Horrible Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Yabancı dil çok çabuk unutulur bu yüzden alıştırma yapıoalrdır.Bizde okulda tenefüslerde bazen ingilizce konusuoruz.Karısı fransızdır özentilik demek ayiptir yani ... Saçmladım sorry :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Horrible, 12 Aralık 2004 22:18 tarihinde demiş ki: Saçmladım sorry :) kınıyorum:)[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 yok bence normal bir durum. Belki fransız kökenlilerdir. Ana dilleri fransızcadır. Başkaları ne konuştuğumuzu anlamasın diye konuşuyordur. Hararetli tartışıyorlardır belki :P[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: zaidral, 12 Aralık 2004 22:17 tarihinde demiş ki: o değil de mandoo mouse nereye gidiyo allahım dedim bir an :D girer o girer takılmana bak sen :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 hayıııııııııır!yav nie koruosnz onları yaaa:)gayet gereksizdi bnce fransızca konuşmaları bööle poşetlere flm bakıolardı heralde önmli bi konu değildir:)orası konuşulcak yer diil hadi konuştun bağırmak nieeeeeeee!?özentilik işte bana ne:)off habire güldüm![signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: CreepY, 12 Aralık 2004 22:20 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 12 Aralık 2004 22:18 tarihinde demiş ki: Saçmladım sorry :) kınıyorum:) Kınamamak lasım.Ben hazılık öğrencisiyim veeeeee ingilizcemi geliştirmek için kullanmak zorundayım hatta en iisi ben artık direk ingilizce yaziim msjları :) (özentiliiiik diiil haaa :D )[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bnde okudum geçen sene hazırlık özellikle 2. dönem yeteeeeeeeeer diosun ilk başlarda bööle gaza gelip çalışırsın pratik fln yaparsın sonra direk seriosn.tam rahatladm derken 9. sınıf oluosun ve önüne biyolojiyi kimyayı fizii....herşeyi ingilizce koyuyolar daa bi delirio insan ve bundan çıkarcaamıs sonuç:ing. öğrenelim ama gerektiinde kullanalm bu kdr özenti olmayalm gereksz yere bu garip öğrencileri kastırmayalım:) nokta.[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: CreepY, 12 Aralık 2004 22:25 tarihinde demiş ki: hayıııııııııır!yav nie koruosnz onları yaaa:)gayet gereksizdi bnce fransızca konuşmaları bööle poşetlere flm bakıolardı heralde önmli bi konu değildir:)orası konuşulcak yer diil hadi konuştun bağırmak nieeeeeeee!?özentilik işte bana ne:)off habire güldüm! topici açmanın amacı saçmalamak mı yoksa bir durumu paylaşmak ve fikir danışmak mı?[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 tabii ki durumu paylaşmak saçmalamıorm kalkıp bu konu da milletle kavga edicek diilm burda istediim gbi düşünürm sn katıl yada katılma kndi görüşünü belirt karşıysan yoksa saçmalayn sn olursn bnce[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 onlar kısaltmadır ve daa kolay gelio bna pink floydu çk seviorm imzam da onun çk sevdiim bi şarkısı nicke gelince o da radioheadin çk sevdiim bi şarkısından gelio bunlar özentilik diildr bn kalkıp sokakta ingilzce baarıp çaarmıorm[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ilk mesajda anlatılmak istenen baska ama.. karı/koca biz fransızca konusabiliyoruz die bagırmıslar iste sokak ortasında. adam da sinir olmus yazmıs iste, abartmaya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: CreepY, 12 Aralık 2004 22:39 tarihinde demiş ki: tabii ki durumu paylaşmak saçmalamıorm kalkıp bu konu da milletle kavga edicek diilm burda istediim gbi düşünürm sn katıl yada katılma kndi görüşünü belirt karşıysan yoksa saçmalayn sn olursn bnce kurduğun cümlelerin en fazla 6 yaşındaki bi çocuğun kurdukları düzgünler. bir zahmet öğrenip savun burada türkçeyi. lamer lamer yazılar da yazma.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 eet abi aynen öyle sinir oldum hala oluorum ve ne zaman böyle bişey görsem olcam..demek istediim dil bilelem ama kasmayalım[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 belki adam pratik falan yapıyo yada ilk yazılan msj gibi belki karısı fransız.. yani ilk okudugumda öyle bi özenti durumu gelmedi aklıma...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 dolmuşçularda farsça yada kürtçe konuşuyo kendi aralarında onlar da mı özenti? türkçe de biliolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: CreepY, 12 Aralık 2004 22:35 tarihinde demiş ki: bnde okudum geçen sene hazırlık özellikle 2. dönem yeteeeeeeeeer diosun ilk başlarda bööle gaza gelip çalışırsın pratik fln yaparsın sonra direk seriosn.tam rahatladm derken 9. sınıf oluosun ve önüne biyolojiyi kimyayı fizii....herşeyi ingilizce koyuyolar daa bi delirio insan ve bundan çıkarcaamıs sonuç:ing. öğrenelim ama gerektiinde kullanalm bu kdr özenti olmayalm gereksz yere bu garip öğrencileri kastırmayalım:) nokta. ehehe güzel nokta koymussun :) İngilizcw çalışmıorum ki ne çalışacam ya hazırlıkta ders mi çalışınırmış :) Seneye dersane fln çok çalışacaz daha bosver die düşünüorum ben o yüsden boşveriorum şu an ehuehu daha ödev yapıcam pifh :([signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: lord_elvyn, 12 Aralık 2004 22:46 tarihinde demiş ki: said: CreepY, 12 Aralık 2004 22:39 tarihinde demiş ki: tabii ki durumu paylaşmak saçmalamıorm kalkıp bu konu da milletle kavga edicek diilm burda istediim gbi düşünürm sn katıl yada katılma kndi görüşünü belirt karşıysan yoksa saçmalayn sn olursn bnce kurduğun cümlelerin en fazla 6 yaşındaki bi çocuğun kurdukları düzgünler. bir zahmet öğrenip savun burada türkçeyi. lamer lamer yazılar da yazma. off yaa sen deilsn bnm derdim o yüzden uğraşamm snnle şu anda ne düşünürsen düşün umrumda diil bu bnm fkrim ve başkasınn düşündklerine de saygılıyım zaten bu yüzden açtım topici insanların ne düşündüünü ve sadece bn mi bu konuyu önemsiorm die görmek çünkü yarası olan bi insan olarak gayet hassasm bu konuda...[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: CreepY, 12 Aralık 2004 22:44 tarihinde demiş ki: onlar kısaltmadır ve daa kolay gelio bna pink floydu çk seviorm imzam da onun çk sevdiim bi şarkısı nicke gelince o da radioheadin çk sevdiim bi şarkısından gelio bunlar özentilik diildr bn kalkıp sokakta ingilzce baarıp çaarmıorm "Bana" yerine "bna" yazacak kadar sallamiyorsan Turkce'yi, yorum da yapma baskalarininki hakkinda. [edit: imla][signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 12 Aralık 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bkz : www.tdk.gov.tr[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: CreepY, 12 Aralık 2004 22:54 tarihinde demiş ki: off yaa sen deilsn bnm derdim o yüzden uğraşamm snnle şu anda ne düşünürsen düşün umrumda diil..... said: Yine CreepY, ayni mesajda demiş ki: ..... ve başkasınn düşündklerine de saygılıyım .... Bu da ilginc tabii, efsanevi quote'lar arasinda yerini almali :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 haha baggio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 puhaha harbi kndi kndimi ele vermişim de kalkıp başkasnn düşüncesine saygısızca konuşana da saygı duyulmaz tabii[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 özel haytlarına gırmyıleım mılletın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Trkçeninn mna kdunuz artk yter bea! Şaka bir yana, dille ilgili birşeyi eleştirirken bari anadilinizi düzgün kullanın.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 off herneyse çk gereksz uzadı muhbbt derdim milletle kavga edip stres atmak fln diil bunlar bnm fikrim ve hala değişmedi orda franszca konuşmak gereksizdi bnce başkasınn fikri de kndinedir...![signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar