GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hangisini almalı özellikle şu kodumun gta5 i için galiba pc ye bekliyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yeni nesil de alacaksan xbox al, yeni nesil geldi mi ps4 alırsın. ben öyle yaptım. xbox'tan çok memnunum özellikle kontrolcüsüne bayıldım ben ki konsolda fps özürlüyüm bu kadar rahat fps oynadığımı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ps3 de bokmudur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ps3'üm de vardı dualshock kullandım ama xbox kontrolcüsü kadar rahat değil. fps, fifa falan çok rahat oynuyorum. bir de iki konsolda da RDR oynadım bariz xbox360 grafikleri çok iyi ayrıca forza horizon gibi bir oyun var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 konsol bölümü daha iyiydi sanki bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 iyi güzel demişsinde ben aleti soruyorum oyunu değilki? sonuçta alet bir donanımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 donanimlarda konusuluyor o bolumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konsol alırken donanım özellikleri önem taşımıyor. PS3'te Bluray var mesela ama Amerika'da Xbox 360 daha çok satıyor. Oyunlar önemli, bence PS3'teki oyunlar daha iyi ama sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ps4 beklesem daha iyi galiba, gta5 cıkarmı direk ps4 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RELOADEAD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ps4 bekleyin yada xbox onein gelmesini ama xbox biraz daha gecikecek galiba.Sonuc olarak ps3 un uzerindeki donanım bayagi eski gta 5 oyun optimizasyonu ps3 e yapılırken rahat oynatması için bayagı feragat edilmiş grafikten kırpılmıs...tavsiye etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Peki yakında PS4 release olursa PS3 fiyatları ne kadar düşer. Bir bilgisi olan var mı? Bir iki oyunu oynamak için PS3 almayı düşünüyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar