RRa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 About Me: Valla aramada çıkmayınca üzüldüm, yazıktır konusunu açayım dedim. EVE bölümü var ama konuyu nereye açacağımı bilemedim, panikledim ve buraya geldim. Varsa hatam pişman değilim, yük olur dediniz aramayı düzelttirmediniz, hiçbirimiz masum değiliz. Yine EVE Online... Web Sitesi http://www.youtube.com/watch?v=KmNQEiJUthc CPP Games'in Newcastle stüdyosu tarafından hazırlanılıyor ve 2014 yılında çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 yeni eve online degil gibi sanki daha cok eve ismini kulananan baska bir aksiyon oyunu. daha cok starcitizene karsilik cikiyormus hissi verdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 eve'nin yenisi yapılıyorsa (aynı firma) bende deniyebilirim.Hep başlamak istemişimdir ama her yerde çok geç artık başlamak için,atı alan üsküdarı geçti... gibi şeyler okuyordum. O yüzden tevezzül etmiyordum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Yeni eve online degil, evet. Oculus furyasina kendi cabalari ile hobi olarak katilan iki Eve developer i tarafindan gelistirilmisti. Sonradan sonraya marka ya deger katacagi kanaatine varan Eve management tarafindan lanse edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Bende star conflicte benzettim, bi MMO değilde Multiplayer sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 fan festde gösterdiler oculus için aslında güzel epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 eve tayfası yaparsa star conflictten çok daha iyi olur gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 starcoflitin en buyuk sorunu, herkez fighter, adam gibi yapsalar sole farklı rollerle gemilerin olduğu bısı, carrier'ı battleshipi vs vs o zaman oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 CCP yazamamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 EVE:VR, fuarlarda oynayan herkes inanilmaz demis..Occulus Rift oyunu, 3v3 5v5 gibi muhtemelen objective based modlarida olan, baya saglam atmosferli birseye benziyor. Oynama firsati bulanlar baya yuceltmis, bir nevi Bsg-Viper pilotu hissi veriyormusmus. ama Occu Rift icin..hatta aparati simdilik en iyi kullanan, bir nevi Main Title. Umarim normal halini de cikarirlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 oculus rift destekli harbi space sim istiyorsaniz star citizen geliyor, adamlar crowd fundingle 20 milyon dolar topladi. dog fighting beta kasim/aralik gibi baslayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 https://store.playstation.com/#!/en-us/games/eve-valkyrie-(ıncl-founder's-pack)/cid=UP5018-CUSA05789_00-VKFOUNDBUNDLE001 psn de indirimli satışı var da galiba VR zorunlu. yazdığına göre sitesinde pc için de occulus rift ya da HTC vive zorunlu imiş. Her türlü VR olacak diyor anladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 valkyrie bana vr aldıracak titlelardan biri ya. vive a bakıyorum dönem dönem de fiyatı düşmüyor hala 900 euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar