paramecium Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Selam, Eski kasa: Yeni kasa: Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Bence daha cok eskisi : http://www.miele.co.uk/img/products/20000080665_productmain.jpg yenisi : http://media.dyson.com/assets/images/campaigns/uprightBall/dc50/dc50Hero.jpg baya baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 yorumlar yorumlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Selam, Ama o eskisi 36kPa ve 52l/s değerlere sahip iken o tavesti kılıklı şey o değerleri yakalayamıyor! Evet, daha yeni süpürge aldım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 valla ben ball yerine cyclone kullaniyorum dolayisiyla sikinti yok afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Yenisi bir harika olmus bence, neyini elestiriyosunuz ki zaten (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Keske benzer bi pc case yapsalar da makine toplasam bunun serefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Ayfon said: http://www.apfelpage.de/wp-content/uploads/2013/09/wpid-Photo-02.09.2013-21302.jpg Kavramakta zorluk cekenler icin. bu ısınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Apple'i arayip söylüyorum hemen. Aklina geldigi iyi oldu abi isinirsa fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 söyle üretimi durdursunlar, beyinsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 kasalar yine masa üstüne çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mecburen lel, bunu bir de masa altına köşeye koyarsan direk çöpü doldururlar içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Korax said: Yinede okadar kasmaya gerek yok diyorum, tekrar hackintosh candir, cep yakmaz. Logic'i acip kasip kasip 100 kanalin ustune ciktigim oluyo bazen. Hani bunun icin xeon islemciye gerek yok aslinda. Biyerden sonra pluginlerden/sample'lardan hdd yetmiyo zaten. Pluginleri multichannel acinca azcik ram kullaniyo zaten. Ramle cekirdekle cok bi alakasi kalmadi olayin aslinda. i7 işlemcili lazım. Bendeki 2006 model. Kontakt multileri doldurunca kasıyor. Eski kasa 12 lik, bolcana ram, SSD boot, pcie + AD/DA ses çözümü ve VEPro planım var ilerisi için. VEPro dinlemede Logic'in tek çekirdek hödüklüğünü çözüyor ve kaynakları çok verimli bölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 i5 var bende 2500k, butun mevzu islemcide degil aslinda i7 olmasinin cok buyuk bi avantaji yok. Ayni multilerdenmi bahsediyoruz emin degilim, benim bahsettigim sey AU'lari multi channel kullanmak. AU'lardaki multi presetlerden bahsetmiyorum. 5 tane kontakt player acip hepsine multi preset acarsan 16-32gb ramde de kasar. 5 adet ayni pluginden acmis oluyosun cunku. Onun disinda saydiklarin illaki birlestiginde guzel performans ortaya cikiyo ama illaki pcie ses karti lazim degil. Cok buyuk bi fark yok gunumuz ses kartlarinin teknolojisinde pcie/usb/firewire olaraktan. Bide logic'in ayarlarda kac cekirdek calisacagini hangi performansta calisacagini secebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Pci-e kartın bant genişliği (1x bile) hepsinden iyi bir de protocol overhead denen nane yok. Fark ediyor. Direct monitoring sample'larda geçerli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Pcie kart ile usb/firewire kart karsilastirmasi yaptinmi? Fark ediyosa neye göre test ettin bunu? Pcie kartin bant genisligi hepsinden iyide o bant genisligine ihtiyac varmi? 64 kanal hucum kayitmi aliyosunda pcie bant genisligine ihtiyac duyuyosun? Bant genisliginin play tusuna bastigindan daha cok, record tusuna bastiginda sana faydasi var. Bahsettigin seylerin ev kullanicisi icin buyuk bi etkisi yok o farki tecrube edecek ortamlari yok cunku. Studyolarda devasa analog/dijital mixerleri pcie kartlara baglayanlar icin gecerli saydiklarin. Ha belki tepki suresi az bisey fark edebilir. Aldigin kartin icindeki ad/da converterlarin, preamplerin kalitesinin daha cok önemi var su noktada, arayuzunun ne oldugunun degil. Keza bugun bi cok studyoda da firewire kartlar kullaniliyor(rme, motu, apogee en guzel örnekleri). Samplelari ve au contentlari 2 harddiske bölup sistemi ssd uzerinden calistirip, duzgun bi usb/firewire ses karti yeter artar bile is bilene. Ustuste 5 plugin acinca, ayni programi 5 kere arka arkaya acmis calistiriyosun gibi dusun. 50 tane sample'i ayni anda caldirirken ayni harddiskten okursa yine kasar cunku harddisk okumaya yetemez. Bu durumda pcie kart seni kurtarmiyo, sistemi nasil kurdugun cok daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Bizzat denedim tabi ki, denemesem niye savunayım pci express'i? 8 I/O istesem RME AIO ve ek bağlantılarıyla kurtarırdım bolcana harici cihaz olunca yetmiyor. Zaten kalite ve fiyat da ayrık ünitelerde artıyor. Orada orta kalitenin altı seçenek de yok. Ev kullanıcısı değilim artık o yüzden gerekiyor zaten. Çalıştığım stüdyoda Pro Tools HD sistem var ama kendi sinyal zincirimde benim de yenilemeye gitmem lazım. Sürekli firewire ünite yükseltmek yerine direk AD DA ve kart sistemi kurmak istiyorum. 16.5 ms alıyorsam firewireda pci expresste aynı sample rate ve bufferda 4.5-5 ms ye düşüyor. 64 kanal değil ama 16x16 bir pci-e çözüm rahat rahat götürecek beni. Adanmış donanımlar bütünleşik çözümlerden her zaman daha iyi oluyor zaten. RME'nin pcie üniteleri fireface'lerden daha hızlı. Burada çizelge de var hatta uzunca. http://www.gearslutz.com/board/music-computers/618474-audio-interface-low-latency-performance-data-base.html VePro ve SSD ler (ya 10000 lik raptorlar) bahsettiğim şişmeyi de engelliyor. Ama bunların şişmeden akması için de ses kartının bantgenişliği de önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Pcie cok uygun fiyatli bi cozum degil, ben daha cok ev kullanicisi icin tavsiye yazmaya alistigim icin :) Expert kullanici icin tabiki tercih meselesi ihtiyacina göre secim sana kalmis, ne yapacagini ve ne istedigini bildikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Hepsini koymaya useniyorum , baslangic modeli soyle dursun. http://images.anandtech.com/doci/7449/AppleOctober-1093.jpg ozet: insanlik disi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Tüm modeller 200$ ucuzlamış süper olmuş. Yalnız o değil de Mac Pro canavar olmuş ya, Xeon işlemci oyuncuyu bozmasın? Edit: Bunu da ben koyayım sdf HDMI'a dikakt http://img.gawkerassets.com/img/1940bvzt75069png/ku-xlarge.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 fdskgua fiyatta indirim iimis yalniz sag gösterip sol vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Direk muzik/görsel sanatlar icin su mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 MacPro tamamen pro olmus. Yarim yamalak desktop powerhouse degil yani. Xeon, sisman L3 cache ECC memory FirePro pcie ssd bunu alip icine oyun yukleyecek adamin ensesine ipad miniyle tokat atilir. baska bisey yapilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 12desibel idle diyor abi zaten. Burnunda et olan adam 18 le nefes aliyor. Oyle hesap edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 upgrade olayı nasıl olucakmış bu alette? gpu/cpu entegre mi anakartta yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar