Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 dünkü event sonrası ağlayanlar inanılmaz komik ya hahaha https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=293869 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Abi CCP nin oplarına katılınmayacağını ben incursion daki oplarından biliyorum 230 kişilik low sec deki MS ye saldırmak için daldık içeri. Sonra gelen gemileri vurduk baktık gelen giden yok biz bitirdik çıkıyoruz. başka bir yerde daha grup saldırı noktası açtılar , geç olduğu için biz çıktık. Goonswarm atladı gelen Mothership i vurdu. gelene çaktı gidene çaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 altıma sıccam ya lol sendaya dan bolbol trolledim herkesi atlayın ccp event i doril sendaya gate de diye hahaha =) niblet de benle birlikte trolledi hepsi bolbol atladı cok güldüm dün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 valla ben doril gate'e gelsinler diye gazladım, insta nado ile alıyodum aradan küçükleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 abi aptal sürüsü gibi gelip gelip ölmüşler sonra gidip forumda ağlamışlar bi de asdfasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 abi geçen seneden kalma ama çok iyi yine de asdfas Why -A- is shit? http://www.youtube.com/watch?v=_jQ8n6uMSX0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Sendaya - doril - jarund kapısı zaten son 15 gündür hiç boş kalmadı ki. ben cyno yu açamadım sizin yüzünüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Ben bir süredir oynamıyorum ama farm yapabileceğim bir corpunuz varsa oynamak istiyorum. Oyundaki amacım farm + üretim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 loop said: Oyundaki amacım farm sadece para kazanmak için oyun oynamakta Türkler de vardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Ya, yaş artık kemale erdi. Mermi bomba bir yere kadar. Kariyer yapmak lazım birazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 renter corp bulursun her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 SIKYAHONAW said: loop said: Oyundaki amacım farm sadece para kazanmak için oyun oynamakta Türkler de vardır heralde abi oyunun yüzde 80'i felan farm yapmak için oynuo ya. pvpyide rahat farm yapabilmek için mecbur kaldıgında yapıyor işte sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yok öyle bişey de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yoo doğru olmasa highsec niye varolsun ki? insanların genel olarak oyuna bakışı "space sim" olayı pvp-farm ekseninden çıkarıp, oyun abi işte takılıyoruz boyutundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ne highseci asıl farm yeri nullsec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Evet nullsec farmı sağlayacak bir corp varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 "Captain Logar" Patiden yada oyundan yukarıda yazan arkadaşa ulaş, yardımcı olur. Kendi corpumu tavsiye ederdimde, sadece farm olayına hem karşıyım hemde savaş dönemindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 megetege said: Kendi corpumu tavsiye ederdimde, sadece farm olayına hem karşıyım hemde savaş dönemindeyiz. RUSSIANS ARE COMING! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 megetege said: "Captain Logar" Patiden yada oyundan yukarıda yazan arkadaşa ulaş, yardımcı olur. Kendi corpumu tavsiye ederdimde, sadece farm olayına hem karşıyım hemde savaş dönemindeyiz. her zaman paran oldugu için karşısındır sdflgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 megetege said: "Captain Logar" Patiden yada oyundan yukarıda yazan arkadaşa ulaş, yardımcı olur. Kendi corpumu tavsiye ederdimde, sadece farm olayına hem karşıyım hemde savaş dönemindeyiz. N0 destination da serpentis bölgesinde Li3 federation(goonswarm pet) dayız ama başımız red ve neut lar ile dertli. Kafamıza covert cyno açıp duruyorlar bir yerleşemedik gitti. Şu an yeni yer arayışımız sürüyor. "AvatarofHope" ve ya "Captain Logar" ile görüşebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 2 alt birakiyorum sizin sistemlerde cloaky afk 7/24 lelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 afk oldugunu solemeyeydın ııdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Ruslar en son içine sıçmıştı bu oyunun durum aynı mı hala? Onlara ayrı server açsınlar çinliler gibi geri dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Rusça client çıktığı gün CCP mangırları kazanmış ammavelakin oyuncu kalitesi dipleri vurmuştur. (Malum mallar kargadan başka kuş tanımam aga misali sadece Rusça bilir/konuşur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar