Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Yapiyor, zaten onlarin yer sorunu da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 şunu da kullanım listenize alın, çok yararlı bence. xtrafinder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 air kullanicisiyim, bir de asus ultrabook um var. ultrabook cok daha ucuza ayni donanimda, ayni incelik ve boyutta ve yaptigi herseyi yapiyor. retina display de olmayiversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Ben apple fan boy olma yolunda ilerliyorum abi. 2 saattir elimde ve aşık oldum alete resmen. Pil ömründen, kasasına, klavyesine, trackpad'ine kadar her şeyi mükemmel. Şüphelerim vardı içten içe ama verdiğim her kuruşa değdiğini görüyorum. (Retina yok bu arada air'larda.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 diablo gibi yeto bir oyunu bile low ayarlarında game boy standartında kasa kasa 20 fpslerle oynatıyor mekbuk air alıp ne yapıyolar ki bunu ipad al daha iyi LEL'D WINDOWS 7 64 BIT FANBOYUYUM ÖLÜMÜNE PARDUS SONSUZA BACKTRACK ARADABI SLAX USB LIVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Crysis 3 defaultte 23 fps veriyor diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Download app'ı var mı? Kendi downloader'ı dl hızını falan göstermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 deadwoll said: Ben apple fan boy olma yolunda ilerliyorum abi. 2 saattir elimde ve aşık oldum alete resmen. Pil ömründen, kasasına, klavyesine, trackpad'ine kadar her şeyi mükemmel. Şüphelerim vardı içten içe ama verdiğim her kuruşa değdiğini görüyorum. (Retina yok bu arada air'larda.) So. Fucking. Usual. Enjoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Deacon said: So. Fucking. Usual. word. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Ayni seyden gectim ya ben de. Linux'den Mac'e gecinde bir garip oluyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 mba 2013 var, bunda paso problem yaşamayı bir ben beceriyorum herhalde. Bugün ui lag problemi yaşadım bir anda, preferences klasöründe bir kaç dosya silerek düzelttim ama yine de uğraştırdı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar