Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 benim aklimdan cok yuksek manzarali bi dag basinda hafif esintili ve sessiz bi gun batiminda basbasa kalip konusup evlenme teklifi etmek geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 kabul etmezse de dağdan aşağı atarsın tekmeyi vurup ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Bence gösterişi, abartıyı seven bir hatun diilse anafikri şaşırtmak olmalı.. Benim üzerimde eşofmanlar falan vardı mesela Suark teklif ettiğinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 sana teklif etti degil mi yoksa çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bence bi tane reklam ajansına git ordakiler 500 kağıt koklat anında 50 tane orjinal fikir çıkar ( mehler ötesi fikir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 aquila said: pascalnouman said: istersen yuzugu yesin, sonra yemegin ortasinda kizin tabagina kussun. yapabiliyosa yapsin mesela ben yapabilitem var benim yemek borusu kapakcigi bozulmus iki tarafa da acilabiliyormus denemek lazim tabi once bi kız bulmam lazim bu arada ashdgahdghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 etmiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 son alınan bilgilere göre intihar etmiş dip not: etmişse üzülürüm umarım etmemiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Yoo sıkıntı yok guzel bir sekilde gecti çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Soris said: kabul etmezse de dağdan aşağı atarsın tekmeyi vurup ahah ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 serjuhan said: Ahahah la türbanlının biri de direk balonu istiyor adamdan :D HAHAHAHAA O YÜZDEN VİDYOYU İZLEYEMEDİM HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hya9xxn7CA0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 NolaxThensbane said: oha yapan ayı varmış http://widk.com/wp-content/uploads/2013/06/McDonalds-Proposal.jpg hayvan herif bide tabuk burgerle yapmış kodumunun fakiri o yuzuk 1 karat :) nerden baksan 12-13bin tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Bence işin bir geyiği var , aksi takdirde bir karat yüzük alıp hamburgere takmanın bi mantığı yok , gider 200-300 lira verir ortalama üzeri bir yerde yapar teklifi , 1k verir en kralından bir yerde yapar. Bir esprisi var aralarında heralde ki hamburgere takımş yüzügü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 yemege parasi kalmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 gece yarısı kızı yoldan kaçır gözünü burnunu ağzını bağla, sabaha karşı evlendirme dairesinde uyansın eşek değildir anlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 kabul edip etmeyeceğini bilmeden nasıl evlenme teklif edilebilir lan. anlayamıyorum bunu ib türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar