Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Başlayanlar İçin Paten!

Raincloud

Öne çıkan mesajlar

10 yıldan eski patenciyim bu aralar kayamıyorum ama niyetim var patenimde var genesys green

bostancıda biryer vardı patenci yurtdısından getirebiltiyordun ama adresi bilmiyorum bulabilirsem yazarım

patende en önemli şey kalitedir eğer paten kaliteliyse hiç kaymayı bilmeyen birisi 1 saatte merdivenden 180 çekerek atlayabilir

örnek vermek gerekirse oxygen marka ortalama 60 euro fiyatları amazonda bu patenlerle ben öğrendim ve 2. gün şuanda ne yapıyormuşum ben dediğim zımbalıklar yapıyordum

arkadaşa nike'tan bir paten almıştık 200 liraya daha bile pahalıya almıştı o ama o akdar boktan bir üründü ki heryanı plastik ayağı sarmıyor yol çok titriyor dönemiyorsun bileği burkuyor vs

en önemli şey kalitedir patende

tavsiyem rollerblade veya oxygen bu ikisinden şaşmayın gerisini bilemiyorum

en önemli şey patende ayağınızı sarması almadan önce ayağınızı sardıgından emin olun boşluk kalmamalı oynamamalı ayak içerisinde

ha çok önemli not
birde pateni ilk aldıgınızda 10-15 saat kayamıyacaksınız bu zorunlu birşeydir lastiklerin erimesi lazım, oyuzden ilk 10 saatinizde kayamıyorum diye üzülmeyin allahı gelse o lastiklerle sağ sola dönemez, ilk önce lastikler eriyerek yol yapacak kendine sonra hakimiyetiniz 6-8 kat artar sonrasında zaten alıştım zannedersiniz ama tekerlekler eridiği için daha rahat olur kullanımı
Sosyal ağlarda paylaş

Raincloud said:

Çirkin bir tabirle diyecek olursam ''moda sahilde kaymalık paten'' arıyoruz heheh.

en güzeli k2 bakın abi. güzeldir. sağlamdır. bak ben 2001 de mi ne aldım bir tane, hala duruyor. gerçi ben tekerleklerini sokak hokeyine uygun teker yaptım, rulmanları da değiştirdim ama olsun.

iyidir k2
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

spor genel bölümünde topiğini açtıydım. bütçe, kaymak istediğin tarz vs. bilgi verirsen yardımcı olurum.

50-100 lira arası patenler nasıl olur ? küçükken rollerbladeler vardı almanyadan gelme onları bilirim iyilerdi.
bende almak istiyorum 3 arkadaşla beraber nasıl bişi alayım bide 43 numara ayakkabı giyiyorum bunların numaralarında sıkıntı oluyor mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Sir.Enis said:

Liebe said:

spor genel bölümünde topiğini açtıydım. bütçe, kaymak istediğin tarz vs. bilgi verirsen yardımcı olurum.

50-100 lira arası patenler nasıl olur ? küçükken rollerbladeler vardı almanyadan gelme onları bilirim iyilerdi.
bende almak istiyorum 3 arkadaşla beraber nasıl bişi alayım bide 43 numara ayakkabı giyiyorum bunların numaralarında sıkıntı oluyor mu ?

kırtasiye pateni diyoruz biz o patenlere :) paten kaymak değil patenle yürümek gibi oluyor o patenleri kullanmak, ben twisterımla tek hamlede onlarca metre gidebiliyorum sen kendini de yırtsan 5 metre sonra zınk diye kalırsın olduğun yerde =) iç botu adidir tekerleri çok gürültü çıkartır her titreşimi 10la çarparak sana iletir vs =) en kötü 150 liraya çıkmanız lazım düzgün bir başlangıç pateni için.

KidLazer said:

patenturk.net'e yazdım ama kimseden tık yok anasnı satim

agressive almak daha mantıklı geldi bana lastikleri daha küçük ve geniş sanırım başlangıç için daha iyi olmaz mı? 80mm urban ya da fitness tekerleri üzerinde biraz allaha yakın hissederim sanırım kendimi

paten kayma tarzınızla alakalı bir şey bu, tabi ki agressivelerin üzerinde durmak daha kolay ama hızlı ve rahat bir paten keyfi yaşamak için fitness veya urban tercih etmelisin. agressivele hız yapmaya çalışanları gördükçe üzülüyorum kendilerini parçalıyorlar 10 kilo patenle çılgın gibi adım atarak hızlanmaya çalışıyorlar falan :)

paten kaymak o kadar zor bir şey değil merak etme korumalıklarını taktığın sürece yere düşsen bile çarpacak yerlerin belli zaten hiç bir şey olmaz çok saçma bir hareket yapmadığın sürece =) 2 gün düşersin 3. de yollar senin =)
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

paten kayma tarzınızla alakalı bir şey bu, tabi ki agressivelerin üzerinde durmak daha kolay ama hızlı ve rahat bir paten keyfi yaşamak için fitness veya urban tercih etmelisin. agressivele hız yapmaya çalışanları gördükçe üzülüyorum kendilerini parçalıyorlar 10 kilo patenle çılgın gibi adım atarak hızlanmaya çalışıyorlar falan :)

paten kaymak o kadar zor bir şey değil merak etme korumalıklarını taktığın sürece yere düşsen bile çarpacak yerlerin belli zaten hiç bir şey olmaz çok saçma bir hareket yapmadığın sürece =) 2 gün düşersin 3. de yollar senin =)

peki agressive ile başlayıp sonra onu urban'a çevirebiliyomuyuz böyle bişe fiziksel olarak mümkün mü? önce öğreniyim sonra geçiyim benim ki biraz mini çakallık :)

bir de agressive yaklaşık 10 kilo ise fitness/urban modeller yaklaşık kaç kilo?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...