Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invisible, Inc.


Komutan

Öne çıkan mesajlar

  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
Early access oynuyorum ve beğendim. Early access olarak gayet muntazam çalışıyor; release versiyonu diye satsalar farkı anlamazdım.

Oyunu kısaca özetlersek:

- Gizli bir istihbarat örgütü için çalışıyoruz. Mesela Archer'daki ISIS gibi.

- Dünya haritası üzerinden görev seçiyoruz. Bu görevler her oyunda rastgele yaratılıyor ama temelde bir şirkete sızıp bilgi, teknoloji vs. çalıyoruz.

- 72 saat zaman sınırlaması var ve görev yerlerinin her birine gitmek için 6-12 saat harcamak gerekiyor. Çok ilerleyemediğim için 72 saat sonunda ne oluyor bilmiyorum ama forumlarda yedinci günde olduğunu söyleyenler gördüm, yani herhalde oyun bir şekilde devam ediyor.

- Görev haritaları da rastgele yaratılıyor ve turn-based olarak ajanlarımızı yönetiyoruz. Yönetim mantığı XCOM'a benziyor.

- Fakat oynanış XCOM'a benzemiyor, çünkü çatışmaya girmeden gizlice hareket etmemiz gerekiyor. Muhafızları bayıltarak, çeşitli elektronik sistemleri hackleyerek iş görüyoruz.

- Yönettiğimiz ajanların her birinin 4 farklı alanda yetenekleri var. Ayrıca her birinin başlangıç ekipmanları da farklı. Mesela birinde tüfek var, bir diğerinde geçici olarak görünmez yapan bir yelek.

- Görevin başlamasından itibaren girdiğimiz yerdeki alarm seviyesi yavaş yavaş artıyor. Normalde beş turnde bir seviye artıyor, fakat adam öldürmek gibi bazı faktörler bunu huzlandırabiliyor. Seviye arttıkça yeni kameralar açılıyor, sistemleri hacklemek zorlaşıyor ve extra muhafızlar geliyor.

- Zaman kısıtlaması nedeniyle her gittiğimiz yeri baştan aşağı dolaşmak epey zor, genelde belli bir aşamada yeter diyip tüymek gerekiyor. Aynı sebeple ajanları ayrı ayrı dolaştırmak da gerekebiliyor ve tabii XCOM'daki gibi riske girmemek için yavaş hareket edemiyoruz.Bu arada oyun sürekli save oluyor, yanı save scum mümkün değil. Gerçi ileride eklerler belki.

- Oyunda ölsek bile kazandığımız puanlarla sonraki oyunlar için yeni ajanlar, ekipman vs. açılıyor.

Bu arada başlık Invisible Inc. olarak değiştirilirse iyi olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
Kanuni said:

Benzemekten ote olmus. Ayni oyundan iki ss sandim.


shadow watch in hastasiydim ben. 2-3 kere bitirmisligim var.

oyun pek satmadi. cogu insan bilmiyor o nedenle. az once oyunun steam yorumlarina baktim, bununl a arasinda iliski kurmus tek kisi gormedim.

shadow watch iyi notlar alamamisti bu arada. bir de SW tamamen stealth degildir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
ne kadar başarılı bir oyunmuş lan bu

early accessde bitirmiştim ki dolu doluydu benim diyen full gameden fazla content vardı

launchda bir alay content daha ekleyip overhaul yapmışlar, bir daha bitirdim

yine yeni ajanlar hedeler açıldı, üstüne endless plus bilmemne daha oynayasım var, ironmanli bitirmeli steam achivementları falan

ve oyun full release oldu bitti, hayvan developer yine daha doymamış free dlc hazırlıyormuş bu ay sonuna yeni ajanlar programlar hedeler

işte gerçek replay value
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...