bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Başlık bulamaıdm :) Pc Tweakle diye e-kolay ın verdiği bir kamera var bende. Kasanın ön tarafında usb port var 1 tane Arkadada 3 tane daha var. Kamerayı hep öne bağlıyordum arka tarafı hiç denemedim. 3-5 defa tak çıkar öndeki usb port bozuldu. Parçalandı :) Şimdi kamerayı takamıyorum. Arkadaki usb portlarınada uymuyor. Bunu nasıl düzeltirim? Beleş kamerayla bu kadar oluyor sanırım.[hline]bla bla bla ...
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 sürücüsünü sil tekrar yükle. belki tüm usb portları takılıyken biri iptal oluyordur.bazı anakartlarda var bu olay.ve sende iptal olmuşa bağlamaya çalışıyorsundur.
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 e gidip adam gibi kamera alırsın artık off kodaklar webcam olsa süper olurdu ama[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Abi sorun fiziksel :) Öndeki usb port parçalandı.Kamera dierlerine portlarada uymuyor. Prawcım webcam dig. cam değil :) almak lazımda para yokki be :([hline]bla bla bla ...
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bazı dijital cam lerde webcma özelliği war ondan şeyettim[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bir usb yuvası diğeri ile aynı değil?? belki firewire'a takmayı fln deniyorsundur veyahut webcam'in usb ucunun şeklini bozmuşsundur.
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Prawler, 29 May 2003 21:42 tarihinde demiş ki: bazı dijital cam lerde webcma özelliği war ondan şeyettim[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Artık hepsınde var neredeyse.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 fiziksel olarak bir usb portuna uyup bir diğerine uymaması pek olanaklı değil. ya o usb portu değil.. ya da.. ya da...[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Evet aynen öyle. Arkadakilere uymuyor öndeki porta takılıyor.[hline]bla bla bla ...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yardım edebilecek yokmu?[hline]bla bla bla ...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ears ama öndeki port parçalandı :( bir metal parçası var o çıktı takamıyorum. Yuva çok gevşedi kamera oturmuyor
Öne çıkan mesajlar