pnoise Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 boyle bir sey mumkun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben yapıyorum. demekki mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Yuksek lisans yaparken hem lisans hem doktora yapiyorum. Naabiyon sen bilader diyorlar en fazla hepsi o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yüksek lisans yaparken bi yandan lise okuyorum. 4 olan bir kaç dersimi 5 yapıp diploma notumu yükseltmeye uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ama erkeksen sanırım artık yeni lisansa girmeden önce askerlik bitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 senko said: ben yapıyorum. demekki mümkün bunlarin ciddiye alacagi yok. yapiyor musun sahiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Soyledik ya, mumkun. Ama 4 yillik okuldan mezun olduktan sonra askere gitmeden bir 4 yillik okula gidersen tecil ettiremezsin askerligi, alirlar. Alay nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 GERGE said: Soyledik ya, mumkun. Ama 4 yillik okuldan mezun olduktan sonra askere gitmeden bir 4 yillik okula gidersen tecil ettiremezsin askerligi, alirlar. Alay nerede? askerden muafim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Git oyleyse. Bir sorun olmamasi gerek. Internetten OSYM'nin yerlestirme klavuzunu indirip oku %100 emin olmak istiyosan mevzuatin son durumundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 lisans sonrasi ikinci lisans icin askerlik on kosulu yuksek lisans veya doktora yapmiyorsan gecerli. doktora ya da yuksek lisans yaparken ayni anda yuksek lisans + lisans + aof yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 pnoise said: senko said: ben yapıyorum. demekki mümkün bunlarin ciddiye alacagi yok. yapiyor musun sahiden? yep önce lisans'a kaydoldum, felsefe bölümüne daha sonra bu yıl da bilg müh. yüksek lisansa girdim şu an lisansta felsefe yüksekte bilg müh okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 beyin yakmak için ideal bölümleri seçmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Yapılıyor . Askerliği ertelemek için yüksek lisansa giriyorsun , okumak istediğin de bir lisans programı var herhalde ? ona da kayıt yaptırıp derslerine girebiliyorsun , ÖSS ( veya ne zımbırtıysa artık ) de yerleşirsen tabi. Yüksek lisansta 3 yıl tecil ederler , 3 yılın sonuna gelmeden ya bırakıp başka üni'de başka bir programa başlıyacaksın , ya da bitirip doktoraya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yuksekte o exploit patchlenmedi mi yalniz ? kaydol 3. sene bozdur baskasina kaydol yapinca ogrencilik haklari korunabiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 29 yaşına kadar yapılıyor diye biliyorum ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 29 değil 35e kadar yapılır ama bi öncekinden çıkmadan 2. yükseğe kayıt olmak lazım garantilemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Tabi örgün eğitimden çıkmamak lazım. 35 doktoracılar için değil miydi ? Yok doğru tamam , 29 lisans , 35 y. lisans , doktora da yaş yok sanırım , ya da 40 falandır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yok yl ve doktora aynı 35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 GERGE said: Soyledik ya, mumkun. Ama 4 yillik okuldan mezun olduktan sonra askere gitmeden bir 4 yillik okula gidersen tecil ettiremezsin askerligi, alirlar. Alay nerede? lisansı 3.sınıfta bırakıp, tekrar sınava girip başka lisansa başlayınca askerlik sorun oluyor mu peki? ben biraz araştırdım sorun olmaz diyorlar ama net bir bilgin var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben öyle 3te bıraktım başka lisansa girdiydim zamanında sdf, sorun olmamıştı ama önceki 4 yıllık tecil etmişti onu biliyodum ve elimde o tecili gösteren belge vardı. kaydı sildirdim 1 hafta sonra falan da yenisine kaydoldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Aynen dedigini yaptim ben, ikinci bitiyor simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 tembel dolu forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 izinizdeyim peki burs mevzularında sıkıntı yaşadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben açıköğretim den 2. üni işletme okuyodum(2. sınıfa geçtim). işletmeyi sallayıp yerine yüksek lisanstan işletme iktisat bişi mi yapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar