Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nexus 5

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Litminov said:

Yalnız şu sanal tuşlar hakikaten çok itici ya.. Altında o kadar koca alan var oraya alsalarmış da ekranı kaplamasaymış.

ben de tam tersine sirf dokunmatik tus icin aliyorum.

physical tustan nefret ediyorum. samsung'da aktif uygulamalari listelemek icin o tusa basmak bide beklemek lazim. ustune o tusa kolay basilmiyor benim telefonda sert cikti.

dokunmatik tusun gozunu seveyim.

hem bozulmaz dokunmatik. iPhonelarin tusu belli sure sonra bozulabiliyor mesela. aynisi samsungta da gecerli.

parmaginla dokunuverip ana menuye gitmek varken, niye basacan guc uygulayayip?

samsungun fiziksel tus kullanmasinin tek nedeni iphone kullanicilarini kendine cekmek istemesi. iphone'a benzemek.
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon çok geç görmüşüm.
Kamera benim için fazlasıyla iyi ama büyük ihtimal S4'le kapışamaz. Gece fotoları, panorama felan güzel.

Malzeme kalitesi benim çok hoşuma gitti, baya ince çok hafif.

Hoperlör malesef tam bir razalet ama. Benim 8 yıllık motorolamın hoperlörleri daha iyi olabilir.

Değer mi derseniz bu fiyata kesinlikle değer. Takılma hiç yaşamadım. Pil, aleti kullanmazsanız bir günde %15 felan azalıyor. Aletin aktif kullaniminda da bir günü bir şekilde çıkartıyor. Şu ana kadar pilim bitti sokakta kaldim dediğim olmadi ama gece kesinlikle şarja takmak gerekiyor.

Cpu beklemedyken %100 çalıştığını felan görmedim. Yalnız appleri elle kapamak gerekiyor. Eskiden böyle değildi, hangi android versiyonunda geldi bilmiyorum ben 3.8 de kalmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Litminov said:

fiziksel tuş derken ekranı kaplaması yerine alt kısma dokunmatik olarak eklenebilirdi tuşlar onu kastettim. ekranda olması çok kötü gözüküyor bana göre

Bence kötü gözükmüyor ama gereksiz ekranda yer yiyor. App'lerin çoğunda orasi gereksiz bir boşluk olarak kaliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

nuki said:

Litminov said:

fiziksel tuş derken ekranı kaplaması yerine alt kısma dokunmatik olarak eklenebilirdi tuşlar onu kastettim. ekranda olması çok kötü gözüküyor bana göre

Bence kötü gözükmüyor ama gereksiz ekranda yer yiyor. App'lerin çoğunda orasi gereksiz bir boşluk olarak kaliyor.

o tuşları otomatik gizleyebildiğin, ve swipe hareketi ile açabildiğin app.'lar mevcut; ancak root gerektiriyor bildiğim kadarı ile
Sosyal ağlarda paylaş

Skyfire said:

nuki said:

Litminov said:

o tuşları otomatik gizleyebildiğin, ve swipe hareketi ile açabildiğin app.'lar mevcut; ancak root gerektiriyor bildiğim kadarı ile

hangi app abi o?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
BalisticGel said:

Bence One yerine bunu alma. HTC güncellemleri çok hızlı dağıtıyor makinada Nexus 5ten iyi.

HTC batiyor gittikce ya. Niye bilmiyorum, cok severim aslinda ama kotuye gidiyor.

http://finance.yahoo.com/echarts?s=2498.TW+Interactive#symbol=2498.tw;range=5y;compare=;indicator=volume;charttype=area;crosshair=on;ohlcvalues=0;logscale=off;source=undefined;
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...