Tori Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Abi adamın mesajıyla alakası yok. Bu kaçıncı oluyor, ben birşey yazıyorum alakalı alakasız, adam hemen kendisine direk sövmüşüm gibi algılayıp bana laf sokmaya çalışıyor. Hiç birşey de demedim şikayet etmedim birşey yapmadım, sottoyla alıp veremediğim birşey de yok. Hani neyse şu bitsin artık.
scorch Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Dev hizmet Özet; Sotto said: Sene başından beri FT'i en çok eleştirenlerden biriyim hoca başarısız, biz bir an önce önlemimizi alalım
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Tribün Dergi her gün başka biriyle anlaştırıyor bizi. Roberto Mancini yarın açıklanacakmışmış. Olur da bastırıp parasını getirirlerse Mancini'yi baya salonda sağa sola koşarım. Terim lobisi de ne ağladı arkadaş. Hayri Kozak, Terim telefonu açmadıysa kalkıp Florya'ya gelseymiş Aysal, demiş. Yumurtalık geçiyor sanırım.
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Yalnız "Bak başarısız olursan yollarız seni, al sana 1 senelik kontrat" ayağı çekerlerse teknik direktörlere, küserim Ünal'a.
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 aquila said: bence kosmazsin. Koşarım lan nolcak, eklesinler kontratına. İmza bonusu olarak koşacağım salonda iki tur.
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 said: Hakan Sukur: "Mancini ile ortak bir arkadasim var. Galatasaray, Mancini ile el sikisti." Eto'o bitmiş sanırım sdf.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 fenerbahce, galatasarayda oynayan bi futbolcu değil mi?
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mancini çok çok büyük hata olur. Öyle böyle değil. 5-6 milyon euroyu bağlayacaksın, bırak ülke futbolunu coğrafyayı tanımayan adam getireceksin. Bu yabancı sınırıyla hiçbir şey yapamayacağı gibi mali zararla göndereceksin. Mancini zor şartlar altında çalışmayı seven bir adamda değil zaten, kendi kovdurtur kendini. Saçma hamle olursa, mali olarak ben halen olacağına inanmıyorum ama olursa cidden saçma olur.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 yilmaz vuralin eltisiyle ayni kuafore gidiyorum, kesinlikle anlasilmis yilmaz hocayla.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Bu arada içeriden bilgi alabilen bazı kişilerden Bielsa ile anlaşılmış ve bekletildiği konuşuluyor. Bir de öğrendiğim şöyle bir şey var ki sezonu idare edebilecek biri ile anlaşılabilirse sezon sonunda Prandelli, Lucescu, Lippi gibi isimler daha olasıymış. Ama zamanlama açısından o şekilde tek alternatif de sanırım Denizli olur. Başkanın yabancı arayışı olduğunu düşünürsek bir yıllık hiç bir yabancının da gelmeyeceğini dikkate alırsak mecburen şimdiden uzun soluklu düşünülerek anlaşılacak. Bielsa benim çok istediğim bir isim. Ama deli bir adam kendisi. Yani bizim bu Dany Emre Çolak gibi oyuncuları gerçek anlamda dövebilir dayanamayıp. Bir de sabredilmesi gerekir Bielsa'ya. Adam belki de dünyadaki en iyi taktisyen. Ama işte bu seneyi kurtarsın diyorsak o iş zor Bielsa için. Ama bir şekilde sabredilir ve aşı tutarsa hayvan gibi mücadele eden, koşan ve sistemli bir takımımız olur ki çok isterim. Mancini çok eleştiriliyor ama paras dışında ben çok da anlamıyorum eleştirenleri. Yahu adamın kariyeri Terim'i çükünde sallar bana göre. Defansif anlamda takıma çok şey katar. Ama işte tazminat alıp gitmesi ile ünlü adam.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Bu arada belli ki takım yaz kampı boyunca bir bok yapmamış. Yazık yahu. Bu maçta da az koşmuşuz (yer değiştirmişiz). Ama gel gelelim ki hazır olmayan! Bruma 11 km ile takımın en çok koşanı olmuş. Lan bu adam hazır değilse bizim takım hiç hazır değil. Yazık günah ya teknik ekip resmen bi halt etmemiş kamp boyunca.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 sabri bile tıkandı son dakikalarda zaten sağa sola dalmaya başladı bu sezon niyeyse
fenn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 forgiver said: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ae/Joachim_L%C3%B6w_2006.jpg/603px-Joachim_L%C3%B6w_2006.jpg johaşim löw HAYIRLI OLSUN mayısa kadar anlaşmış ünal başgan cl de tur atlarsak alman milli takımını bırabilirmiş merkelin elemanı değil aysal'ın kader arkadaşıymış yalnız telefon açmak yerine cc bcc li mail atıyormuş inş. sıkıntı olmaz :D
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Hic istemem ama Yilmaz Vural bu galatasarayla cok is yapar.baskasi yalan.
Öne çıkan mesajlar