Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rambo da gördüğüm bir olay

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

yaraya barut dökmek bilindik bir yöntemdir...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bİr kere yaraya "tütün" basılması bilindik bir şeydir. Veya yara yeri yakılır, savaşta metal bir şey ısıtılarak yara yeri "dağlanır" yani yakılır, bunu amacı kanamayı kesmek ve yarayı kapatmaktır.
Eczacıların bildiği bir yöntem de, pamuğu yakıp, hemen üzerine bardak kapatık, yanmış kısmını kanayan yaraya bastırmaktır. O da kanamayı keser.
Ama açık yaraya barut koyarsan zehirlenirsin muhtemel. Hele ki patlatırsan... tcık tcık tcık[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

kalaşnikofla o rambonun yaralandıgı yerden kendisine ateş ettiren tarikatçılar var türkiyede
göstermişti haberlerde zamanında

o adamlar gerçekte bunu yapabiliyorsa
ramboda bırakalım yakma kısmını yapsın :)
tanrı affeder rambo affetmez yani[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Bonecrusher, 13 Mayıs 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Ekşi sözlük beni arasına almadıysa, kendi kayıbıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

hey gidi, ben bu yaraya barut olayına 15 yıl önce mi ne hasta olmuştum.. sallamadım umarım ama ilkokul 4'e filan gidiyordum herhalde, o vakit rambo aksiyon sineması olayının zirvesindeydi.. :)

işin ilginci şimdi seyrediyorum aynı filmleri, o saf aksiyon olayı kalmadı hollywood'da mirim, nerde alman-kızılderili kırması john rambo, nerde bugünkü zıpçıktılar.. (dalga geçer gibi gözüksem de rambo filmlerinden aldığım keyfi verebilen film yok 90'larda 1-2 arnie filmi hariç)

kaçık rus general: paso rambo rambo deyip gözümü korkutmaya çalışıyorsun, tanrı mı lan bu rambo!!!

babacan amerikalı albay: tanrı affeder ama rambo affetmez!

müslüm baba'nın "ben hakan taşıyan gibi bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum" cevabı ikinci sıraya yerleşmiştir yıllar sonra 'taşı gediğe oturtan cevaplar' sıralamasında.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında "ilk kan"
çok şekil filmdir.

rambo afganistanda bölümünde
afgan abi sorar
-hiç ateş ettin mi ?
-(rambo cevabı çakar) bir kaç el...

*tabii bu lafı söylerken rambo'nun bir çin askeri kampını yok ederek 2391792310 çinliyi öldürdüğünü, üzerine ilk kanda 3943 polis patakladığı, ondan öncelerde 2393949 tane vietkong şebelelediği aşikar.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Lostta aynısını yaptıran sawyer değil , sayiddir .Kafasında ki yaraya barut döküp yakıyodu.O sahne de bi ilginç gelmişti bana adamın gözüne kadar barut vardı bide kalıcı iz bırakmaz mı yüzde öyle birşey.

[ Mesaj 05 March 2007, Monday - 11:37 tarihinde, elm tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...