arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 arcane said: elazığ çok kötü oynuyor. fener son paslarda biraz dikkatli olursa 4ler rahat. ben niye kupon oynamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 sow webo emenike karaboğalarıyla gol yollarında bu sene şov yapacagımız artık kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Ya cidden elazığın futbolu fenerbahçeli futbolcularıda sıktı ilk 30 dk boyunca ciddi anlamda elazığlı futbolcuların ayağına top geldiği an 2 li 3 lü baskı yaptı önde fenerbahçe, iyiydi. 10 yılda süperligde elazığın bugunki hali kadar kötü bir takım görmedim bildiğin futbolcular sıkıldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Elazığ tamam kötü takımda, normalde bu kadar kötü değillerdi. Bugün bir gariplik vardı. TD faktörü olsa gerek, büyük maçın ağırlığı altında kayboldular desek yeridir. Olacağı buydu gerçi, 1.5 üst yerine 2.5 girseydim keşke diyorum ben maça sadfas Asıl pişmanlığım Sow oynayacak dediklerinde formsuzdur diyip onun yerine Fantasy'de Webo'yu almış olmam. Gitti puanlar gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Bonjo said: sow webo emenike karaboğalarıyla gol yollarında bu sene şov yapacagımız artık kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Eralpb said: Sow kafa vuruyor kalecinin uzerine dogru giden top defansa carpip gol oluyo nolcak bu fenerin sanssizliklari :( Eralpb said: Ceza sahasi icinde adamin ayagini tekmelemek serbestken nasil atsinlar ki? http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100318024248/southpark/images/e/e9/ScottTenormanMustDie30.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 fotograf sdfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Sow bu işte adam uykusunda bile gol atıyor, TRde gelmiş geçmiş en iyi 3 golcüden biri bu adam, umarım Yanal bir daha saçmalayıp Sowu küstürmez. Cristianın da artık bu takımda yeri yok umarım bunu görmüştür Yanal, ayrıca 6+0 devam ettikçe bize yerli bir forvet lazım kenardan hamle olarak sokulabilecek, devre arasında bunun da alınması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 dün kimler tribündeydi ? emenike oynamamış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Emenike oynamadı evet zaten Emenike niye alındı o da ayrı bir muamma, kontraatak topçusu büyük takımda iş yapmıyor işte boşu boşuna saçtık paraları yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 holmen de tribündeydi son maçta iyi oynamadığı için büyük ihtimalle. christianın ne kadar bitik olduğunu gördük onun yerine bin kere formayı hakediyor holmen. alper de holmenin yerine hakediyor ama sfds dönüşümlü oynasınlar işte bir kaç maç holmen ilk 11 çıksın sonra alper, bir kaç maç tam tersi. onun dışında genel olarak ilk 11 iyiydi. kaleye de ufak ufak mert geçebilir artık dünkü gibi kolay maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 alper holmen topal meireles güzel olur gibi aslında baklava stayla 4-4-2 emenike sow ama kuyt formda webo oynadığında atıyor,kadro çok uyumsuz o açıdan 4-3-3 topal meireles holmen de denenebilir belki ama o zaman da forvet hattında yine birinin yedek olması gerekiyor.oynamayanlar sorun çıkarmaz umarım ileri ki zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 elazığ defansı şike yaptıracaksanız böyle yaptırın tadında bir ders verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar