LuCk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 sizce bi insan bi soruya ne kadar cıldırabilir....bi ornek vermek gerekırse mesela 3 kere ust uste sorulan bı soru bile insanı cileden cıkarıo......sizi hangi soru cileden cıkarırdı.....[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hmm büyükler sorar ya "ufaklık büyüdümü?" çok uyuz oluyorum lan sormayın sizene kardeşim dicem malum küçüktük ozaman:) bide şeye uyuzum birisi ile alakasız bişiyden muhabbet ediyoruzdur "salakmısın sen ya" derler deli olurum öldürüceğim gelir[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 sınav nasıl geçti ?? :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: ömrüm boyunca o kadar çok sınava girdim ki öghhh geldi artık[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Jester Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 "naber?" çok sinir bir sorudur. geçen seneye kadar bu soruya yanıt veremezdim. versem de iyii.. derdim senden diyemezdim. neyse şimdi düzeldim, otomatiğe bağlamış biçimde "sürünüyorum, sen?" diyorum.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 eheh john, bi de "a mısın, b misin?" vardır. sembolikleştirmeyin lan işte beni. c'yim ben. har har.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 annemde var bu cvp.. -Ozan sınav nasıldı? -iyidi anne -Yanlışın varmı? -ne biliyim anne -E insan bilmezmi yanlışını?? -bilsem yapmazdım dimi anne?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Jester Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bide sınavdan sonraki tenefuste herkes birbiriyle soruları tartışır. hatta bazen sınavdan sonraki derste hoca sınav sorularını açıklamalı biçimde çözer. of aman ne sinir şeydir o.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Misafirlikteyiz.. A:Maşallah oğlan pek büyümüş.. B:Evet babayamı benziyor biraz? C:Yok yok bence sadece çene kısmı..Diğerlerini anneden almış D:Ayy Şükran haklısın annesinin tıpkısının aynısı.. Ben kimseye benzemem ve bana babanamı benziyosun annenemi benziyosun diyenlerede uyuz olurum!![signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır. Jerian Flameeye of
daverc Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Beni seviyor musun ?[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Koli BasiliQQr]-
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Benimle evlenirmisin (Fakat bu soran kişi için geçerli) Onun dışında Chemical iyi bir noktaya değinmiş. Bide onun amcana göster versiyonu vardır ya ! -Selamiii -efendim buba -Hassan amcana goster bakkim kuşunu -yaaa buba ya ayıp ama -goster lan eşşeksıpası bide bu muhabetten sonra babadan daimi olarak şu tepki gelir . -Bu oğlan hiç bana çekmemiş kardeşim ! :lol:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
uncla Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bide mesela şu soru vardır oturursun atıyorum sınıfta hoca sorar geldinmi,geldimki karşındayım daha aptalca bi soru yoktur herhalde hepimizde yaparız bunu[signature][hline]R+
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 benimle çıkarmısın? abi ne o benimle çıkarmısın? nereye kantine terasa saçma yani...[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bi de "kız arkadaşı merak etme" olayı vardır ki büyüklerin, sinir olurum. dedem mesela, her seferinde sorar: - özel masraf var mı len? - yok. - ulan eşşoleşşek. - ehe. babam amcam filan öyle gider bu. - kız işleri nasıl? - iyi, ehe. (zoraki sırıtılır burada) - afferim, hızlı ol ha, boş kalma. - (lan bi git) ıhı, peki.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 telefon çalar açarım, -eh merhaba yavrum annemle görüşebilir miyim? uyuz olurum sekreter modeli telefonu uzatmaya ztn hemen annem atlar -kim o kim kim o kim kim o kim kim? ben bu sırada ne kadının dediklerini anlarım ne kendi dediğimi anlarım saçmalarım telefonda en sonunda telefonu atarım bağırıp çağırıp her seferinde mi yapılır ya yeter ya![signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Annem içeri girer..Harıl harıl ders çalışıp,kitapların arasında boğuluyo olurum ve sorar.. --Ders mi çalışıyosun?[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: aquila, 02 Aralık 2004 20:51 tarihinde demiş ki: naber nedir ya,deliririm ben naber denince ama mecburen cevap veriyoruz iste.otomatik zaten +naber -iyilik senden naber +benden de iyilik e iyi o zaman o diil bide sabah gordugun adam oglen gene ayni muhabbeti yapinca cildirmamak elde deil zaten... +1 şey edim buna, sonu iki satır sonra olacak bir muhabbet açmak saçma. zaten diyecek birşeyin varsa naber desen bile hemen takiben konuya girersin. Naber diyip ucunu açık bırakmak ''sohbet konusu olacak birşey gelmiyor aklıma ama hödüklük olmasın bişe diyim'' demek kısacası.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 asl? :P aslında sinir değil de abzürd bir soru Kapı açılır, evdeki şahıs içeri giren sevgilisini görür -Sen mi geldin canım?[signature][hline]--- God is in the TV ---
screamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Sınav nasıl geçti çok iğrenç daha bugün Electric Circuits sınavından çıktıp 4 sorunun cevabı 10 sayfa tuttu utanmadan millet her sayfada ne yaptığımı soruyor .[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Şimdi bütün millet hede hödö dicek ama cidden en çıldırtıcı soru, abi onlarla kapılarda ötmüon mu? abi dövme günahmış. Abdest alamıyomuşsun?[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 dünyanın en cıldırtıcı sorusu sizce hangisi? hmm sanırım eve geldikten sonraki SEN Mİ GELDİN? sorusudur[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hehe telefon görüşmelerinde ki bomba sorular *evdeki telefon çalar* -alo -.. ewe geldinmi? - yok bant kaydı bu kardeşm yada saçını mı kestirdin? yada nereye gidiyorsun? kimle gidiyorsun ?[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ahaha quiv lol..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın.. [Bu mesaj nedanko tarafından 02 Aralık 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bencede benimle çıkarmısın yada kimle çıkıosun sorusu beni bildim bileli tav etmiştir.Ayrıca sınav sonrası soruların cevapları muhabbeti çıldırtır beni hatta bi kere hoca sınav sonrasında sorular çözerken bişi sölemeden çıktım dışarı sevmiorum abi ya[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Jester Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 mesaj çekilir -uyudun mu? cevap gelir -hayır sen? aynı şekilde annem odaya girip sorar uyuyo musun diye. hee uyuyom derim bende.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
Öne çıkan mesajlar