MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Benim telefonda en ufak sıkıntı yok yahu Factory reset denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 çok cahilsiniz Planlı eskitme diye bişey var Kithnos said: Yok, sıkıntı var yine. Her güncellemede daha kötüye götürüyor Nexus'lar zaten. Nexus 3, 4, 5 hepsini kullandım. İlk çıkan işletim sistemi ile yağ gibi akıyor, her güncellemede yeni dert geliyor. Yeni modeli al diye zorlamak için midir nedir, ama bundan sonra almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Evet de bu çok hızlı. Beceriksizce eskitme bu. Siz bu işi beceremiyorsunuz dedirten bir eskitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Bu sabah da saati yanlış gösteriyordu. Network'den al seçili ve manuel e geçse bile IST dilimi seçili olmasına rağmen. Kapatıp açınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 daş gibi bende maşallah daş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Nexus 4 kullanıyordum 1 ay öncesine kadar, hep güncel olduğu halde hep hızlıydı. Fonsiyonel olarak da görsel olarak da android hep iyiye gidiyor bence. Su girdiği için bozuldu benimki, daha da kullanırdım yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 benimki yere düştü paramparça oldu anakartı gözüküyor. bildirim ışığı bir yanıyor fener gibi aydınlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 nexus 6p çok güzel görünüyor ya, amerikadan getirteceğim ama en ufak arızası olsa elimde patlayacak 2k a yakın para ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar