Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 olm buz gibi havalar ne pateni sfsds bi dahaki sene anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 buz pateni zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bi gün tası tarağı toplayıp gidecem şu şu adamın yüzünden ama iyiydi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 up Somon said: bostancıda biryer vardı patenci yurtdısından getirebiltiyordun ama adresi bilmiyorum bulabilirsem yazarım patende en önemli şey kalitedir eğer paten kaliteliyse hiç kaymayı bilmeyen birisi 1 saatte merdivenden 180 çekerek atlayabilir en önemli şey patende ayağınızı sarması almadan önce ayağınızı sardıgından emin olun boşluk kalmamalı oynamamalı ayak içerisinde ha çok önemli not birde pateni ilk aldıgınızda 10-15 saat kayamıyacaksınız bu zorunlu birşeydir lastiklerin erimesi lazım, oyuzden ilk 10 saatinizde kayamıyorum diye üzülmeyin allahı gelse o lastiklerle sağ sola dönemez, ilk önce lastikler eriyerek yol yapacak kendine sonra hakimiyetiniz 6-8 kat artar sonrasında zaten alıştım zannedersiniz ama tekerlekler eridiği için daha rahat olur kullanımı up somon bu ayagi sarma konusunda biraz daha açiklayici olur musun birde aggressive rollerblade ile baslamak ne kadar dogru olur bostancidaki yerin adini falan yazailir misin önce ögrenip sonra mi o tarz bir model alayim son olarak sifirdan baslayacaklar için bir tütoryıl verebilirmisin iyisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Ayagi sarmasi dedigi, ayak ve bilek oynamayacak patenin icinde. Cunku ters bir hareket veya dengesizlikte bilegini burkabilir veya kirabilirsin. Boyle dar deri gib saracak iste. Ben soft boot öneririm o yuzden sert plastik yerine. Ayrica ben olsam agresif patenle baslamazdim. Casual veya hockey tarzi bisey al derim. Sonra agresif e gecersin. Agresif kullanmadim hic ama daha agir sanirim. Bir de tekerleri daha ufak ve genis tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 agresif dediğin kocaman kütük gibi paten, aynen tekerleri de ufak yanlarda da duvarda muvarda kaymak için zımbırtıları var. paten kaymayı hepsiyle öğrenebilirsin çok da farketmez, asıl olan tam olarak ne yapmak istiyorsun? sahilde dümdüz kayayım sonra çıkarıp patenleri evime döneyim diyorsan -> fitness paten, az hoplarım zıplarım diyorsan daha sağlam ve dayanıklı ama baya ağır olan urban paten, duvarlarda kayıcam artistik hareket yapıcam caddebostandaki patenboylar gibi diyorsan agresif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Dworgian said: Hah bu işte emektar Offf, abi efsanedir bu model be. 10 sene önce ,gördüğümüz de ohannes çekiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Hala tank gibi ya. Kayayim diyorum sonra bir usenme geliyor sorma gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 benim hermeslara ayak girmiyor ya asdsad 39 numara giyiyormuşum o zamanlar şimdi 43 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 bu yaştan sonra ben mi kayıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/delta-paten-ayarlanabilir-abec-7-paten-lacivert-106865665 http://mcdn01.gittigidiyor.net/10686/tn30/106865665_tn30_0.jpg Abec 7 - 104 TL İyimi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 12-13 yaş heveslerimden sonra bu hafta paten macerama geri döndüm. Moda sahil civarları kayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 rollerblade twister 80 aldım. nasıl akıyor belli değil ama bende akabilsem harika olucak. hergün sürerek geliştirmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 noyan karşıma çıkma çok pis düşürürüm seni ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Noyan değilim ama gel düşür beni. Gün batımından sonra moda çay bahçelerinin önünden başlayıp balon'un oradaki meydan gibi yerde devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 kaymalık en güzel yer caddebostan. o civarda otursam yine başlardım kesin. oraya mı taşınsam. kiralar nasıl acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Ben 2 sene once hizli gitsin diye buyuk tekerli olanindan almistim. Kayarken arkaya dusucem gibime geliyor surekli. Eskiden cok kaymistim, hoplayip ziplardim. Tekerler daha kucuktu. Ondan mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 aynen caddebostan güzel de fenerbahçe tarafında anca hızlı gidebiliyorsun, caddebostan-bostancı arası hıncahınç insan dolu. bu arada maltepe sahildeki parkı kesinlikle tavsiye ediyorum geçen tabanvay olarak gezdim çok güzel patenciler için özellikle. yarın patenlerle orda olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 patenler kırılmıyo mu lan senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Dün fenerbahçede kayalım dedik. ama kafam farklı bir moddaydı. Paten ve ikisi hiç olmadı. Sanki böyle her an düşecekmmişim gibi hissiyattan hızlanamadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar