Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Başlayanlar İçin Paten!

Raincloud

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
up
Somon said:

bostancıda biryer vardı patenci yurtdısından getirebiltiyordun ama adresi bilmiyorum bulabilirsem yazarım
patende en önemli şey kalitedir eğer paten kaliteliyse hiç kaymayı bilmeyen birisi 1 saatte merdivenden 180 çekerek atlayabilir
en önemli şey patende ayağınızı sarması almadan önce ayağınızı sardıgından emin olun boşluk kalmamalı oynamamalı ayak içerisinde

ha çok önemli not
birde pateni ilk aldıgınızda 10-15 saat kayamıyacaksınız bu zorunlu birşeydir lastiklerin erimesi lazım, oyuzden ilk 10 saatinizde kayamıyorum diye üzülmeyin allahı gelse o lastiklerle sağ sola dönemez, ilk önce lastikler eriyerek yol yapacak kendine sonra hakimiyetiniz 6-8 kat artar sonrasında zaten alıştım zannedersiniz ama tekerlekler eridiği için daha rahat olur kullanımı

up

somon bu ayagi sarma konusunda biraz daha açiklayici olur musun
birde aggressive rollerblade ile baslamak ne kadar dogru olur
bostancidaki yerin adini falan yazailir misin
önce ögrenip sonra mi o tarz bir model alayim
son olarak sifirdan baslayacaklar için bir tütoryıl verebilirmisin iyisinden
Sosyal ağlarda paylaş

Ayagi sarmasi dedigi, ayak ve bilek oynamayacak patenin icinde. Cunku ters bir hareket veya dengesizlikte bilegini burkabilir veya kirabilirsin. Boyle dar deri gib saracak iste. Ben soft boot öneririm o yuzden sert plastik yerine. Ayrica ben olsam agresif patenle baslamazdim. Casual veya hockey tarzi bisey al derim. Sonra agresif e gecersin. Agresif kullanmadim hic ama daha agir sanirim. Bir de tekerleri daha ufak ve genis tabii
Sosyal ağlarda paylaş

agresif dediğin kocaman kütük gibi paten, aynen tekerleri de ufak yanlarda da duvarda muvarda kaymak için zımbırtıları var. paten kaymayı hepsiyle öğrenebilirsin çok da farketmez, asıl olan tam olarak ne yapmak istiyorsun? sahilde dümdüz kayayım sonra çıkarıp patenleri evime döneyim diyorsan -> fitness paten, az hoplarım zıplarım diyorsan daha sağlam ve dayanıklı ama baya ağır olan urban paten, duvarlarda kayıcam artistik hareket yapıcam caddebostandaki patenboylar gibi diyorsan agresif.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
aynen caddebostan güzel de fenerbahçe tarafında anca hızlı gidebiliyorsun, caddebostan-bostancı arası hıncahınç insan dolu. bu arada maltepe sahildeki parkı kesinlikle tavsiye ediyorum geçen tabanvay olarak gezdim çok güzel patenciler için özellikle. yarın patenlerle orda olcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...