khala Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Hala emre diyen var. Buçukluğun takıma zararı faydasının 10 katı falan. Çıplak gözle izleyin anlatsınız topsuz alanda neler yapıyor, ayağına top geldiğnde hemen hızlı kullanmak yerine saçma sapan halı saha stili hareketlerine dönüyor falan. Terim bi ara kulübeye girdi emrenin yaptığı hatadan sonra eline birşey aldı fırlattı, çıktı sonra kulübeden.
screwy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Rewendor said: GS golü yiyene kadar iyi oynadı, ama golü yiyince bir dağıldı. Antalya güzel kadro kurmuş, 3 büyüklerde tutunamayanları toplayıp araya da 2-3 iyi Anadolu topçusu yerleştirmiş. Chedjou'yu beğendim ben, gayet kaliteli adam. Zaten Selçuk yok, üzerine Sneijder'i de koymamak hataydı, rakibi o kadar küçümsememek lazım. Drogba hep iyi, en iyi. Burak saç baş yoldurdu, o kadar gol kaçırılmaz artık. Sabri yine iyi dönemlerinde, kadroda yer bulmalıydı, Emre yerine ilk 11 çıksa çok daha iyi olurdu. Emre hiçbir şey yapmadı. GS'nin attığı golde Drogba bana ofsayt gibi geldi. Tekrar izlemek lazım da, gördüğüm o yönde. GS'nin verilmesi gereken bir penaltısı vardı bence.dunku kadronun aynısının eboue yerine sabri, engin yerine selcuk, emre yerine sneijderlisini izlemek guzel olabilir. amrabat yerine de bruma tamamdır!
screwy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 lig macı olarak demistim avrupada eboue yerine sabri olmasın zaten asfasd
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Hala Drogba övenler var ya :( Şunu yazdım bari utanıp real maçını kazandırsın
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Galatasaray'ın real madridi 3-2 yendiği maçta olduğu gibi demek istedi sanırım
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Real madrid'in tur atladığı maç.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Canı sağolsun Terimin, neredeyse küme düşecek takımı alıp 2 sene şampiyon yapmış adam az insaf. Bıraksın GSyi geçsin Milli takımın en tepesine düzenlesin tüm yaş gruplarını
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Liebe said: ofsayttan attığınız golü de ekleyince listeye beraberlik normal o zaman ofsayt yok: http://i.imgur.com/8NADSKv.jpg
screwy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 gol oldugu sırada ofsayt oldugunu soylemistik ama hakem zaten okadar kotuydu ki en azından hakkımızın bi kısmı geri verilmis oldu mac icinde. bu arada bu sezon iyi hakem izlemedim daha her hafta penaltılar goller fauller kacıyo kartlar eksik yanlıs veriliyo tum takımlar icin. fenere de besiktasa da gordum yani bunu.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 heaa yok, basbaya ofsayt kaldı ki o kırmızı çizgi düz değil, ama bu haliyle bile ofsayt
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 çizgi düz değil ne, yukardan bakmıyosun sfds düz olmaması lazım zaten çimlerin kesilme şeylerine bak çok şey şeyse
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 yukardan bakmayla alakalı demiyorum, ceza sahası çizgisine göre de düz değil, Drogba önde
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 tamam kardeş önde. biz şikeciyiz, galarasyon bizi kolluyor.
cempostaci Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Topic geneli izlenimlerim: bu kadar ağlanılmaz.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 arcane said: Liebe said: ofsayttan attığınız golü de ekleyince listeye beraberlik normal o zaman ofsayt yok: http://i.imgur.com/8NADSKv.jpg abi valla şakasınız ya ötesi yok... http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-tartismali-pozisyonlar-3 ben zaten geyiğine yazdım üsttekini çünkü burda ofsayt hakikaten çok ince yan hakem için inanılmaz zor bir pozisyon. ofsayt verirsin ofsayt çıkmaz yanarsın, tam tersi olur yanarsın 2 ucu boklu değnek. biraz da büyük kulüp olmanın avantajıyla vermedi ofsatyı belki tam tersi antalya için olsa verirdi. aynı şeyler fenerbahçe bjk için de geçerli. ama fotolara pierroya falan bakarak göz göre göre ofsayt olan pozisyona ofsayt değil demek nasıl bir kafanın ürünü ben bunu anlayamıyorum işte. yani her şeyi geçtim koyduğun fotoda zaten omuz kafa falan her şey çizgiyi geçmiş ofsaytta sadece ayaklara mı bakılıyor sanıyorsunuz 10 sene önceki gibi hala?
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ayaklara bakıyoruz çünkü ayaklar durduğun koordinati temsil eder. ayakların üstünde yürürsün, lol. asıl sen şakasın. gölgeye bakabilmen için futbolcuların boyunun aynı olması lazım. perspektif daha net sonuç verir ki o yüzden saha çizgisi veya çimlerin ayrıldığı yerlere bakılır. o çizgiyi bizzat ben çektim. sizin hayatınızdan daha düz sdfsd. açtım photoshopu, perspektif kaçış noktalarını belirleyip birebir sahanın perspektifini yaptım, çizgiyi de o perspektif üzerinden çizdim. 100% legit, çizginin gidişini bilgisayar hesaplayıp veriyor, göz kararı değil yani. daha bilimsel bir kanıtı olan varsa buyursun. hakem için çok zor pozisyon orası doğru. yanlış karar verse niye göremedi lölölö demem. ayrıca özette vermemişler, koyulan tartışma programında var, baros'un el ile oynadığı pozisyon da penaltı.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ahahahaahah ahahahahahaahahah tamam abi sen bir numarasın pierrodan da tümerinden de hepsinden daha iyisin harikasın asuehaeuahahha
Öne çıkan mesajlar