Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünyanın en cıldırtıcı sorusu sizce hangisi???

LuCk

Öne çıkan mesajlar

Pişman mısın? :) ehehehe

Bir de Borbagla bana sorulan soru, kardeşiz deyince...
" Siz kardeş misiniz?"
"Evet kardeşiz... nedir?"
"KArdeşsiniz yani?"
"Evet işte kardeşiz alla allaa"
"Öz mü?"

Budur beni çıldırtan soru. Tamam Borbag uzun saçlı, esmer, ince,uzun bir herif, ben kel, kalan saçları sarı, renkli gözlü ve iri bir herifim, nedir yani olamaz mıyız, herkesin anne babası birbirine mi benziyor alalalalalala.....[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı
Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
Sosyal ağlarda paylaş

Sakalların boya mı? Sakallarını boyamak kasmıyor mu? aaaa kına mı yaktın?

Hayır efendim, sakallarım favorilerimin hizasından itibaren turuncu- kızıl karışımı. Evet sarı saçlıyım ama onlar öyle. Hayır boyamadım. Evet büyük büyük büyük büyük büyük dedem Barbaros.

OH beeeee! Lisedeyken bir gün traş olmasaydım bu soruyu akşama kadar 50 kere dinlerdim. Hani işim gücüm yok iki günlük sakala kına yakıyorum, o derece özentiyim. Hatta tutturamıyorum ton farklılıkları oluyor. Yaa yaaa...[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı

[Bu mesaj Deli_Haci tarafından 03 Aralık 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir yere gezmeye yada aile dostuna falan misafirliğe gidildiğinde oanda ikramı yapan kişinin asalak sorularına ve ısrarlarına maruz kalmak kadar kotusu olamaz ya! Mesela :

-Ahmet biraz daha yermisin (Bitek benmi açım bu masada !)
-Hasan allahısan biraz daha ye iç abi açsındır sen (yüzsüzün allahı manyağa bak ya anandır aç senin maymun !)
-Oğlunuzda ne kadar zayıf , bi hastaığı falan yok dimi ? canım sen biraz daha ye istersen bak iyi gelir.(sanki bizim evde aş pişmiyo .! bunun gibilerin kafaya çakacan bi kaç tane aklı başına devişiricek)
-Abi bişiler yermisin bak valla(seninde yedireceğin yemeğinde taaa...)
-Ya bi ısırık al bak ölümü gör(gösterecem be sana ölüyü anlayacan ozaman! mal deyneğe)

gibisinden sorunlarla karşı karşıya kalmak accayip kötü yapıyo insanı ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 03 Aralık 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

-Anne başım ağrıyo
-Hasta olucan oğlum hasta
ya da
-Anne başım feci ağrıyo
-üşütmüşsündür üstünü iyi giyiin
yaa da
-naaptın derler ya naber değil yani böle Naaptın ?
geleni yaptım kaçan kurtul alala sanane yau[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bi de şey vardı.
Dersaneden ararlar ev telefonunu...
-Alo
-Alo.FıratCan nerdesin?

"Kebapçıdayım allanı sen de herhalde uzaydasın."[signature][hline]Dracula Mager[Humanity]
Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]

Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X]
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli_Haci, 03 Aralık 2004 00:08 tarihinde demiş ki:
Sakalların boya mı? Sakallarını boyamak kasmıyor mu? aaaa kına mı yaktın?

Ne yani şimdi onlar kına değil mi :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth, sen de o soruyu kardeşime sormuşsun, gel buraya kaçmaaaaa... Değil kardeşim kendi rengi, sakalın kadar konuş :)

Asıl çıldırtan soru... Özellikle gitaristler için:
Geç bunları da.... Akdeniz akşamlarını çalabiliyor musun peki?[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...