unity Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Sampiyonlar ligi maci oncesi sampiyon Galatasaray'a yuksek moral olsun bu mac. 5-0 olsun. Ankete yeni bir soluk getirdim bu aralar futbol bolumu cok durgun sdfs
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 baros'un golü var. klasik arena'da baskılı başlar ilk golü buluruz. 2. gol bi türlü gelmez. sonra rolanti. antalya bastırır. o ara 2.'yi bulduk bulduk sonrası sıkıntılı oluyor.
quixef Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Bilet fiyatları hep böyle mi? İstanbuldayken gideyim dedim 250 - 400 TL. Antalyaspor ya.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Geçen sene de CL öncesi Antalya ile oynamıştık sanırım, zor geçecek derken 4 tane mi ne atmştık
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Sametin gidiş bileti olacak bu maç.
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 kadroyu merak ediyorum ben. emre çolak banko ona eminim sdfs hamit'in yerine kim oynayacak acaba. real maçı öncesi drogba'yı oynatmasa bari yorulmasın adam sdfs
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Yorulmasa adam yencek zaten real madrid i sdfds
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 umut baya formda.bence umut-burak oynasın drogba tribünden izlesin maçı.bruma da sonradan dahil olsun oyuna görelim neyin nesiymiş :P
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Muslera Sabri-Chedjou-Sarı-Balta Bruma-Melo-Sneijder-Çolak Drogba-Burak Sistemi 4-4-2'ye çevirip Selçuk'un yerine Sneijder'i koyar Melo'nun fizik kalitesine güvenip. Amrabat'ı da sağda kullanabilir Bruma hazır değilse
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 of abi sabri ve balta yı aynı kadroda görünce bana bi fenalık geliyor.birde üstüne emre çolak aman aman
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Derbiler ve zor deplasmanlar harici Arena'daki nispeten zayıf rakiplere karşı ilk kesiği Chedjou veya Eboue yiyecek zaten. Sabri bu maç kontenjan açmayacaksa bize niye takımda zaten? Bruma veya Amrabat'tan biri banko oynamalı. Gerçi ne takım çıkarsa çıksın çıkacak 6 yabancı kaliteyi çok üste taşıyor, fakat hiçbiri çok genç değil rotasyon olayı zorlayacak
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 BulletRide said: Muslera Eboue-Chedjou-Sarı-Balta Sabri-Melo-Sneijder-Çolak Drogba-Burak Sabri ortanın sağı, Çolak ortanın solu olacakmış, kolay gelsin şimdiden. Fransanın kralı Chedjou alındı adam anca Zan sakatlanınca kadroya giriyor yazıktır be Bi de Umutu bu performanslardan sonra oynatmamak hayvanlık bildiğin, hem de Drogba dinlenmiş çıkar Real maçına.
Öne çıkan mesajlar