Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 10 kilo abartı olarak dedim tabiki =) benim urbanlar ( rollerblade twister80) da oldukça ağır agressive patenler kadar olmasada. ayaklarınızın en rahat edeceği ve bacaklarınızı o kadar yormayacak patenler fitness türüdür. urban patenler genellikle sağlam plastik maddeden yapılır dolayısıyla oldukça ağır oluyorlar fitness patenler ağırlıklı olarak kumaştır çok farkediyor fitnesstan sonra urban/agressive paten giymek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ya benim durum şu aslında ben şu an master için almanyadayım burada herkeste bisiklet var ama ben pek haz etmiyorum paten de içimde uktedir :) ancak boy 183 kilo 95 olunca insan tedirgin oluyor düşünce yamulturum bi tarafımı diye :) ayrıca burda yollar da oldukça düzgün hani türkiye şartı diye bakmamak adına söyledim :) çok fazla hız yapacağımdan değil maksat ulaşım ve spor.. bisikletle bisiklet yolundan yakındaki bir merkeze gideceğime patenle gideyim diyorum o yüzden agressivede biraz yoğunlaştım urban ve fitness'ın tekerleri çok ince ve yüksek geliyor beceremem diye bir endişe var içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Senin alman gereken paten kesinlikle urban. 1.75 boy 109 Kiloyum sdfdsd için rahat olsun ben bile süzülüyorum kuğu gibi bişi olmaz ahıhag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 benim boy 1.90 kilo 89 agro gogo ben napam :/( urban iyi gider sana temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 vay arkadaş ne gaza getirdiniz çekerim emaneti yerim agressive'i moduna girdim şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Liebe said: kırtasiye pateni diyoruz biz o patenlere :) paten kaymak değil patenle yürümek gibi oluyor o patenleri kullanmak, ben twisterımla tek hamlede onlarca metre gidebiliyorum sen kendini de yırtsan 5 metre sonra zınk diye kalırsın olduğun yerde =) iç botu adidir tekerleri çok gürültü çıkartır her titreşimi 10la çarparak sana iletir vs =) en kötü 150 liraya çıkmanız lazım düzgün bir başlangıç pateni için. http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/hic-kullanilmamis-roxa-patenler-super-temiz-94717173 şu tür ürün nasıldır ? 2. el alınır mı 150 civarı bişi ? buda hoş duruyor mesela boktan mı bu ? http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/abec-7-aluminyum-govdeli-paten-39-42-yx-151-93810912 çok kafa yoruyorum ama buda var :D http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-siradisi-sporlar-oxelo-urban-patenlerimi-satiyorum-0-gibi-139539902/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 malesef öyle her marka hakkında çok bilgim yok ama deltalar baya dandik bildiğim. oxelo fena değildir başlangıç için oldukça idare ederler freeride modeli o bildiğim kadarıyla, urbancılar için en uygun başlangıç patenlerinden biridir. roxa yerine oxeloya bak derim 0 ları da 200 lira gibi bişi olması lazım eleman biraz pahalıya satıyo gibi bir araştır sıfırlarını da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 rocesim var benim de.. eski evde buldum, ne zaman kaymağa gidiyoruz? öğretin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben de 1 ay oldu en az çıkmıyorum spor yapmaya başladığımdan beri paslanmışımdır valla çıksak bi kış gelmeden ne iyi olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 BabacumMostors said: rocesim var benim de.. eski evde buldum, ne zaman kaymağa gidiyoruz? öğretin bana ben çikolataya giderim seninle. şu arkasından freni çıkarış diğer pateni yere sürterek fren yapanlara gıpta ile bakıyordum ben ya. kendim kazmaydım :D ama öyle kullanmak da, fren olarak kullandığın patenin tekerlerinin ebesini belliyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 aynen öyle, T freni adı. ben de çok özeniyodum ne güzel duruyolar off falan diye ama bildiğin lastikler 1 ayda mahvoluyor o fren yüzünden. en güzeli dönerek durmak, hem ani durumlarda zınk diye durabilirsin dönerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 skate or die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 t fren yüzünden patenler şuanda üçgen sdkflsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Bearing (rulman) da neymiş bakıver alırken. Bearings[edit source | edit] Axles, bearings and spacersBall bearings allow the wheels to rotate freely and smoothly. Bearings are usually rated on the ABEC scale, a measure of the manufactured precision tolerance, ranging from 1 (worst) to 11(best) in odd numbers. The ABEC standards were originally intended for high-speed machinery, not skating applications, and do not account for the quality of steel used, which is also important. While higher rated bearings are generally better in overall quality, whether they automatically translate to more speed is questionable.[11] Since at least 2007, Rollerblade brand amongst others have begun using their own rating system.[12] For instance, Rollerblade brand is currently using a SG1 to SG9 rating system, whereas TwinCam brand is using its own "ILQ" (InLine Qualified) rating system and Bones brand is using its own "Skate Rated" rating system.[13] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Liebe said: aynen öyle, T freni adı. ben de çok özeniyodum ne güzel duruyolar off falan diye ama bildiğin lastikler 1 ayda mahvoluyor o fren yüzünden. en güzeli dönerek durmak, hem ani durumlarda zınk diye durabilirsin dönerek. t fren o kadar çabuk mahvetmez ya? bende hyper hockey tekerleri vardı genelde de t dururdum ama hala sağlamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 gayet de eritiyor freni yaptığın ayağın tekerlerin iç kısmını. belki tekerlerin sağlamdır bilemiyorum ama patenlerle standart gelen tekerlerin çoğu çok kaliteli olmuyor, bu yaz aldım bne twister80imi 10-15 kere anca çıkmışımdır ama sağ tekerler sola göre biraz erimiş vaziyette hunharca kullanmadığım halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ha tabii ben rulmanları ABEC 6 (veya 8) rulmanlarla, standart gelen tekerlekleri de hyper marka hokey tekerleri ile değiştirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paten dediğin budur: http://sports.decathlon.com.tr/products-pictures/400/packshot/651070/400PX_asset_59522892.jpg http://sports.decathlon.com.tr/TR/diabolo-paten-194252468/ Fiyatı 200 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 tekerler biraz ufak ama başlangıç için gayet ideal işte çok da pahalı değil. hevesmiş çok da hoşlaşlmadım paten kaymaktan dersen bi 50 lira farka çok rahat çıkarırsın elinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 tekerler ufak değil aslında ama bana materyali çok tırt geldi buradan bakınca. tabii içini açıp bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 76 mm tekerler, bana 84ten sonra 80 mm bile ufak geldi. daha çok manevraya müsait ama hız konusunda baya bi farkeder diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 eee ne zaman toplanıp paten yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 hadi beyler toplanip dworgiana kayalim, ordan bi yerlere gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 lan yoksa kayilan paten degil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 vay arkadaş. özellikle "ne zaman kayıyoruz" dememiştim ama insan fesat olunca zorluyor demek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar