Komutan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 http://incognitagame.com/newsletter/beta/wallpapers/incognita_wallpaper1366x768.jpg http://www.youtube.com/watch?v=ZwmDeIJ-LHw Totalbiscuit alfa sürümünü oynuyor: http://www.youtube.com/watch?v=wXEEONWTnMY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 bu güzele benziyo ya. klei yapıyormuş zaten, bir şekilde kotarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 direkt baştaki karakterlerden onların yaptığı belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 animasyon ne kalitleiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 eskiden shadow watch diye bi oyun vardı ne güzeldi lan o çok kısa tadımlık bişeydi devamıda gelmedi emenike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Invisible, Inc. oldu oyunun ismi:o http://www.youtube.com/watch?v=6lYs_GE_q4E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Early access oynuyorum ve beğendim. Early access olarak gayet muntazam çalışıyor; release versiyonu diye satsalar farkı anlamazdım. Oyunu kısaca özetlersek: - Gizli bir istihbarat örgütü için çalışıyoruz. Mesela Archer'daki ISIS gibi. - Dünya haritası üzerinden görev seçiyoruz. Bu görevler her oyunda rastgele yaratılıyor ama temelde bir şirkete sızıp bilgi, teknoloji vs. çalıyoruz. - 72 saat zaman sınırlaması var ve görev yerlerinin her birine gitmek için 6-12 saat harcamak gerekiyor. Çok ilerleyemediğim için 72 saat sonunda ne oluyor bilmiyorum ama forumlarda yedinci günde olduğunu söyleyenler gördüm, yani herhalde oyun bir şekilde devam ediyor. - Görev haritaları da rastgele yaratılıyor ve turn-based olarak ajanlarımızı yönetiyoruz. Yönetim mantığı XCOM'a benziyor. - Fakat oynanış XCOM'a benzemiyor, çünkü çatışmaya girmeden gizlice hareket etmemiz gerekiyor. Muhafızları bayıltarak, çeşitli elektronik sistemleri hackleyerek iş görüyoruz. - Yönettiğimiz ajanların her birinin 4 farklı alanda yetenekleri var. Ayrıca her birinin başlangıç ekipmanları da farklı. Mesela birinde tüfek var, bir diğerinde geçici olarak görünmez yapan bir yelek. - Görevin başlamasından itibaren girdiğimiz yerdeki alarm seviyesi yavaş yavaş artıyor. Normalde beş turnde bir seviye artıyor, fakat adam öldürmek gibi bazı faktörler bunu huzlandırabiliyor. Seviye arttıkça yeni kameralar açılıyor, sistemleri hacklemek zorlaşıyor ve extra muhafızlar geliyor. - Zaman kısıtlaması nedeniyle her gittiğimiz yeri baştan aşağı dolaşmak epey zor, genelde belli bir aşamada yeter diyip tüymek gerekiyor. Aynı sebeple ajanları ayrı ayrı dolaştırmak da gerekebiliyor ve tabii XCOM'daki gibi riske girmemek için yavaş hareket edemiyoruz.Bu arada oyun sürekli save oluyor, yanı save scum mümkün değil. Gerçi ileride eklerler belki. - Oyunda ölsek bile kazandığımız puanlarla sonraki oyunlar için yeni ajanlar, ekipman vs. açılıyor. Bu arada başlık Invisible Inc. olarak değiştirilirse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 keyifli baya ne kadar gider bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 hype is coming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 oyun baya iyi aferin klei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 acaip shadow watch a benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Benzemekten ote olmus. Ayni oyundan iki ss sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Kanuni said: Benzemekten ote olmus. Ayni oyundan iki ss sandim. shadow watch in hastasiydim ben. 2-3 kere bitirmisligim var. oyun pek satmadi. cogu insan bilmiyor o nedenle. az once oyunun steam yorumlarina baktim, bununl a arasinda iliski kurmus tek kisi gormedim. shadow watch iyi notlar alamamisti bu arada. bir de SW tamamen stealth degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Kanuni said: Benzemekten ote olmus. Ayni oyundan iki ss sandim. usttekiler ayni oyun abi zaten jdskgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Acıckası o efsane trailerdan sonra cgi cinematic üzdü ama ossun. early accessden beri takip ediyorum arada yeni featureları, hem görev bazında hem roguelike olarak gayet güzel oyun deniyin bu tarz bişiler arıyosanız kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Güzel oyun. Tekrar oynanabilirliği güzel yapmışlar. Zaten default tak campaign bir hayli çabuk bitiyor. Sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Fly said: Kanuni said: Benzemekten ote olmus. Ayni oyundan iki ss sandim. usttekiler ayni oyun abi zaten jdskgsdf Ahahahah hakikatten oyleymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 O shadow watch cok guzel ouyndu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 mark of the ninja yı da almıstım %20 indirim caktılar bana.. yalnız benmi yetemiyorum yoksa oyun ilk 2 questten sonra asırı zorlasıyormu.. extra bi kac kasa acayım dedigim anda fbi,cia,national guard hersey gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 o acıdan baya roguelike oyun, acımıyo surunduruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 güzel midir oyun?Short review yapcak var mı canlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Güzel. İlk sayfada early access versiyonu için bir şeyler yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ne kadar başarılı bir oyunmuş lan bu early accessde bitirmiştim ki dolu doluydu benim diyen full gameden fazla content vardı launchda bir alay content daha ekleyip overhaul yapmışlar, bir daha bitirdim yine yeni ajanlar hedeler açıldı, üstüne endless plus bilmemne daha oynayasım var, ironmanli bitirmeli steam achivementları falan ve oyun full release oldu bitti, hayvan developer yine daha doymamış free dlc hazırlıyormuş bu ay sonuna yeni ajanlar programlar hedeler işte gerçek replay value Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar