtulmus.

7- 1996 da arabasiyla bir kamyonla carpismis arabasi ucuruma dusmus. kendisi agacin ustune firlamis. ve yine kurtulmus.

Frane piyango bileti almis. Ve adama 1,3 trilyon para cikmis. Simdi amaci kazasiz belasiz yasamak :)

Unbreakable filmi bu adam icin cekildi zaten. Sonunda yazı cıkıo..
Sosyal ağlarda paylaş

bende bi kere ölümden döndüm ama bi kere :p

karanlıkta saklambaç oynarken ebe ile beraber koşuyodum son hız. Tam o sırada önümdeki havada asılı halka şeklinde demiri görmedim (parktaydık) ve kafayı bi güzel gömdüm. Bayılmadığımamı şaşsam, etrafı kan gölüne çevirdiğimemi şaşsam(abartmıyorum) başımın hiç ağrımadığınamı şaşsam anlamadım. Nesi ölümden dönme bunun falan demeyin hemen orda doktor olmasaydı belki kan kaybından ölebilirdim.[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır.

Jerian Flameeye of
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adam şu an ölü.Ruhuna el fatiha.Bu adam bütün bunları yaşamıştır ve piyango kazanmıştır ancak bu piyango parasıyla seyahat yapmak ister ve avustrulyaya gider ve bu sefer şans ondan yana değildir.Bir sivrisinek ısırığı sonucu sıtma olan adam bütün uğraşlar boyunca kurtarılamamış ve ölmüştür.[signature][hline]Durma! Yap hadi...

Öhöm bakınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...