Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mancini çok yüksek maaş isteyerek bir nevi gelmek istememenin kibarcasını söylemiş.

Bielsa ismi geldi çok şükür gündeme. 5 senelik bir sözleşme önermek istemişler. İnşallah kabul eder.

Diğer adaylar Trapattoni,Gerets ve Advocaat imiş.
Mesaj tarihi:
Shakhtar Donetsk'in hocası Mircea Lucescu'ya teklif götürdüğü ancak 'olumlu yanıt' alamadığı ortaya çıktı. Lucescu'nun kendisine ulaşan Galatasaraylı yöneticilere teşekkür ederek, “Shakhtar ile sözleşmem var, gelemem” dediği öğrenildi. Bir diğer aday Eric Gerets'e ise çalıştırdığı Katar takımı Lekhwiya'dan yılda 6.5 milyon Euro kazandığı için henüz teklif götürülmediği ancak 5 milyon Euro'luk bir teklif yapılmaya hazırlanıldığı ortaya çıktı.

Şu haber doğruysa Mancini yıllık 6m istemişti. Şimdi Gerets e yıllık 5m teklif etme planı falan. Vay anam vay. Bir de bunları klasik kovma tazminatları var.

Bir de Aysal Şenol Güneşe mavi boncuk vermiş. Güneş açık kapı bırakmış. FB taktiği yabancılar böyle maaşlarda uçarsa Denizli veya Şenol Güneşe hazır olun.
Mesaj tarihi:
büyük ihtimal di mateo olur ya.hem drogba yada sormuşlar ki olsun diye oda kesin di mateo yu istemiştir.

birde acele etmek çok kötü sanki gelse 1 günde juve maçını mı kazandırcak.bana kalsa getirsinler tugay ı şu kadroyla ne kadar kötü oynatabilir ki :P
Mesaj tarihi:
Abuk subuk disiplin kaprisi ile takıma faydası olacak adamı kesip atar diye istemiyorum ben oyle adamlar. En buyuk korkum yeni gelecek TD'nin, takıma fazlaca katkı saglayan bazı adamları, sistemine uymuyor diye kesip atması.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Abuk subuk disiplin kaprisi ile takıma faydası olacak adamı kesip atar diye istemiyorum ben oyle adamlar. En buyuk korkum yeni gelecek TD'nin, takıma fazlaca katkı saglayan bazı adamları, sistemine uymuyor diye kesip atması.

hamit emre çolak aydın gibi mi
Mesaj tarihi:
Butun katki saglayan adamlarinizi tek bir taktikte oynatma ihtimaliniz yok zaten.

Haybeden oyuncu alip "biz planli programli aldik" demiyorlar mi cildiriyorum emenike
Mesaj tarihi:
Hayır mesela Selçuk'u keser, Sneijder var diye. Ya da Drogba'yı yaslı diye oynatmaz, ikinci yarı oyuna sokmaya kalkısır falan. Bundan bahsediyorum.

Colak Emre esprisine de cok guldum, karnım agrıdı HEHEHE.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Bu olacak zaten, o yüzden TRyi bilen ya da biraz taviz verip evrilebilecek hoca lazım Türk topçusuna hatta Afrikalıya
  • Yeni Oluştur...