Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yeni bir ise girmissin insan gormussun dakika 1 hemen kiz gordum boyle dedi napayim? davaroluk direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 insan düşünüyo, kızın yerinde olsam hoşlantım varsa, BÖZÖ GÖL HÖHÖHÖ SÖNÖ SÖKÖCEM HÖHÖHÖ dese kaçardım direk heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 NolaxThensbane said: Usb girişine ters sokarım hassktr sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Gaboo said: insan düşünüyo, kızın yerinde olsam hoşlantım varsa, BÖZÖ GÖL HÖHÖHÖ SÖNÖ SÖKÖCEM HÖHÖHÖ dese kaçardım direk heralde. olmadığın ne belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 oo seks var yada böbrek.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 sen bence bir şey yapma yoksa olacağı varsa da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 pati kanal tedavisini bobreksiz yaptırdı, illa ki bilgisayarı da tamir ettirecek evel allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Nako said: sen bence bir şey yapma yoksa olacağı varsa da olmaz.hahah cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 doğru tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi en şık kıyafetlerini giyip parfümünü saçını bilmemneyini hallet git işte olmayacağı varsa da olur çok davaroluk yapmazsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 aquila said: Gel biyerde biseyler seviselim once de. AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ehuasdhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 çıkar masaya vur direk ya. ''budur senin ilacın bilgisayar falan hikaye'' de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 reampage said: Kızı reddet birde tokat at jacabo sana bira ismarlar aklindan bile gecirme diyecek ama onuda soylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 internetiydi sitesiydi uğraşma, gerçeği burda de şılak çıkar vur masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 laptopin ustune cikar vur "bundan sonra sana interneti yasakliyorum" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 laptopa vurmak da iyi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yaa kaçırmışım... offf. güzelmişte. mmmphhss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 laptobunu tamir et avseq01i aç beraber izleyin artık o saatten sonra da niyetini anlamamışsa suratına vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 -bikeresinde bi kız gelmişti bana pc öğret diye çok beceriksizdi çoştum azarladım filan kaçtı -liseye yeni başlamıştım arkadaşın evine gitmiştim akrabası geldi bi kız ,bu nasıl kullanılıyor diye yanıma sokuldu mousenin( :P )üzerindeki elimin üstüne elini koydu filan arkadaki koltukta babası yanımda arkadaş bakıyor tip tip ben kaçtım ortamdan benim bilgisayarlı anılarım da bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 beni hep beğenmediğim kızlar bilgisayar tamirine çağırdı :/ bir gün de beğendiklerimden biri çağırmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bana hep adam geliyo bilgisayarim bozuldu diye, ofis de zatena dam dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Beğenmediğin kız yoktur, az alkol vardır (: Bir dahakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Masakari said: Beğenmediğin kız yoktur, az alkol vardır (: Bir dahakine cirkin kiz yoktur az vodka vardir olmasin o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 çirkin deme allan gücüne gider hem güzellik görecelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar