Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 EU server'ı için olması önemli. Ayrıca sitede yeterince vakit geçirmiş biri olması da önceliğim. Temizinden 100 kağıt veriyorum. Konudan veya ÖM'den ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Parliamert said: EU server'ı için olması önemli. Ayrıca sitede yeterince vakit geçirmiş biri olması da önceliğim. Temizinden 100 kağıt veriyorum. Konudan veya ÖM'den ulaşabilirsiniz. Bir tane de bana, aynı şartlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Yuh, Sonra da diyorsunuz ki bedava oyunun keyine niye para veriyorsunuz. Al işte böyle yaparsanız adamların ağzının suyunu akıtırsınız. 100 az 300TL olsun keyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Sana ne senin cebinden mi alıp veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ben 150 veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Ben 20 lira veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 10 lira da ben vereyim bari ayıp olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 -Crawler- said: Yuh, Sonra da diyorsunuz ki bedava oyunun keyine niye para veriyorsunuz. Al işte böyle yaparsanız adamların ağzının suyunu akıtırsınız. 100 az 300TL olsun keyler. Bedava oyunun keyine niye mi para veriyorum? -MTG Türkiye'ye ilk geldiği zamanlardan beri bu türün hastasıyım. -Yıllardır 1736183 kere Blizzard betasına kaydolmama rağmen alamadım bir tane bile. -Daha çıkmasına ne kadar var belli değil, ve şuan boşluktayım. -Ayrıca oyun tam sürüme geçince de "Tek kuruş para vermeden oynayacağım." diyen kişi var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Icinde sadece Hearthstone olan Battle.ner hesabimi veriyorum. 150TL hesap, 80TL'de Expert Pack almistim, yuvarlak 250TL =) // Ciddi degilim bu arada, OM gelmesin simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/hearthstone-blizzard-card-game-beta-code-94105088 Madem bu kadar çıldırmış durumdasınız, şunu alın o zaman ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 gergenin hesabına 300 veririm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Gerge'nin hesap gerçekten de özel bir hesap. 450 benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 GERGE said: Icinde sadece Hearthstone olan Battle.ner hesabimi veriyorum. 150TL hesap, 80TL'de Expert Pack almistim, yuvarlak 250TL =) // Ciddi degilim bu arada, OM gelmesin simdi. kardeş kutunu boşaltır mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bir giveaway sonunda en dar zamanımda kaptım keyimi. Para vermeye gerek kalmadı anlayacağınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar