paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Selam, İnternetten d/l edilecek olan blueray 1080p rip'leri harici disk ile TV'den (Panasonic 42GT50) izlemek mi daha doğru(kalite açısından falan) yoksa PC üstünden streaming mi? Yoksa paşa paşa bluray player mı alacağım? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 şahsı denemelerim stream daha güzel tabi gigabit ethernet şart. external hdd ler usb 2 den hatta büyük ihtimal 1.1 den olmuyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 USB 3.0 external HDD daha üretilmiyor bildiğim kadarıyla. Olsa güzel olurdu. Direk PC'den stream edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Üretiliyor da TVler USB 3.0 destekliyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Değil mi birde işin o tarafı var. Halbuki TV ler daha çabuk adapte oluyorlardı böyle teknolojik değişikliklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Stream'in kaliteli olması icin kablo baglantısı sart. Wi-fi ile takılmadan izleyebilmen icin kaliteyi dusurmen gerekiyor. Ben usb'den izliyorum o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Vala serviioyla ben 1080p ripi yardira yardira izliyorum. Modeme bağlı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Selam, Modem ile PC arasındaki bağlantı powerline: TP-Link TL-PA551 TV ise modem'e kablo ile bağlı. Modem Linksys WAG54G (10/100Mb). Şimdi ben diyorum ki 5/8 port bir gigabit switch alsam; PC ve TV gibi gigabit bağlantıya sahip bileşenlerin bağlantılarını rahatlatsam? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bluray mkv icin gigabit e gerek bile yok , bandwith 70mbit falan gerekiyor genelde. Bluray player yerine daha guzel bi cozum ps3 almak. Bir de network upnp media server olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bu arada bu demek degil ki her 100luk ethernet direkt o throughput u verebilir. Kullanilan islemciye vs gore cok degisiyor. Ev networkune kaliteli bi router ekleyip basit switchlerle dagitilabilir, gigabit switchler mantikli hale gelince sonraki seneler adim adim upgrade yapmak en mantikli cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bir diğer seçenek de uzun bir HDMI kablosu olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 açıkçası 8-9 gb altı tüm 1080p 50dk üstü videolar dandik mesela bir film bluray e yakın olması için en az 16gb civarı olmalı... Çok denedik daha fazla kalite kaybetmeden olmuyor. Bluray player al derim kafan rahat eder. streaming olarak düşünürsende 1080p ile internetten en az 12mbit internetin şart. Amerikadan(bizden) cVPN hizmetinide aldınmı rahat bir şekilde kullanabilirsin. Şuan 10 un üzerinde müşterimiz var. Bunlar sadece amerikadan video hizmeti için vpn hizmetimizi kullanan müşterilerimiz. Ama dediğim gibi bluray in tadını hiç biri vermiyor. Bizim bir projemiz var şuan bluray streaming olarak yasallaştıramadığımız için beklemedeyiz. Bu sistem içinde evinizde en az 30mbit olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Hah ayrıca HDD den 100mblik ethernet ile 16gb tan yüksek MKV videoları oynatamazsın. Bazı action sahnelerinde anlık stream 16MB a kadar çıkabiliyor hatta 25 e 30 a filan bunuo ethernet kaldıramıyor tabiki. Hernekadar 100mbit ethernet 10mb/sn trafnsfer de olsa pek stabil olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Selam, Bluray playerların DVD kaliteleri kötü deniliyor, doğru mu? Elimde 100+ orijinal DVD mevcut. Hazır elim değmişken, mevcut basit DVD playerı da bluray'e çevireyim demiştim. Panasonic DMP-BDT330EB nasıldır? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Selam, Yazar burada streaming derken PC'den TV'e demek istemiştir :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 O is icin apple tv yi kullaniyorum, memnunum not: 4-5gb ustu film denemedim ve tabi indirdigim filmlerin kalitesiyle disc olarak oynattiklarimin arasinda fark oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Ya gigabit ethernet olmayan device mi kaldi ki? Bas cat6 yi oynat istedigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 32 gb usb mi almalı şimdi? bluray indirmekte işkence gerçi 5-10 gb lık ripler ideal bence. 16 gb usb 20 tl , 32 lik 50 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 paramecium said: Selam, Bluray playerların DVD kaliteleri kötü deniliyor, doğru mu? Elimde 100+ orijinal DVD mevcut. Hazır elim değmişken, mevcut basit DVD playerı da bluray'e çevireyim demiştim. Panasonic DMP-BDT330EB nasıldır? Saygılar. Aslinda kotu degil scale etmesinden kaynaklanan bozulmalar oluyor bluray ayari yapamayanlar beceremiyorlar o yuzden oyle dusunuyorlar. Yuksek cozunurluk te dvd kotu gosteriyor dogal olarak scale bozuyor isi ama iyi yapannaletlerde var o isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Selam, Peki söylediğim Panasonic nasıldır bu konuda? Hep bluray yorumlarını okuyorum bu cihazların, DVD için inceleme hiç yok :( DVD için ayarı olduğunu bilmiyordum bile. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar