_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 auromu neydi turkcesi ada avroda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ya boyle bilgilendirme programları oluo ya ytl falan tanıtıolar onlardan birinde soyledi. hatunun biri basladı iste genel kullanım olarak euro (yazıldıgı gibi okudu direk :)) yuro veya oyro denilir ama telaffuzun dogrusu avrodur dedi sonra benim yazdıgım ilk iki harf olayını soledi[signature][hline]in the memory of days passed with waiting a pale gray sky.... AROSE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: dark-dr, 09 Aralık 2004 21:45 tarihinde demiş ki: kim soyledi abi? laf ola degil, cidden merak ediyorum. yani `canimiz sikildi, avro koyduk adini` dense tamam da, eger gercekten boyle bi aciklama yapildiysa ciddi ciddi, ona gore dusunucem ehue. [Bu mesaj dark-dr tarafından 09 Aralık 2004 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] bi kaç gündür kanald ana haber bülteninde dolar düştü AVRO artıyor falan gibi şeyler söyleniyodu bende bakıyorum Euro işareti gösteriyo ekranda kadın AVRO diyo sonradan çakozladım euro'ya avro demeye başladığımızı :D[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Aliko the Warrior.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 euro'ya "abdullah" diycem ben bundan sonra.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bizzat Tdk baskani cikip soyledi boyle boyle diye,zaten herkez ne isterse kafasina gore onu soyluyo..[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- [Bu mesaj daverc tarafından 09 Aralık 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Japonlar ne diyo acaba? Çanro sdfsdf [signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 09 Aralık 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 hoşiro falandır heralde :D[signature][hline]in the memory of days passed with waiting a pale gray sky.... AROSE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ahauha :lol: çanro ahauha yarıldım buna[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Aliko the Warrior.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Infernal_Reborn, 09 Aralık 2004 19:14 tarihinde demiş ki: normali avrodur ama biz yuro dioruz. her ülke kendi dilinde avrupanın ilk iki harfini alıp sonuna ro koyar. oyro, yuro, avro vb. uzun süre e-posta denmişti sonra "öle olmaz böle olur, doğrusu budur" dediler, çıktı TDK "bundan sonra elmek diyeceksiniz dediler" bu sefer e-posta denmesi azaldı, artık meyil diyoruz. bu da onun gibi birşey. "her ülke kendi dilinde avrupanın ilk iki harfini alıp sonuna ro koyuyor, bundan sonra avro diyceksiniz yoksa gözünüzü oyarız" gibi bir durum var sanırım. hem tam o dilleri bilmesem de, europe, yurop, yürop, öyrop diye okunuyor, ondan dolayı yuro, yüro, öyro... diyorlar olabilir mi? o zaman bizim de "avru" dememiz gerekmez mi? o durumda da yanlış anlaşılıp yavru dendiği sanılabilinir mi? Bırakın kalsın işte yuro, ne güzel geçinip gidiyorduk e-posta gibi.. not: ki zaten arcane ve werewolf değinmişler bu konuya...[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Aralık 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 elmek ne beeee? elektronik mektup ahahahhaha süfermiş ![signature][hline]in the memory of days passed with waiting a pale gray sky.... AROSE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Patipara bastıralım.. Hutbe de okutalım[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ehe yanlis anlasilmis, euro`nun turkcesinin tdk tarafindan `avro` olarak belirlendigini biliyorum. sadece o `kendi dillerinde ilk iki harf alinip sonuna `ro getirilir` gibi bir aciklamanin resmi bi kurum tarafindan yapilip yapilmadigini merak ettim. nitekim yapilmis. ogrendim, mutlu oldum ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Bonecrusher, 09 Aralık 2004 22:11 tarihinde demiş ki: "her ülke kendi dilinde avrupanın ilk iki harfini alıp sonuna ro koyuyor, bundan sonra avro diyceksiniz yoksa gözünüzü oyarız" gibi bir durum var sanırım. Öyle bi duruma gerek yok ki. İlk başta tvler avro diye açıklasalardı haberleri herkes avro dicekti. TDK elini biraz çabuk tutsa herşeyin doğrusunu millet öğrencek zaten kendi kendine. Alışkanlık olunca değiştirmek zor gelir herkese :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 "Sup?" "Fine my turkish friend, how bout ya?" "Cool, just got my avros from bank, hmm smells fresh =)." "Dude, you guys seriously suck."[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 -wow 11 avro ? -yes 11 avro -wow avro -ho ?[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Infernal_Reborn, 09 Aralık 2004 19:35 tarihinde demiş ki: said: W3r3wolf, 09 Aralık 2004 19:23 tarihinde demiş ki: Dolar'ın da adını değiştirelim. zaten değiştirmişiz ki, doğrusu dollar (okunuşu dalır) biz dolar yazıp dolar okuyoruz. bak boccob ne yazmışım[signature][hline]in the memory of days passed with waiting a pale gray sky.... AROSE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Euro'dur. Yuro diye okunur. Konu da burda kapanır. Avro diyip hadi özgünleşelim babs diyen insanlara Lathander'dan bol bol ışık, akıl ve fikir diliyorum.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Lathander bana dokunmasın amanın, istemem onun blessingini.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 LAthander safakefendisi mi o ?[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- [Bu mesaj daverc tarafından 09 Aralık 2004 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 lathender safrakesesi diilmiydi?[signature][hline]in the memory of days passed with waiting a pale gray sky.... AROSE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 evet onu ünlücektim bende[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Biz oyro diyoz :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 mauaha avrat avrat:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 benimde dikkatimi çekmişti başta niye euro deniyorduda heryerde şimdi avro denmeye başladı buda ilginç doğruysa neden başından itibaren avro denmedi?[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Tv de ilk çıktığında yumoş falan diyolardı kapıkulede :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar