yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Allah belanı versin meksika yemekleri ! Köküne kibrit suyu jalapeno biberi ve louisiana sos !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 sıcak suya otur çok iyi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Kanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 allah düşmanıma vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Acı yemek basur yapıyor mu, yoksa basurken işi mi zorlaştırıyor? Ona göre komple keseyim acıyı macıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Yok, ileri seviye değil. Sadece erken teşhis. Bi memem var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 erken tıbbi müdahale yoksa bugünlerini ararsın. axedice said: Acı yemek basur yapıyor mu, yoksa basurken işi mi zorlaştırıyor? Ona göre komple keseyim acıyı macıyı. abi direk acı olan herşey bağsura 1.dereceden sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 gecmis olsun lan ahahha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 aci yemek var olan hastaligi artiriyor mu yoksa hasta degilsen de basur olusmasina neden olabiliyor mu ? bende acayip severdim aciyi bu olaylari duyunca artik pek yemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 axedice said: Acı yemek basur yapıyor mu, yoksa basurken işi mi zorlaştırıyor? Ona göre komple keseyim acıyı macıyı. bildiğim kadarıyla yapmaz ya.aşırı zorlamadan falan oluyor.ama çok zorlaştırıyo ahasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Nekro said: aci yemek var olan hastaligi artiriyor mu yoksa hasta degilsen de basur olusmasina neden olabiliyor mu ? bende acayip severdim aciyi bu olaylari duyunca artik pek yemiyorum. acıyı nerenle yediğine bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 oha lan axe ayni seyi sormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 BlaCk said: Nekro said: aci yemek var olan hastaligi artiriyor mu yoksa hasta degilsen de basur olusmasina neden olabiliyor mu ? bende acayip severdim aciyi bu olaylari duyunca artik pek yemiyorum. acıyı nerenle yediğine bağlı haci agzimla yiyorum sadece devam edeyim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Yapıyor abi yapıyor. Babanızda varsa büyük risk altındasınız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Dost sofralarında "ERKEG ADAM ACILI YERİG!" diye gezen bizler söz konusu basur olunca nasıl da evcil kedi yavrularına dönüyoruz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ırsi olduğunu biliyorum da çok acı yiyince olduğunu bilmiyordum.hiç oluşum aşamasıyla ilgilenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Bence değişik yerlerden yemeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Black de direk S&M'e bağladı işi. Tamam hacı sen lousiana sos sürüp öyle kullan asd, biz yemeğin içine atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ya acı zaten çıkartması zor bir şey,yanıyoo yanıyoo olayları.üstüne bir de kabız olursanız işte x2 oluyor.direk yara oluyor oda basur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 BlaCk said: Bence değişik yerlerden yemeyi dene sen tecrubelerini bir paylasta ona gore bakariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yildirimokur said: Bi memem var sanırım. Onlar bir gün büyüyüp, gurur duyacağın şeyler olacak. Korkma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Nekro said: sen tecrubelerini bir paylasta ona gore bakariz tecrubelerimi para veya sahip oldugun bir şey karşılığında satıyorum noyan gibi. zeytin tarlan varsa bana zeytinde getirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 kremin adını hatırlayamadım ya.her derde deva ashasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 tarla yok sadece altin madenim var izmirde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 xtir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar