Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BluRay 1080p mkv f/ HDD

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Bu arada bu demek degil ki her 100luk ethernet direkt o throughput u verebilir. Kullanilan islemciye vs gore cok degisiyor. Ev networkune kaliteli bi router ekleyip basit switchlerle dagitilabilir, gigabit switchler mantikli hale gelince sonraki seneler adim adim upgrade yapmak en mantikli cozum.
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası 8-9 gb altı tüm 1080p 50dk üstü videolar dandik

mesela bir film bluray e yakın olması için en az 16gb civarı olmalı... Çok denedik daha fazla kalite kaybetmeden olmuyor.

Bluray player al derim kafan rahat eder.

streaming olarak düşünürsende 1080p ile internetten en az 12mbit internetin şart. Amerikadan(bizden) cVPN hizmetinide aldınmı rahat bir şekilde kullanabilirsin. Şuan 10 un üzerinde müşterimiz var. Bunlar sadece amerikadan video hizmeti için vpn hizmetimizi kullanan müşterilerimiz.

Ama dediğim gibi bluray in tadını hiç biri vermiyor.
Bizim bir projemiz var şuan bluray streaming olarak yasallaştıramadığımız için beklemedeyiz. Bu sistem içinde evinizde en az 30mbit olması gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hah ayrıca HDD den 100mblik ethernet ile 16gb tan yüksek MKV videoları oynatamazsın.

Bazı action sahnelerinde anlık stream 16MB a kadar çıkabiliyor hatta 25 e 30 a filan bunuo ethernet kaldıramıyor tabiki. Hernekadar 100mbit ethernet 10mb/sn trafnsfer de olsa pek stabil olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Bluray playerların DVD kaliteleri kötü deniliyor, doğru mu? Elimde 100+ orijinal DVD mevcut. Hazır elim değmişken, mevcut basit DVD playerı da bluray'e çevireyim demiştim.

Panasonic DMP-BDT330EB nasıldır?

Saygılar.

Aslinda kotu degil scale etmesinden kaynaklanan bozulmalar oluyor bluray ayari yapamayanlar beceremiyorlar o yuzden oyle dusunuyorlar. Yuksek cozunurluk te dvd kotu gosteriyor dogal olarak scale bozuyor isi ama iyi yapannaletlerde var o isi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...