senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 helee kanuni vazgeçerdin beni gabepad almaktan başka şeylere bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 kanuniden başka birinin değerlendirmesi gerek ya. konsolu da olan biri mantıken. çünkü yazdığı şeylerde baya tutarsızlık var witcher 3, grim dawn (hns), elite dangerous en çok controller desteği olan oyunlar. ps4'de d3 inanılmaz rahat ve keyifli, m/k aramıyorsun bile inv menülerine girmediğin sürece, combat hissiyatı özellikle melee karakterler için mouse dan iyi. witcher aynı şekilde. elite zaten meant for controller yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 @senko : abi ikinci versiyonu cikarsa onu bekleyin derim. cok daha basarili olacaktir gelen sikayetler sonrasinda. ben dedigim gibi pc nin basinda 75 cm den monitore bakarken elimin altinda 30 senedir alismis oldugum k/b varken haz etmiyorum controllerdan. ama dedigim gibi eger controller seviyorsaniz denenebilir ama hardware kalitesini begenmedim onu belirteyim, gerisi kisisel kullanim sonucta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bingildak said: kanuniden başka birinin değerlendirmesi gerek ya. konsolu da olan biri mantıken. çünkü yazdığı şeylerde baya tutarsızlık var witcher 3, grim dawn (hns), elite dangerous en çok controller desteği olan oyunlar. ps4'de d3 inanılmaz rahat ve keyifli, m/k aramıyorsun bile inv menülerine girmediğin sürece, combat hissiyatı özellikle melee karakterler için mouse dan iyi. witcher aynı şekilde. elite zaten meant for controller yani. abi yazdigimi okumadin mi ? var bende konsollarin hepsine yakini zaten. orada belirtmistim. ornegin grim dawn demissin elite demissin en cok controller destegi olanlar demissin ikisinide oynamadigini biliyorum.. d3 gibi grim dawn in konsol icin ozel uretimi cikarsa o zaman konusuruz. ama su anda yok boyle bir sey arti zaten steam belirtiyor girerken tam destegi yok diye. elite dangerous demissin??? neye dayanarak dedin abi sunu? hani oynamasam. landing gear icin x+lsb , o icin y+lsb, buysa olayin kullanilabilirligi benim icin gecerli degil o. hotas da sol elimde tik diye bir dugmeyle aciyorum landing geari ornegin bunda kombinasyonlar var bir cok. arti her seyide kapsamiyor gene giriyorsun klavye olayina. w3 de zaten dedim yazida free look mouse olayi benim icin cok baglayici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 controller olayı zaten eline ilk defa aldığında büyülü bir şekilde alıştığın bir şey değil. bunu sana söylemiyorum, sen zaten konsol kullanmışsın da. hiç konsol kullanmamış adam ilk controller kullandığında aptala dönüyor çünkü beyinde mapping 0. o mapping oturana kadar alışma sürecini yaşamak gerek. en az 1 hafta o da ki ilk dönemlerinde saç baş yoldurur. ben witcher 3'e ilk başladığımda çok zorlanmıştım mesela ama 3 saat sonra native bir şekilde kullanıyordum. destiny'i söylemiyorum bile (fps) alışmam 2 hafta aldı neredeyse, 100 saatten fazla. ama alıştıktan sonra tamamen farklı bir deneyim sunuyor. bunu ben kız arkadaşıma ilk oyun oynatmaya başlattığımdaki durumuna benzetiyorum. kız hiç hayatı boyunca mouse + keyboard kombinasyonunu beraber kullanmamış. yani 3-4 tuşa keyboard da sürekli basarken mouse ile sürekli look + tuş kullanmamış. hani düşününce çocuk oyuncağı gibi geliyor ama alışması haftalar aldı. bildiğin bot gibi yürürken aim alamıyordu falan. aynı şey aslında tabii gamer adam daha hızlı öğreniyor yatkınlıktan dolayı ama YİNE DE final verdict vermeden önce zaman tanımak gerek. beyin tarafında controller tuşları reflex haline gelene kadar controller kullanmış olmuyorsunuz. aletin tutorial süreci oluyor. o süreçte bırakırsanız zaten controller kullanamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ya aslinda su senin dedigin olaya dayaniyor gene yazmistim ama tekrar belirteyim. tv+pc+koltuksa isiniz careniz bu alet. ama yok benim gibi pc basindaysaniz .. ne gerek var ki dedirtiyor. adamlarin satisida zaten link+controller+big picture+tv. hardware i begenmedim kalite olarak gerisi kisisel beceri begeni. controller seviyorsaniz guzel bir alternatif olabilir koltuk-pc basinda. edit : deneyecegim daha baska oyunlarla sonucta grim dawni saymassak ben asil olarak e:d icin almistim onda pek tutturamadim, w3 zaten controllerla denemis sevmemistim, bakinca 1-1.. civ5 basarili. e:d sevmedim pek. grim dawn .. destegi yok diyeyim. gene oynaniyor ama i-ih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 pc başında olsan da dmc tarzı oyunlar gitmiyor ki ama k/m ile illa gamepad istiyor veya nba2k fifa türevleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Kanuni said: bingildak said: kanuniden başka birinin değerlendirmesi gerek ya. konsolu da olan biri mantıken. çünkü yazdığı şeylerde baya tutarsızlık var witcher 3, grim dawn (hns), elite dangerous en çok controller desteği olan oyunlar. ps4'de d3 inanılmaz rahat ve keyifli, m/k aramıyorsun bile inv menülerine girmediğin sürece, combat hissiyatı özellikle melee karakterler için mouse dan iyi. witcher aynı şekilde. elite zaten meant for controller yani. abi yazdigimi okumadin mi ? var bende konsollarin hepsine yakini zaten. orada belirtmistim. ornegin grim dawn demissin elite demissin en cok controller destegi olanlar demissin ikisinide oynamadigini biliyorum.. d3 gibi grim dawn in konsol icin ozel uretimi cikarsa o zaman konusuruz. ama su anda yok boyle bir sey arti zaten steam belirtiyor girerken tam destegi yok diye. elite dangerous demissin??? neye dayanarak dedin abi sunu? hani oynamasam. landing gear icin x+lsb , o icin y+lsb, buysa olayin kullanilabilirligi benim icin gecerli degil o. hotas da sol elimde tik diye bir dugmeyle aciyorum landing geari ornegin bunda kombinasyonlar var bir cok. arti her seyide kapsamiyor gene giriyorsun klavye olayina. w3 de zaten dedim yazida free look mouse olayi benim icin cok baglayici. okudum yazdıklarını da yorumların bana göre çok yanlış. yazdığın bütün oyunları oynadım. grim dawn'u controller ile oynamadım ama diğerlerini oynadım. elite dangerous voice command ve controller ile en iyi deneyimi veriyor açık ara. 1000 tane buton ve menünün olduğu şeyi voice command kullanmadan sadece controller ile oynamaya çalışırsan o senin hatan oluyor. çünkü tasarıma aykırı bir şeyi hedefliyorsun. adamların voice command desteğini eklemesinin asıl sebebi bu. hns dediğinde, yüzünü çevirip X adet ability ve potion zaten. controller ile çatır çatır oynuyorsun. controllerın eksikliğini hissedeceğin bir durum yok. grim dawn'da menüler pc için hazırlanmıştır, gameplay değil menülerde sorun yaşıyorsundur, ona bir şey diyemem. onun dışında yürüme, yön verme ve ability/itemdan ibaret. controllerın fazlasıyla sağladığı şeyler bunlar. hatta titreşim geri bildirimi varsa keyboard'dan güzel deneyim sunuyor. w3'deki yorumun aslında senin bu konuda yaptığın yorumlarının neden ağırlık taşımadığının göstergesi. şunu bir kere anlamak gerek : keyboard/mouse =/= controller bunu kabullenip, controller almak gerek. sen controller'dan keyboard/mouse beklentisi ile controller alıp sonra hayal kırıklığı yaşıyorsan (mouse free look arıyorsan) ZATEN yanlış bir satın alma yapmışsın demektir. biri elma biri armut. farklı hizmetler sunan şeyleri aynı şartlar üzerinde değerlendirirsen tabii ki de istediğini bulamazsın. absürt bir örnek olacak ama araba ile bisiklet kıyaslamak gibi senin yaptığın. tabii ki keyboard/mouse derinliğini controller sağlayamaz. birinin diğeriyle hissiyatı tamamen farklı, kullanım alanı farklı. ikisi de oyun oynamaya yarıyor ama controller yanında getirdiği rahatlıkla kısıtlamalar getirmek zorunda. bunun aksini beklemek yanlış bir beklenti. gabepad aldım, köşe takımında keyboard/mouse deneyimi yaşayım diyen hayal kırıklığına bile bile yelken açıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Kanuni, hic bahsetmemissin, Gyro'dan? custom profilden? Plug n play mi denedin abi? Witcher 3 u bitirecegim ben neredeyse, Freelookmu yapsam yoksa Trackballmu yoksa mouse mu yoksa joystick mi diye zilyon tane secenek ve hassasiyet derecesi sunuyor controller sana.. Tercih meselesi tabiki ama 1-2 gun alisma sureci ver bence, community profiller bir hayli fazla ve cidden cok fazla parametre ayarlayabiliyorsun. (o yuvarlak trackpadin mesela cevresine ayri sensitivity merkezine ayri sens verip gayet rahat mouse flick kamera hareketi yapiliyor, veya pil koydugun yerdeki iki pedal dodge yada run icin gayet iyi mesela) Ori'de cillop ama Supermeatboy ve turevi saglam platformerlarda delirtir, fighting oyunlarinda olmaz, ama onun disinda aklima gelen herturlu oyun icin xbox trollerdan daha cok potansyele ve komfora sahip. Sadece farkli bir alet. xayb tuslari biraz daha buyuk olabilirmis, minik ellere sahip birisi X spamlerken zorlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ben controller'i hiç sevmiyordum da artık console exclusive oyunları oynayayım en azından diye biraz alıştırmaya çalışıyorum kendimi. önceden her controller denememde yarım saatte bırakmış biri olarak bu sene daha sabırlı davrandım ve 5-6 saat sonra alıştım baya. pes, ori gibi oyunları zaten daha rahat diye controller ile oynuyordum da son 1-2 haftadır alan wake, l.a noire fln gibi tam fps skill gerektirmeyen aim assistli oyunları başarıyla oynayabilmeye başladım. artık uncharted, last of us gibi şeyleri oynayabilirim en azından. ama yine tabi bf4 vari saf fps lere bulaşmam. önceden logitech ile fln deniyordum o yüzden alışamamışım onu farkettim. çünkü oyunlarda native destek olmuyordu çoğu şeyi kendin ayarlaman gerekiyordu fln. şimdi xbox one controller aldım ve hiç ayar yapmadan her oyunda console gibi native hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bingildak said: Kanuni said: bingildak said: kanuniden başka birinin değerlendirmesi gerek ya. konsolu da olan biri mantıken. çünkü yazdığı şeylerde baya tutarsızlık var witcher 3, grim dawn (hns), elite dangerous en çok controller desteği olan oyunlar. ps4'de d3 inanılmaz rahat ve keyifli, m/k aramıyorsun bile inv menülerine girmediğin sürece, combat hissiyatı özellikle melee karakterler için mouse dan iyi. witcher aynı şekilde. elite zaten meant for controller yani. abi yazdigimi okumadin mi ? var bende konsollarin hepsine yakini zaten. orada belirtmistim. ornegin grim dawn demissin elite demissin en cok controller destegi olanlar demissin ikisinide oynamadigini biliyorum.. d3 gibi grim dawn in konsol icin ozel uretimi cikarsa o zaman konusuruz. ama su anda yok boyle bir sey arti zaten steam belirtiyor girerken tam destegi yok diye. elite dangerous demissin??? neye dayanarak dedin abi sunu? hani oynamasam. landing gear icin x+lsb , o icin y+lsb, buysa olayin kullanilabilirligi benim icin gecerli degil o. hotas da sol elimde tik diye bir dugmeyle aciyorum landing geari ornegin bunda kombinasyonlar var bir cok. arti her seyide kapsamiyor gene giriyorsun klavye olayina. w3 de zaten dedim yazida free look mouse olayi benim icin cok baglayici. okudum yazdıklarını da yorumların bana göre çok yanlış. yazdığın bütün oyunları oynadım. grim dawn'u controller ile oynamadım ama diğerlerini oynadım. elite dangerous voice command ve controller ile en iyi deneyimi veriyor açık ara. 1000 tane buton ve menünün olduğu şeyi voice command kullanmadan sadece controller ile oynamaya çalışırsan o senin hatan oluyor. çünkü tasarıma aykırı bir şeyi hedefliyorsun. adamların voice command desteğini eklemesinin asıl sebebi bu. Elite dangerous'un tasariminda voice command yok bingildak.. o baskalarinin ekledigi bir sey (mod bir nevi). nerden cikardin bunu? hayir geliyorsun oyle bir yaziyorsun ki goren hic bilmiyorum oyunu sanacak, 1000 saati gecti oyun surem.. ha dersen abi sen gideceksin adamlarin hazirlamadigi destegi suradan alacaksin, hatta head tracking de buradan alacaksin, bak iste o zaman her controller isine yarar. grim dawn i da gir oyna abi. controllerla oyna sonra konusalim. d3 ps4 versiyonunu oynamissin olur diyorsun. gir bakalim oluyor mu. range deki moba gonder bakalim buyuyu ok'u.. bu konuda (steam controller) kisilerin beklentisi normal controllerdan daha farkli bir olay. herkes bu sekilde dusunuyor cunku controllerin reklaminda mouse kayboard koltugunuz rahatliginda diye lanse ediliyor nerdeyse. alisma gerekir mi gerekir, alistikca daha guzel olur mu kesinlikle, controllerdan m/k 100% mu bekliyoruz? hayir. civ 5 nasil oynaniyor harika. bu tipteki oyunlar oynanir mi? evet kesinlikle. ama kendimce begenmedigim yanlari bunlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 mono said: Kanuni, hic bahsetmemissin, Gyro'dan? custom profilden? Plug n play mi denedin abi? Witcher 3 u bitirecegim ben neredeyse, Freelookmu yapsam yoksa Trackballmu yoksa mouse mu yoksa joystick mi diye zilyon tane secenek ve hassasiyet derecesi sunuyor controller sana.. profilleri cektim evet. Elite sevmedim alma sebebim oydu tekrar ediyorum. civ 5 cok iyi. grim dawn i-ih. w3 ben yapamiyorum demistim zaten free looksuz. wolfenstein denedim simdi fps.. zaten pek beklentim yoktu beceremem de ama ps4 kontrollerdan farkini pek goremedim bunda. benim yazdiklarimda hardware kalitesi dikkat edilmesi gereken diger hersey kisisel beceri begeni diyorum ilk bastan beridir. :D araba kullanma zevkli olabilir ama yuklu yok su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 elite dangerous'ı ben oynarken (betada) official sitesinde voice command için adamlar sayfalarda doküman paylaşmıştı. oyunun içinde program yok ama adam free software ile nasıl yapacağını en detaylı şekilde anlatmış. bunu kullanmamak ve sonra "controller ile olmuyor" demek başlı başına bence yanlış. controller ile oluyor ama olması gerektiği hali belli, eğer controller istiyorsan bunu yapman gerek. bu kadar basit. rahatlık bir nevi kısıtlama ile geliyor dediğim gibi ki bu örnekte kısıtlama da değil, 1 saat customization gerekiyor, o kadar. said: range deki moba gonder bakalim buyuyu ok'u.. d3'de nasıl yapıyorsan öyle yapman gerek, aynı mekanik bütün hns'lerde. eğer yapamıyorsan oyunun controller desteği yok demektir. o zaman controllerı o oyunda kullanmamak gerek. steam controller nerede keyboard/mouse gibi lanse edildi ben emin değilim. görmedim öyle bir sunum/reklam vs. benim gördüğüm living room gaming deneyimi sunuyor pc üzerinden (stream + controller ile). hani farklı bir kapsamı varsa paylaş ben de öğrenmiş olayım. bence beğenmiyor olmakta son derece haklısın çünkü senin beklentin ile uyuşmayan bir alet. bunu söylemeye çalışıyordum. yani sorun sende veya alette değil, beklentinin ve aletin sunduğunun aynı frekansta olmaması sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Anladim, tercih meselesi tabi ki. W3 de kamera olarak ne kullaniyorsun sagdaki pad icin? Freelooka cok yakin birsey kullaniyorum ben, ivmesini ayarlayinca baya rahatladi bende, ayni sekilde Dark Souls..ama Fallout 4 de daha farkli bir mode koydum o pade mesela gyro yu da ilistirdim baya rahatladi.. FPS icin siddetle ve siddetle bastira bastira tekrar etmek istiyorum, sol pad high sensitivitylerde tutup, touch ettiginde Gyro yu low sensitivity olarak aktive olmasini, yada hosunuza giden ne ise onu ayarlayin. Competitive degilse oyun xbox/ps4 den katkat daha iyi aim alabiliyorsunuz minik bilek haraketi ile. EDIT: Benim alismam, Gyro'yu cozmem usengeclikten dolayi 2 gunu buldu, su anda profil secerken varsa gyro lu seciyorum, kendim yapmaya useniyorum hehe. EDIT2: Beni uyuz eden bolum simdilik bigscreen mod kullanmayi gerektirmesi, ama yakinda patch gelecek, oyuna gore sectiginiz profili controllerin icine kaydedecek. Ha birde oyun icindeki context menu/buton pencerelerini overlay olarak atabiliyor hale geldi bir onceki patch ile..screenshot bakayim yazili anlatmasi zor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bingildak elite dangerous xbox one a cikti biliyormusun bilmiyorum. voice destegi yok. onda bile yok. yani sayfalarca forumda tartisilmis olmasi oyunun destekledigi anlamina gelmiyor. cunku xbox da yok, olsaydi onda olurdu cunku controller harici baska bir sey yok :) ayrica abi gene grim dawn yazarken steam seni uyariyor destegim yoktur diye de yazdim.. neden seninle hep boyle durumlara geliyoruz onuda anlamiyorum. senin dedigin koltuk gaming olayina da bunun sonrasinda hak verdim halbuki:) ben aslinda hardware kalitesini pek begenmedim gerisi konsol tecrubem ve kontrollerdan beklentimin ne oldugunu bildigim icin beni pek sasirtmadi. geri iade etmemin sebebi de zaten elimde bir suru kontroller mevcut, ps4-ps3-xbox-hotas-t16000m ivir zivir. acikcasi civ 5 cok sasirtti onuda belirteyim.. turn based cok guzel oynanir, araba yarisi vs oynanir, fps zaten cok zor, hns destegi var ise oynanir sanirim ama range dusundurucu, w3 vs arkadaslar oynamis zaten benim tek derdim o tip oyunlarda free look o da mouse harici imkansiza yakin.. eger pc oyununu tv de oynamak gibi bir derdim olsa ve bir controller secsem 1. bu olurdu. sadece hardweare kalitesine takili kaldim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 voice command olmadan sadece controller için çıkarttılarsa dumbed down bir şekilde çıkartmak zorunda kalmışlardır çoğu oyunun geliştirme sürecinde yapılan türden. başka alternatifi yok çünkü, o kadar fazla buton, menü zımbırtı var ki ben keyboard'da yetemedim. düşünemiyorum controllerda her birini çaprak kombinlerle akılda tutmayı. ancak kırpmışlardır, o haliyle release etmişlerdir. grim dawn da destek olmadığını yazdığını görmedim de, madem aleti test ediyorsun, neden destek olmayan bir oyunda test ediyorsun ki, ona anlam veremedim. ben civ falan nasıl oynanır şahsen anlamıyorum. genelde pc'den TV'e stream yaparken incik cincik menüler problem oluyor. ondan oyunları ya konsol arayüzüyle tasarlıyorlar (dev dev) ya da konsola ayrı arayüz yapıyorlar. TV karşısında 2.5 metreden controller üzerinden touch pad gibi mouse kullansan bile yazıları nasıl okursun hiç hayal edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 freelook..Sag pad'e mouse modu + kisisel zevke gore trackball ilavesi ekleyip, kendine gore sensitivity ayari cekmek, istege bagli olarak bu combonun ustune gyro da ilave edilebiliyor, ama 3rd person meleede gyro gereksiz bence. http://www.youtube.com/watch?v=pPxdRf9ZACw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Civ5i o yüzden denemeni istemiştim zaten kanuni saol, TB oyunlar gibi ciddi mouse hakimiyetine gerek olmadığı durumlarda rahat olması iyi, PoE gibi RTwP sabit izometrikler de kolay olacaktır heralde. Peki wasteland2 gibi freelook izometrik oyun var mı elinde? İadeden önce bi onlara da bak plx. Tr içinde alıp beğenmeyen falan olursa haber etsin, patlatacağım bi tane. Bahar için hayalim kanepemde erik yiyip civ5 oynamak mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 baska oyun yuklu degildi ondan :D destegi yok diyor ama gene kullanicilar yapmislar controller setup. birde steam in ana sayfasinda The Steam Controller lets you play your entire collection of Steam games on your TV—even the ones designed without controller support in mind. yaziyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 mono said: freelook..Sag pad'e mouse modu + kisisel zevke gore trackball ilavesi ekleyip, kendine gore sensitivity ayari cekmek, istege bagli olarak bu combonun ustune gyro da ilave edilebiliyor, ama 3rd person meleede gyro gereksiz bence. http://www.youtube.com/watch?v=pPxdRf9ZACw ps4'de bunun aynısını ikinci stik ile yapabiliyorsun. gyro ne katıyor bilmiyorum ama şu haliyle ps4 ile aynı kontroller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 buda o combonun gyrolu hali, 1dk'dan sonrasi. http://www.youtube.com/watch?v=B43ibnztDLc normal controllerdarda tek tip sensitivity ayari var bildigim kadari ile, kamera parmakla ittikten sonra sonsuza kadar donsun, yada yavasca dursun kismina ince ayar cekilmiyor onlarda, haliyle biraz kalas kaciyor kamera haraketlerinde., gabepad fena degil bu konuda alisinca. edit. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Elite: Dangerous on Xbox One will be the complete and authentic Elite: Dangerous experience. It will not be “dumbed down”. We’ll be working with an all-new audience, but that doesn’t mean a change in direction for the game, and nor does it mean slowing development on the PC version,” said Braben. demis braben de bilemem bingildak xbox hali nasildir ama sanmiyorum cok farkli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 axedice said: Civ5i o yüzden denemeni istemiştim zaten kanuni saol, TB oyunlar gibi ciddi mouse hakimiyetine gerek olmadığı durumlarda rahat olması iyi, PoE gibi RTwP sabit izometrikler de kolay olacaktır heralde. Peki wasteland2 gibi freelook izometrik oyun var mı elinde? İadeden önce bi onlara da bak plx. Tr içinde alıp beğenmeyen falan olursa haber etsin, patlatacağım bi tane. Bahar için hayalim kanepemde erik yiyip civ5 oynamak mehehe ilaclisini koydum iniyor, spor vs derken aksami bulur buna bir sey yazmam. hizli inerse baska tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Kanuni said: Elite: Dangerous on Xbox One will be the complete and authentic Elite: Dangerous experience. It will not be “dumbed down”. We’ll be working with an all-new audience, but that doesn’t mean a change in direction for the game, and nor does it mean slowing development on the PC version,” said Braben. demis braben de bilemem bingildak xbox hali nasildir ama sanmiyorum cok farkli olsun. controllere bakmak gerek, ps4'e geldiğinde ben inceler yazarım. mantıken kombinasyon sayısını düşündüğünde her şeye direkt erişim istersen imkansız zaten. menüyü aç, menüden sonra tek tek tek navigate et gibi olmak zorunda. direkt menüye erişimlerde kısa yollara yetecek tuş adeti yok sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 abi ahahaha. kalbime iniyordu. https://lh3.googleusercontent.com/FvFcfMBBBJwZOZq88jqeyiwnHdOt7bWqcQL2uYfgQcHFgY47vmJHQYNnQtqQYfgm6II3WA=w1349-h860 https://lh4.googleusercontent.com/mQTxvr843G9n4i_YjRtYzzTzNbM8r5HOxUARJx9lDlYh9GgF6ZytRFwV9DDBbqAn8mMQdw=w1349-h860 https://lh3.googleusercontent.com/YzbR0n_ZydaCcheZFpsSzKQl3SGY-pb56CXoE67nvtc-ao5yGAnJJJl6rlN0fkVJe4kGbQ=w1349-h860 hic deneme. her sey icin farkli kombinasyon normal olarak. uzaydasin baska, uidesin baska, istasyondasin baska vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar