Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yabancı dil özentiliği!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e herkesin fikri kendineyse ne diye buraya topic açtın. öyle kendinle çeliştiğin quote daha 20 tane çıkartırım ben de firefox kullanıyorum yandaki kısayl code meretleri çalışmıyor üşeniyorum.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Mesaj tarihi:
ben sizn fikrinizi kndi fikrimi etkilesin yada bnm fikirlerim sizi etkilesin die almadım ki zaten bu yüzden herksn fikri kendine kimse kimsenn fikrini değiştirmeye çalışmamalı bnce daa önce de dediim gbi başkalarınn bu konuda ne düşündüünü merak ettim,fikrim hala sabit ama haklı bulduum insanlar da var mesela biri anadili düzgün kullanmktan bahsetmiş ki direk haklı bu konuda bn de haksızm...[signature][hline]welcome to the machine
Mesaj tarihi:
creepy mesajlarını görünce aklıma kız arkadaşım geliyor. biriniz de farklı yazın ba. şöyle özenli filan. nerdee.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 12 Aralık 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
e herkesin fikri kendineyse ne diye buraya topic açtın.
Ben de diyecektim bunu da, uzatmayim dedim konuyu daha fazla.
said:
Saeros, 12 Aralık 2004 23:14 tarihinde demiş ki:
creepy mesajlarını görünce aklıma kız arkadaşım geliyor.
Bunu da, lol.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.

[Bu mesaj Baggio tarafından 12 Aralık 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
baggio bunu yukarda açıkladm snrm türkçeyi de konuşurken gayet güzl kullanıorm ve normalde yazarken de ama nette ve telefnda bu kolay gelio
zaten başta açtıım topic türkçeyi güzel kullnmkla deil hiç kullanmmakla ilgiliydi..[signature][hline]welcome to the machine
Mesaj tarihi:
said:
CreepY, 12 Aralık 2004 23:12 tarihinde demiş ki:kimse kimsenn fikrini değiştirmeye çalışmamalı
işte creepyden bir inci daha. kimsenin fikrini değiştirmeye çalışmayasaydık onga bunga diye konuşuyor olacaktın. fikirler yanlışsa değiştirilir.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Mesaj tarihi:
abi sana göre bnm fikrim bna böre snn fikrin yanlış birbirimzi değiştirmeye çalışırsak bi yere varılmaz........[signature][hline]welcome to the machine
Mesaj tarihi:
şu an başladığın yerdesin, konuşma tarzın ve düşünce yapısı olarak biraz yol katetmeni öneriyorum sana. düşünceler değiştirilmek için vardır. yazdıklarımı da algılamıyorsun sanırım. Yanlış düşünceler değişmeseydi yontma taş devrinde olurdun diye daha açık bir şekilde türkçemizin güzide olaylarından biri olan dolaylamayı kullanmadan anlatayım en iyisi.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Mesaj tarihi:
Özenti kesime ben de çok gıcık oluyorum. Mesela dolmuş kuyruğunda 3 tane sevimli özenti gencimizden biri diyodu
"yaaa abi bişiler çal da entertain olsun yaaa"
Orda insan ......... olsun diyesi geliyo da işte her mekan ve zamanda karışıklık çıkarmak doğru değil :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Mesaj tarihi:
tabi fesatça yaklaşmamak lazım

belki de o arkadaş star wars ile ilgili kendi aralarındaki bir geyiğe "link" vermişti?

(bakınız link dedim, referans ya da bağlantı değil)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
said:
CreepY, 12 Aralık 2004 21:52 tarihinde demiş ki:
ya bgn kadıköyde dolmuş kuyruğundayım arkamda iki karı koca bas bas fransızca konuşuo fln.bi kedi de bunların etrafındaydı habire millet bakıo flm adam kalktı gayet TÜRKÇE:poşette balık varda ona belio hayvan ddi
ee be güzel amcam maden türkçen var nedir bu özentilik annamadm!!bnn sebebini anlayn çıkar mı bilmm!

O kadar Türkçe sevdası içinde olsan o el üstünde tuttuğun dilini doğru yazmaya çalışırdın di mi? Onların yaptığı özentilikse bu noluyo? İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmak deyimi vardır ya hani...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Çocuklarım, evlatlarım, yurttaşlar, Romalılar, Patiler!

Madem Türkçe konusunda bu kadar hassassınız, o zaman yazılarınızdaki bu Türkçe yozluğu nereden geliyor? Mesela bu beş sayfa içinde sık sık gözüme çarpan "DEİL"... Bir ğ harfine basmak mı kasıyor sizi anlamadım, saniyenin 0.001i kadar zaman mı kazanıyorsunuz?

Bir de kaçınız telefonda veya başka bir yerde "BAAAAAAY" diye vedalaşıyor? Bakkal amcamdan dolmuş şoförüne kadar bir BAAY veya BAY BAAAYdır gidiyor. Yaa yaa, bunları düşünüp dikkat etmiş miydiniz hiç?

Tamam, o Türkçe içine özenti özenti ingilizce katıp konuşanları benim de sopayla dövesim geliyor da... Çok mu masumuz biz de? Bence önce iğneyi başkasına batırmadan, çuvaldızı kendimize batıralım.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Mesaj tarihi:
said:
fordcus, 13 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
topunun soyuna turp suyu ikram ediyorum.

Buyur canım kime turp suyu anlamadım?
Insert a coin olmadı :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
  • Yeni Oluştur...