MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 nuki said: 350 dolar + 20 dolar kargo. Arkadaş amerikadan getirdi. Nuki şuraya bir açıklama getirsen de rahatlaasak:) Biz de getirtecez duruma gore:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Litminov said: Yalnız şu sanal tuşlar hakikaten çok itici ya.. Altında o kadar koca alan var oraya alsalarmış da ekranı kaplamasaymış. ben de tam tersine sirf dokunmatik tus icin aliyorum. physical tustan nefret ediyorum. samsung'da aktif uygulamalari listelemek icin o tusa basmak bide beklemek lazim. ustune o tusa kolay basilmiyor benim telefonda sert cikti. dokunmatik tusun gozunu seveyim. hem bozulmaz dokunmatik. iPhonelarin tusu belli sure sonra bozulabiliyor mesela. aynisi samsungta da gecerli. parmaginla dokunuverip ana menuye gitmek varken, niye basacan guc uygulayayip? samsungun fiziksel tus kullanmasinin tek nedeni iphone kullanicilarini kendine cekmek istemesi. iphone'a benzemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Pardon çok geç görmüşüm. Kamera benim için fazlasıyla iyi ama büyük ihtimal S4'le kapışamaz. Gece fotoları, panorama felan güzel. Malzeme kalitesi benim çok hoşuma gitti, baya ince çok hafif. Hoperlör malesef tam bir razalet ama. Benim 8 yıllık motorolamın hoperlörleri daha iyi olabilir. Değer mi derseniz bu fiyata kesinlikle değer. Takılma hiç yaşamadım. Pil, aleti kullanmazsanız bir günde %15 felan azalıyor. Aletin aktif kullaniminda da bir günü bir şekilde çıkartıyor. Şu ana kadar pilim bitti sokakta kaldim dediğim olmadi ama gece kesinlikle şarja takmak gerekiyor. Cpu beklemedyken %100 çalıştığını felan görmedim. Yalnız appleri elle kapamak gerekiyor. Eskiden böyle değildi, hangi android versiyonunda geldi bilmiyorum ben 3.8 de kalmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Direk şunu yada bunu test etmemi istiyorsaniz onuda söyleyin eliden geldiğince bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 fiziksel tuş derken ekranı kaplaması yerine alt kısma dokunmatik olarak eklenebilirdi tuşlar onu kastettim. ekranda olması çok kötü gözüküyor bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Litminov said: fiziksel tuş derken ekranı kaplaması yerine alt kısma dokunmatik olarak eklenebilirdi tuşlar onu kastettim. ekranda olması çok kötü gözüküyor bana göre Bence kötü gözükmüyor ama gereksiz ekranda yer yiyor. App'lerin çoğunda orasi gereksiz bir boşluk olarak kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 nuki said: Litminov said: fiziksel tuş derken ekranı kaplaması yerine alt kısma dokunmatik olarak eklenebilirdi tuşlar onu kastettim. ekranda olması çok kötü gözüküyor bana göre Bence kötü gözükmüyor ama gereksiz ekranda yer yiyor. App'lerin çoğunda orasi gereksiz bir boşluk olarak kaliyor. o tuşları otomatik gizleyebildiğin, ve swipe hareketi ile açabildiğin app.'lar mevcut; ancak root gerektiriyor bildiğim kadarı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 o zaman bir nebze göze batmaz hale gelebilir. bu arada antutu ve quadrant gibi benchmark testlerinde kaç puan alıyor bu nexus 5 hiç test ettiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Skyfire said: nuki said: Litminov said: fiziksel tuş derken ekranı kaplaması yerine alt kısma dokunmatik olarak eklenebilirdi tuşlar onu kastettim. ekranda olması çok kötü gözüküyor bana göre Bence kötü gözükmüyor ama gereksiz ekranda yer yiyor. App'lerin çoğunda orasi gereksiz bir boşluk olarak kaliyor. o tuşları otomatik gizleyebildiğin, ve swipe hareketi ile açabildiğin app.'lar mevcut; ancak root gerektiriyor bildiğim kadarı ile hangi app abi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 GMD Auto Hide Soft Keys, lg g2 de çalışıyor, nexus 4 de çalışıyor; nexus 5'e de uyumluluğu gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Amerikadan bir tanıdık gelicek ayın 14. gününde. Nexus 5 getir diyesim var ama bu şekilde gelirse garanti oluyor mu? Kayıt işi ne kadar tutar, kaç gün sürer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Garatisi uluslar arası mı yoksa sadece USA mi diye sorsun arkadaşın. Ama zannetmiyorum olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 telefonu bilmem de bende tableti var nexus 7 abi google'ın herşeyine bayılıyorum şahsen.telefonuda muhtemelen öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bu telefonu kullanan arkadaşlar vardı nerede onlar ufak bi review geçseler ya memnunlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Burdan değil ama ekşi sözlük'ten var https://eksisozluk.com/entry/38819792 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ocak ayinda geliyormus turkiyeye, LG'ye sordum. yalniz 1500 liradan filan satmasinlar simdi bunu. 1200 olmali bence. 1300'e kadar alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 şu anda 1250ye satılıyor sahibindende bildiğim. tabi pasaport kayıtları yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fornost Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 teknosa ön sipariş almaya başlamış, 1399 tele fiyat biçmişler, ilk 100 kişiye de kılıf felan veriyolarmış teknosa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 LG G2 alirim o fiyata, sacmalamislar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 G2 mi? Ahaha Nexus 4'le aynı fiyata çıkmış, bence hiç yoktan iyi. Hele ki Dolar 2 liranın üstündeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Bundan sipariş verecez sanırım bugün yarın kız arkadaşıma. Beğenmesin de bana versin HTC One ile takasliyim diye düşünmüyor da değilim fdsgsh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Bence One yerine bunu alma. HTC güncellemleri çok hızlı dağıtıyor makinada Nexus 5ten iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 BalisticGel said: G2 mi? Ahaha Nexus 4'le aynı fiyata çıkmış, bence hiç yoktan iyi. Hele ki Dolar 2 liranın üstündeyken. ney nexus 4 ile ayni fiyata cikmis? nexus 5 mi, lg g2 mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 BalisticGel said: Bence One yerine bunu alma. HTC güncellemleri çok hızlı dağıtıyor makinada Nexus 5ten iyi. HTC batiyor gittikce ya. Niye bilmiyorum, cok severim aslinda ama kotuye gidiyor. http://finance.yahoo.com/echarts?s=2498.TW+Interactive#symbol=2498.tw;range=5y;compare=;indicator=volume;charttype=area;crosshair=on;ohlcvalues=0;logscale=off;source=undefined; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Nexus 5in çıkış fiyatı 4le aynı. HTC batmaz daha. Küçülmeye giderler gene batmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar