neutrino Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mal said: neutrino said: Mal said: fakirseniz kalabalık etmeyin. Mal said: gerçek devrim budur arkadaşım. ayran kapağı satmaya çalışan, insanların parasına göre muamele eden adam devrimden bahsediyor ya.. ya abi git kendini rezil etme üzülüyorum Kimin rezil olduğu şu topikte çok açık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 hadi oylama yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 kendini rezil etme mi ? Sequo nun aptal questilerinden sonra patide gördüğüm en leş iş şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Arkadaş haftayı geçtim şu gün bi bitsin yaaaa başım çatlıyor yeminnen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Yapalım, bence np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bari millete fakir fln deme. saçma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Hem fakir deyip aşağılaması hem de devrimden falan bahsetmesi asıl acınası olan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 mal ironi yumağı olmuşsun kardeş,boşver şakaydı arkadaşlar de sildir konuyu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 abi fistan geri vites yaptı alcam diyip ki büyük ihtimalle kafa buluyodu oda. onunda bu tip tarzı var patide, ona takıldım laf çaktım şakadan şunu her okuyon anlıyo. çocuk gibi tartışmanın içinden cımbız yapmaya çalışarak kendini rezil etme. topik okunduğunda belli. salak gibi görünüyosun hani benim için sorun değil. hayır işin ikinci aşaması da şu, sende takılıyo olabilirsin ama onu da beceremiyosun bu sefer trolololo yaptım diye geziyosun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 neutrino said: Hem fakir deyip aşağılaması hem de devrimden falan bahsetmesi asıl acınası olan ya. fakir dediği insanlara fakir deme sebebi bir ayran kapağına 250 lira verilmez demeleri. ama o çok büyük hatıra olan kapağı satmadan gitar alabilecek durumda olmayan biri bunu dediğinde olmuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mal said: abi fistan geri vites yaptı alcam diyip ki büyük ihtimalle kafa buluyodu oda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 adam nickinin hakkını veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 salak olmayın abi gözünüzü değil gönlünüzü dört açın. bak benim götümdeki kıllar kadayıf oldu. abi nasihatı size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Bende Fişeklerimi satsam 6 farklı boş kovan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mal said: abi nasihatı size. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 sen başlattın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Editor said: Bende Fişeklerimi satsam 6 farklı boş kovan var. niye ki? zenginsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 10 lira göndereyim tuvalete at sifonu çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Dworgian said: Editor said: Bende Fişeklerimi satsam 6 farklı boş kovan var. niye ki? zenginsin sen para para dır kardeşşşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Dworgian said: Mal said: abi nasihatı size. lel gene döndü dolaştı topik şuraya geldi; Mal said: abi patide şöyle bi topik oluştuğunda dışardan bakanların gözünde nasıl göründüğünün ve göründüğünüzün farkında mısınız? salak olmayın. salak olmayın dedikçe salaklaşıyosunuz. üzüyosunuz insanların salak olduğunu ortaya çıkarttığım için devamlı. lanet ediyorum sonra kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 hadi nişabürek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Vakla sequo nun boyle bir tavrini gormedik editor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 son mesajda arkadaş kendi kendine mi cevap vermiş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Yaşını bilmedigi insanlara "abi nasihatı" veren akıllı, buna gülen salak? Hmmmm ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 abim bi susun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar