Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık - Gezi Parkı Ayran Kapağı

Mal

Öne çıkan mesajlar

abi fistan geri vites yaptı alcam diyip ki büyük ihtimalle kafa buluyodu oda. onunda bu tip tarzı var patide, ona takıldım laf çaktım şakadan şunu her okuyon anlıyo. çocuk gibi tartışmanın içinden cımbız yapmaya çalışarak kendini rezil etme. topik okunduğunda belli. salak gibi görünüyosun hani benim için sorun değil.

hayır işin ikinci aşaması da şu, sende takılıyo olabilirsin ama onu da beceremiyosun bu sefer trolololo yaptım diye geziyosun sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Hem fakir deyip aşağılaması hem de devrimden falan bahsetmesi asıl acınası olan ya.

fakir dediği insanlara fakir deme sebebi bir ayran kapağına 250 lira verilmez demeleri. ama o çok büyük hatıra olan kapağı satmadan gitar alabilecek durumda olmayan biri bunu dediğinde olmuyor işte
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Mal said:

abi nasihatı size.

lel

gene döndü dolaştı topik şuraya geldi;
Mal said:

abi patide şöyle bi topik oluştuğunda dışardan bakanların gözünde nasıl göründüğünün ve göründüğünüzün farkında mısınız? salak olmayın.

salak olmayın dedikçe salaklaşıyosunuz. üzüyosunuz insanların salak olduğunu ortaya çıkarttığım için devamlı. lanet ediyorum sonra kendime.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...