bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 haa ersan düzenliyorsa yamuk olmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 noyan'ın doğum günü değil mi bu ? les ottomans'da olsa ne fark eder sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 red kalite anlayışının les ottomans dan ibaret olduğunu bilseydim hiç dialoga girmezdim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 kusura bakmasın noyan, doğum günü gibi modern hayatın dikte ettiği bir olguya katılıp sistemin kölesi olamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 doğum günü değil zaten level up party. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ersan mi duzenliyormus, pardon ne mutlu ki noyana laflarindan alinmayan sicacik dostlari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Glatheros said: internetteki vidyoyla gerçek hayatı karıştırmak priceless. xunn da öyledir mesela forumda zebani reel de cool tosbaa. xunn burada neyse gerçek hayatta da o ben de öyleyim ve daha nice arkadaşımız öyle senin arkadaşını bilemeyeceğim, kendisi hakkındaki fikirlerimi tekrardan yazma ihtiyacı hissetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 amma kin nefret birikmiş adama karşı forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Önceden söyleyeydiniz gelirdim, bu akşam galiba...Noyan'la bir tanışmak isterim, önyargılı davranmıştım biraz forumda ama. 1-2 laflardık da acayip hastayım sdfs, iyi eğlenceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Glatheros said: geyiği bırakın işte, güzel event var adam da sizi davet ediyor isteyen gelebilir. şunu deyip amma kastın ha. bir de mesajları editlemek falan yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Tuor_annare said: kusura bakmasın noyan, doğum günü gibi modern hayatın dikte ettiği bir olguya katılıp sistemin kölesi olamayacağım. ahaha this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bingildak said: Glatheros said: geyiği bırakın işte, güzel event var adam da sizi davet ediyor isteyen gelebilir. şunu deyip amma kastın ha. bir de mesajları editlemek falan yakışmıyor. forum insanın üzerine yakışanı giymesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 noyan süper saçma biri ve böyle olmasına rağmen buradaki sürüyle insana ahkam kesmeye çalışıyor sonra dönüp kendi kusmuğunu yalıyor kin ve nefretten çok acıma hissediliyor kendisine karşı burada bu kadar insana bu şekilde davranabilecek kalıpta bir insan değil ama öyleymiş gibi davranmaya devam ediyor ve hakettiği davranışı görüyor, kusura da bakıp bakmamak elbette senin tercihin ama durum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Tuor_annare said: kusura bakmasın noyan, doğum günü gibi modern hayatın dikte ettiği bir olguya katılıp sistemin kölesi olamayacağım. like tuşu nerde.. NEDANKO BİZE LİKE TUŞU YAP!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 noyana bilenen biri narkotiğe falan bastırmasın partiyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 sen üstüne yakışanı giymesidir diyorsun, bizim kıraathanede fırıldak diyorlar. aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 BabacumMostors said: noyan süper saçma biri ve böyle olmasına rağmen buradaki sürüyle insana ahkam kesmeye çalışıyor sonra dönüp kendi kusmuğunu yalıyor kin ve nefretten çok acıma hissediliyor kendisine karşı burada bu kadar insana bu şekilde davranabilecek kalıpta bir insan değil ama öyleymiş gibi davranmaya devam ediyor ve hakettiği davranışı görüyor, kusura da bakıp bakmamak elbette senin tercihin ama durum bu babacum üzerinize alınmayın, foruma yıllardır kimler geldi neler yazdı hepsini üzerimize mi alınacağız? kendini bilen insanlarız en nihayetinde. Bu tartışmanın yeri burası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 7thBreath said: noyana bilenen biri narkotiğe falan bastırmasın partiyi ? saçma sapan konuşmayın abi, noyanın partisini basabilecek bir güç otorite var mı bu dünyada? adam peygamber, yanında astral savaşcıları var. adam meydanlarda polis güçleriyle kapışmak için paticik forumlarında recruit yapıyor. kim olduğunu unutmayın, aklını alır hepsinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 afdsfdd davetlilerde elli küsür tanıdığım var. ikisine sordum noyan samayı tanıyo musun diye, yoo dediler. bu organizasyon işleri ne kadar düştü arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Glatheros said: BabacumMostors said: noyan süper saçma biri ve böyle olmasına rağmen buradaki sürüyle insana ahkam kesmeye çalışıyor sonra dönüp kendi kusmuğunu yalıyor kin ve nefretten çok acıma hissediliyor kendisine karşı burada bu kadar insana bu şekilde davranabilecek kalıpta bir insan değil ama öyleymiş gibi davranmaya devam ediyor ve hakettiği davranışı görüyor, kusura da bakıp bakmamak elbette senin tercihin ama durum bu babacum üzerinize alınmayın, foruma yıllardır kimler geldi neler yazdı hepsini üzerimize mi alınacağız? kendini bilen insanlarız en nihayetinde. Bu tartışmanın yeri burası değil. bu arkadaş gibi olup da gelenlere karşı farklı bir uygulamada bulunmadık, dışladık bu kadar. bu topluluğun içinde yer vermek istemiyoruz kendisinin buraya üye olma hakkı olduğu gibi bizim de bunu kabullenmeme hakkımız var. buranın bir parçası, olmadığı için de "haha siz böylesiniz ben şöyleyim üstünüm" tavırlarıyla gelerek daha da tiksindiriyor kendinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 12 den sonra gitmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ayrıca gerçekten umursamıyormuş gibi mesaj attıktan sonra bu kadar savunmaya geçiyor olman ilginç, insanlar tarafından "yancı" olarak yaftalanmayı hakettiren hareketler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 babacum gereksiz agresifçe yaklaşıyorsun, mutlaka haklı bir sebebin vardır kendince. İşten çıkmadan önceki son 1 saatimde forumda eğleniyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 agresifçe yaklaşıyorum, peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 şunu diyince adam başlığı açtıktan sonra negatif şeyler yazan adama "2005 kayıtlı tipe bak" atarı yapıp, sonra "ulan hadi fıstık atayım troller gelsin, başlık canlansın" deyip 2 mesaj sonra "geyiği kesin, davet var işte isteyen gelsin" diyen adam olmasa ve bu kadar sayfadır alakasız bir şekilde başkasını savunmaya girişmese "yav hehe" demezdim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar