Jester Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bakar mısınız burdan kızılaya nasıl giderim? (soruldugu yer batıkent..)[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: sirnaber, 02 Aralık 2004 21:01 tarihinde demiş ki: neyin var? neyim yok ki =)[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo somethins never change ________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ateşin var mı?[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Uyuyo musun? (Babanm sabah 7de, bağırarak sorduğunda)[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ev telefonu çalar.. Alo evde misin?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 b@b res pls ?[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Koli BasiliQQr]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bozkurt42 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Faşist misin? Adam vurdun mu? Gerizekalı mısın? Kaç karın var? vs.. Bana avrupalıların Türklere sorduğu anlamsız sorular gibi geliyor bu sorular... Nitekim onlar Türkiye'yi afganistan gibi bir yer sanıyor.. Bazılarıda Türkçü'leri öyle sanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaTzaH Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Neden Yıltız Tilbe ye benziosun :)[signature][hline]Yüzbinlerce Kişini Ölmesi Bir Trajedidir,fakat Milyonlarca Kişinin Ölmesi İse Sadece Bir İstatistiktir... STALIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 - gözlerin lens mi? hayır boyadım.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Pişman mısın? :) ehehehe Bir de Borbagla bana sorulan soru, kardeşiz deyince... " Siz kardeş misiniz?" "Evet kardeşiz... nedir?" "KArdeşsiniz yani?" "Evet işte kardeşiz alla allaa" "Öz mü?" Budur beni çıldırtan soru. Tamam Borbag uzun saçlı, esmer, ince,uzun bir herif, ben kel, kalan saçları sarı, renkli gözlü ve iri bir herifim, nedir yani olamaz mıyız, herkesin anne babası birbirine mi benziyor alalalalalala.....[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Sakalların boya mı? Sakallarını boyamak kasmıyor mu? aaaa kına mı yaktın? Hayır efendim, sakallarım favorilerimin hizasından itibaren turuncu- kızıl karışımı. Evet sarı saçlıyım ama onlar öyle. Hayır boyamadım. Evet büyük büyük büyük büyük büyük dedem Barbaros. OH beeeee! Lisedeyken bir gün traş olmasaydım bu soruyu akşama kadar 50 kere dinlerdim. Hani işim gücüm yok iki günlük sakala kına yakıyorum, o derece özentiyim. Hatta tutturamıyorum ton farklılıkları oluyor. Yaa yaaa...[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı [Bu mesaj Deli_Haci tarafından 03 Aralık 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Bir yere gezmeye yada aile dostuna falan misafirliğe gidildiğinde oanda ikramı yapan kişinin asalak sorularına ve ısrarlarına maruz kalmak kadar kotusu olamaz ya! Mesela : -Ahmet biraz daha yermisin (Bitek benmi açım bu masada !) -Hasan allahısan biraz daha ye iç abi açsındır sen (yüzsüzün allahı manyağa bak ya anandır aç senin maymun !) -Oğlunuzda ne kadar zayıf , bi hastaığı falan yok dimi ? canım sen biraz daha ye istersen bak iyi gelir.(sanki bizim evde aş pişmiyo .! bunun gibilerin kafaya çakacan bi kaç tane aklı başına devişiricek) -Abi bişiler yermisin bak valla(seninde yedireceğin yemeğinde taaa...) -Ya bi ısırık al bak ölümü gör(gösterecem be sana ölüyü anlayacan ozaman! mal deyneğe) gibisinden sorunlarla karşı karşıya kalmak accayip kötü yapıyo insanı ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 03 Aralık 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 -Anne başım ağrıyo -Hasta olucan oğlum hasta ya da -Anne başım feci ağrıyo -üşütmüşsündür üstünü iyi giyiin yaa da -naaptın derler ya naber değil yani böle Naaptın ? geleni yaptım kaçan kurtul alala sanane yau[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 a-hede b-... a-hı??? a-hııı?? a-hııı???[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 a: -Benimle çıkar mısın? (En çok fitil olduğum soru) b: -Oldu kaçıncı kata? (Kızların verdiği en güzel cevap euheuehuhe)[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ha bi de şey vardı. Dersaneden ararlar ev telefonunu... -Alo -Alo.FıratCan nerdesin? "Kebapçıdayım allanı sen de herhalde uzaydasın."[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Deli_Haci, 03 Aralık 2004 00:08 tarihinde demiş ki: Sakalların boya mı? Sakallarını boyamak kasmıyor mu? aaaa kına mı yaktın? Ne yani şimdi onlar kına değil mi :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ya su tekniklerdeki mae ukemileri nasil atiorsunuz ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ardeth, sen de o soruyu kardeşime sormuşsun, gel buraya kaçmaaaaa... Değil kardeşim kendi rengi, sakalın kadar konuş :) Asıl çıldırtan soru... Özellikle gitaristler için: Geç bunları da.... Akdeniz akşamlarını çalabiliyor musun peki?[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Seni benden baskası.. ? diye bir soru vardi modaydı kıl kapardım.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Neden mizah?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Neden Kanada evladim? Turkiye'de okul mu yoktu ?[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: OutTrader, 02 Aralık 2004 21:02 tarihinde demiş ki: saçmalarım telefonda en sonunda telefonu atarım bağırıp çağırıp senden de başka birşey beklenmezdi zaten :)[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 genel olarak *potansiyel neden sorulari insani dehsete dusuruyor... sayki sevki ve neden bu iliski basladi ..neden ole yaptiniz..neden bu meslegi sectiniz..neden beni terketti...neden yasiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 benim en sinir olduğum soru annemden gelen "oğlum odanı toplamayı düşünmüyor musun" sorusudur[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar