Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL-Galatasaray-Real Madrid 17.09.2013 21:45 Star Tv

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi rieranın maç kondisyonu var mı ki, şu maçı kaldırabilecek mi sezonbaşından beri tek maça çıkmadı yani.

Madrid ilk 15 dkda bir tane atar, bir de ilk yarının sonlarında bir tane dayar, 2-0 öndeyken drogba ya da sneijder tekbaşına birşeyler yapar, 2-1le 80e kadar ümitlene ümitlene izlersiniz maçı. 80de 85de dany veya melo bir topu ıskalar, 3-1, gg wp.

Maçtan sonra alıntılarsınız.
Mesaj tarihi:
Eralpb said:

Bruma girene kadar RM alir, girdikten sonra biz aliriz.

Kim daha fazla alir onu bilmiyorum ama :D

Semihin olmamasi :( :( :(:(:( :(

Semih, GS-Madrid Maçında ilk 11'de Olacak

http://skorer.milliyet.com.tr/semih-gs-madrid-macinda-ilk-11-de/-/detay/1764600/default.htm
Mesaj tarihi:
o eski haber, resmi 11:
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Aurelien Chedjou, Dany Nounkeu, Albert Riera, Felipe Melo, Engin Baytar, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Burak Yılmaz

önceki sayfada yazıldı gerçi de, hatırlatma
Mesaj tarihi:
zaten en fazla 3 dakka sürer o keyif. ben fifa bile oynayamıyorum lan arkama yaslanıp. pringılsı falan fırlatır ayakta izler muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Bale ve Ronaldo'ya karşı hiç maç oynanamış Riera ve onu destekleyecek açıksız bir sistemle çıkmak bana intihar gibi geliyor ama bakalım inşallah yanılırız...
Yani Engin'le, 2 forvet+Sneijder'le çook zor bu iş..
Benim anlamadığım şu, eğer bu taktikle Eskişehir veya Bursaya bile pozisyona giremiyorsan, Real maçından ne bekliyorsun, adam ortadan gelmeyecek ki zaten dünyanın en iyi 2 kanat oyuncusu var adamda..
  • Yeni Oluştur...