bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Başlık bulamaıdm :) Pc Tweakle diye e-kolay ın verdiği bir kamera var bende. Kasanın ön tarafında usb port var 1 tane Arkadada 3 tane daha var. Kamerayı hep öne bağlıyordum arka tarafı hiç denemedim. 3-5 defa tak çıkar öndeki usb port bozuldu. Parçalandı :) Şimdi kamerayı takamıyorum. Arkadaki usb portlarınada uymuyor. Bunu nasıl düzeltirim? Beleş kamerayla bu kadar oluyor sanırım.[hline]bla bla bla ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 sürücüsünü sil tekrar yükle. belki tüm usb portları takılıyken biri iptal oluyordur.bazı anakartlarda var bu olay.ve sende iptal olmuşa bağlamaya çalışıyorsundur. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 e gidip adam gibi kamera alırsın artık off kodaklar webcam olsa süper olurdu ama[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Abi sorun fiziksel :) Öndeki usb port parçalandı.Kamera dierlerine portlarada uymuyor. Prawcım webcam dig. cam değil :) almak lazımda para yokki be :([hline]bla bla bla ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bazı dijital cam lerde webcma özelliği war ondan şeyettim[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bir usb yuvası diğeri ile aynı değil?? belki firewire'a takmayı fln deniyorsundur veyahut webcam'in usb ucunun şeklini bozmuşsundur. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Prawler, 29 May 2003 21:42 tarihinde demiş ki: bazı dijital cam lerde webcma özelliği war ondan şeyettim[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Artık hepsınde var neredeyse.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 fiziksel olarak bir usb portuna uyup bir diğerine uymaması pek olanaklı değil. ya o usb portu değil.. ya da.. ya da...[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Evet aynen öyle. Arkadakilere uymuyor öndeki porta takılıyor.[hline]bla bla bla ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yardım edebilecek yokmu?[hline]bla bla bla ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 öndeki usb girişini arkaya monte et Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ears ama öndeki port parçalandı :( bir metal parçası var o çıktı takamıyorum. Yuva çok gevşedi kamera oturmuyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 aklıma başka çözüm gelmiyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.