Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Llama

Öne çıkan mesajlar

http://skorer.milliyet.com.tr/kartal-in-dogus-u/besiktas/detay/1795856/default.htm
Kartal'ın 'Doğuş'u
Beşiktaş Yönetimi, geçtiğimiz günlerde ihalesini yaptırdığı Yeni İnönü Stadı için karara vardı. İhaleye katılan beş firmadan dördünü eleyen siyah-beyazlı yönetim stat inşaatını Doğuş Grubu’na verdi.

Stat yıkılmadan çok önce Doğuş - IMG Ortaklığı ile anlaşarak, loca, bilet, reklam ve eğlence alanlarında satış yetkisi veren Beşiktaş Yönetimi, stat inşaatının ihalesini de Doğuş Grubu’na vererek, var olan ortaklığı daha da genişletmiş oldu. İhale ile ilgili resmi kararı ve maliyeti bugün KAP’a göndereceği yazıyla kamuoyuna bildirecek olan Beşiktaş Yönetimi, stadın temel atma törenini ise Fenerbahçe ile oynayacakları derbi gününe denk getirmeye çalışacak.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor’un yarın yapılacak yeni stat temel atma törenine giderek burada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek ve Vodafone Arena İnönü Stadı’nın temel atma törenine davet edecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, programına uyması halinde Fenerbahçe ile oynanacak derbi gününde temel atma törenini gerçekleştirmek isteyen Başkan Fikret Orman, bütün Beşiktaş camiasını bu törende toplamaya çalışacak.

Bir ilki gerçekleştirecek
Akıllı stat projesini Vodafone ve Doğuş-IMG ortaklığıyla birlikte hayata geçirerek teknolojik anlamda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek olan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, temel atma töreninin ardından, tribünlere de sponsor bularak yeni gelir kaynakları da yaratacak.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

aldık ikisini de diyelim nasıl oynattıracağız abi temel sorun orası adfasd

Hayal gücü on

Tolga

Serdar - Sivok - Ersan - Motta

Fernandes

Gökhan - Oğuzhan - Batalla - Ronaldinho

Almeida

Oluyormuş lan aslında sadfsda

Hayal gücü off

Olmaz kısacası

şu kadroyla bile almeida gol atamaz hocam
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kampı terk ettikten sonra arabasının GPS'inden yer talebi edilmiş. Atatürk Havalimanı'nın otoparktaymış araba ASDSDASD

bence taliplisi yurt dışı ya, şu Katar olayları vs. doğru olabilir mi bilmiyorum da Güney Amerikalılarda bir yerden sonra kafa oynatıp memleket sevdası ortaya çıkıyor. Dönebilir de yani.

Teofilo gitti işte adam bu sene River Plate'e transfer oldu orada tekrar oynamaya başlayınca asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

sdfsdfsd foto çok iyiymiş.

batalla'nın sorunu daum'a uyuz olmasıymış. sözleşmesi 2017'ye kadar. yönetimi yaktı, yönetim de onu yakacak. taliplerine kolay gelsin. uefa'lık olacak o mesele.

yurt dışına gideceğini sanmıyorum çünkü türk vatandaşlığına başvurmuş. yerli slotundan batalla oynatmak için pamuk eller cebe çok net girer.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...