Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 5. Hafta | Fenerbahçe - Elazığspor | 21.09.2013 20.30

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Ya cidden elazığın futbolu fenerbahçeli futbolcularıda sıktı ilk 30 dk boyunca ciddi anlamda elazığlı futbolcuların ayağına top geldiği an 2 li 3 lü baskı yaptı önde fenerbahçe, iyiydi. 10 yılda süperligde elazığın bugunki hali kadar kötü bir takım görmedim bildiğin futbolcular sıkıldı ya
Sosyal ağlarda paylaş

Elazığ tamam kötü takımda, normalde bu kadar kötü değillerdi. Bugün bir gariplik vardı. TD faktörü olsa gerek, büyük maçın ağırlığı altında kayboldular desek yeridir. Olacağı buydu gerçi, 1.5 üst yerine 2.5 girseydim keşke diyorum ben maça sadfas

Asıl pişmanlığım Sow oynayacak dediklerinde formsuzdur diyip onun yerine Fantasy'de Webo'yu almış olmam. Gitti puanlar gitti...
Sosyal ağlarda paylaş

Eralpb said:

Sow kafa vuruyor kalecinin uzerine dogru giden top defansa carpip gol oluyo nolcak bu fenerin sanssizliklari :(

Eralpb said:

Ceza sahasi icinde adamin ayagini tekmelemek serbestken nasil atsinlar ki?

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100318024248/southpark/images/e/e9/ScottTenormanMustDie30.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Sow bu işte adam uykusunda bile gol atıyor, TRde gelmiş geçmiş en iyi 3 golcüden biri bu adam, umarım Yanal bir daha saçmalayıp Sowu küstürmez.
Cristianın da artık bu takımda yeri yok umarım bunu görmüştür Yanal, ayrıca 6+0 devam ettikçe bize yerli bir forvet lazım kenardan hamle olarak sokulabilecek, devre arasında bunun da alınması gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

holmen de tribündeydi son maçta iyi oynamadığı için büyük ihtimalle. christianın ne kadar bitik olduğunu gördük onun yerine bin kere formayı hakediyor holmen. alper de holmenin yerine hakediyor ama sfds dönüşümlü oynasınlar işte bir kaç maç holmen ilk 11 çıksın sonra alper, bir kaç maç tam tersi. onun dışında genel olarak ilk 11 iyiydi. kaleye de ufak ufak mert geçebilir artık dünkü gibi kolay maçlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

alper holmen topal meireles güzel olur gibi aslında baklava stayla 4-4-2 emenike sow ama kuyt formda webo oynadığında atıyor,kadro çok uyumsuz o açıdan

4-3-3

topal meireles holmen de denenebilir belki ama o zaman da forvet hattında yine birinin yedek olması gerekiyor.oynamayanlar sorun çıkarmaz umarım ileri ki zamanlarda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...