kek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 yaklaşık 1cm kalınlığında 2 dilimi yarım saat tuz karabiber zeytınyağında beklettim. 2 yüzeyi de 4 dakika pişirdim. medium gibi bişiy yaptım. sonra biraz beklettim en sonunda da yedim. ama lastik gibi oldu resmen. hiç restoranlarda yediğime benzemedi. neyi yanlış yaptım patiler? bi tarif edin nasıl pişiriyoruz bu antrikotu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Sutte bekletseydin 2-3 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bize ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 oda sıcaklığında mı dolapta mı beklettin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Oha adam zengin lan antrikot almış 1cm kalınlığında hemde 2 tane. Ben 5mmlik karton kemiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 paran yoksa kolunu falan ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 migrostan alırsan öyle olur. macrocenter da var al bişeyde bekletmene gerek yok direk pişir. kurumadan al tavadan biraz az pişmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Masakari said: Oha adam zengin lan antrikot almış 1cm kalınlığında hemde 2 tane. Ben 5mmlik karton kemiriyorum. dasaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Yok bu onun kartonu giderken bana bıraktıydı snıff snıff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ya dasa artık kalın kalın etleri götürüyo. terasta balkonda tenhada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 antrikot diye keklemişlerdir seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Antrikot rakıyı görmeden salmaz kendini kasar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Tek gerçek cevap BalisticGel said: Antrikot rakıyı görmeden salmaz kendini kasar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Etinden etine çok değişiyor. Yumuşayana kadar bekletirsin, süresine göre değil. 24 saat beklettiğin de olur 12 saat de. Asitli bir karışım yapman gerekiyor. Genelde sirke bu sorunu çözüyor. Ancak kokusu ve tadı, etin lezzetinin önüne geçer. Bu nedenle birçok şeyi karıştırarak yaparsın marine sosunu. Defne yaprağı koyarsan 5-6 tane, bir miktar bastırır mesela. Ama başka şeyler de koyman gerekiyor illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 et ve tava güzel oldu mu hiç birine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 domatez suyu sarımsak zeytin yağı vs. böyle bişeylerle marine ediliyorda önemli olan eti kızgın tavaya atıcaksın önce iki tarafını mühürliceksin ardından orta ateşte pişiriceksin, çatal rahat rahat batmaya başlayınca alıcan ateşten. sonuçta tavanın kızgın olması çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bu akşam da sütte 1 gün bekletip deneyeyim madem. makromarket de kilosu 60 liralık antrikotlar hakkaten yumuşacık oluyor. hiç tel tel olmuyor. süt benzeri herhangi birşeyde de bekletilmiş gözükmüyor aslında... bilmiyorum ne yapmak lazım ki 35 liralık antrikotu 60 lira tadına erişebilsin... yokmu kalın et alıp kanlı kanlı yiyeniniz? zengin elit forumu diye bilirdim burayı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ben veganım iskender yiyorum bazen ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 BalisticGel said: Antrikot rakıyı görmeden salmaz kendini kasar öyle.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 kek said: makromarket de kilosu 60 liralık antrikotlar hakkaten yumuşacık oluyor. hiç tel tel olmuyor. süt benzeri herhangi birşeyde de bekletilmiş gözükmüyor aslında... bilmiyorum ne yapmak lazım ki 35 liralık antrikotu 60 lira tadına erişebilsin... http://azimlikasap.com/galeri/dana_urunler/dana-antrikot2.jpg şunu 1.5 - 2 katı büyüklğünde parçalar arıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 oha millet et alıyo diye buraya gelip thread açıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 et denmiş cüneyt abimiz olmadan antrikot olmaz uzmantv cüneyt asan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 sen et aldın, önce antrikot olduğunu ispat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 kek said: yaklaşık 1cm kalınlığında 2 dilimi yarım saat tuz karabiber zeytınyağında beklettim. 2 yüzeyi de 4 dakika pişirdim. medium gibi bişiy yaptım. sonra biraz beklettim en sonunda da yedim. ama lastik gibi oldu resmen. hiç restoranlarda yediğime benzemedi. neyi yanlış yaptım patiler? bi tarif edin nasıl pişiriyoruz bu antrikotu? az pişirmişsin. bir de onu yanmaz tavada,üzerini kapatıp pişireydin iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Sparkcaster said: bize ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar