Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 4. Hafta | Bursaspor - Beşiktaş | 15.09.2013 20.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

80 bin kişi önünde bi sneijder tıklar bi drogba

bir anda biter hayaller rahat olun ahaah

arada 6 puan fark var, gs maçında yenilsek bile 3 puan fark devam ediyor! beşiktaş açısından yenilsek bile bitecek bir şey yok, esas gs yenilirse fark 9 a çıkıyor. biz rahatiz, esas siz düşünün yenilirseniz dreamteaminiz ne hale gelir ,kimin hayalleri biter.
Mesaj tarihi:
o diilde haftaya nası basıcaz beşiktaşa belli değil fena aldılar gazı YAZDIRIN BİZİ CL YE ONUDA ALALIM modunda bütün beşiktaşlılar. bi saplayalımda mızrak gibi ondan sonra ggwpnormk
Mesaj tarihi:
ne olabilir ki yani? altı üstü fatih terim çok rererö dicekler ligi boşladı milli takıma go go çekti dicekler. iki haftaya düzelir sıkıntı yapmayın siz birazcık daha birinciliğin tadını çıkarın off fena ezicez triplerine falan devam tüm bjk camiası. şaka maka twitter çalkalanıyo lan yıllardır ilk defa bu kadar gaza gelmiş görüyorum beşiktaş taraftarını. üzüldüm açıkçası.
Mesaj tarihi:
besiktas galatasarayı yenicek haftaya en ters gelicek takım tipi cok kosuyo kanat arkasına hızlı oyuncularına derin pas atıyo. hele 80k onunde besiktas gsyi yener. onemli olan yenildikten sonra gs donebilir mi? bu sene rahat ezerizden kısmet artık dusuncelerine dondum. bakalım.
  • Yeni Oluştur...