pnoise Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 haziranda mezun oldum simdi mastera kabul oldum. fakat mezun olunca subeye gitmemistim. yarin tecili almaya gidecegim. bir sorun cikmaz degil mi mezun olunca gitmedim diye yoklama kacagi vb?tecil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 niye gidiyorsun ki hiç gitme okul halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bi de nasıl bi sorun çıkmasını bekliyorsun ki sen yoklamaya gelmemişsin master falan dinlemem yarın askersin falan mı diyeceklerini sanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hic bilmiyorum abi ondan sordum. bu arada mastera basvurmak icin askeri belge istiyorlar o yuzden gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 master'a basvurmadan nasıl mastera kabul oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 başvurma derken kayıttan bahsediyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 o kadar mantık yürütebiliyorum anladım da adam üniversiteyi bitirmiş mastera gidecek daha derdini anlatamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Fistan said: o kadar mantık yürütebiliyorum anladım da adam üniversiteyi bitirmiş mastera gidecek daha derdini anlatamıyor yani kazandim. kayit olmam icin askerlik durum belgesi istiyorlar tum erkeklerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Fistan said: bi de nasıl bi sorun çıkmasını bekliyorsun ki sen yoklamaya gelmemişsin master falan dinlemem yarın askersin falan mı diyeceklerini sanıyorsun? buna yakın bişey geldi başıma zarfımı verdilerdi elime tecil diye gittiğimde :) son anda güç bela döndüm o yoldan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 müstehak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 pnoise said: haziranda mezun oldum simdi mastera kabul oldum. fakat mezun olunca subeye gitmemistim. yarin tecili almaya gidecegim. bir sorun cikmaz degil mi mezun olunca gitmedim diye yoklama kacagi vb?tecil haziranda mezun olduysan mezuniyet durumunu belirtmen gerekiyordu şu an yoklama kaçağısın. kabul edildiğin okulun öğrenci işlerine git askerlik tecili için öğrenci belgesi + yazı lazım dersen boun falan randevuyu bile alıyor o şekilde şubeye gidip (lisans bitiminden sonraki 2 yılın üstüne ekletebiliyorsun yüksek lisans süresini) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sinirlendirmeyin olm Fistanı akşam akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Fin said: pnoise said: haziranda mezun oldum simdi mastera kabul oldum. fakat mezun olunca subeye gitmemistim. yarin tecili almaya gidecegim. bir sorun cikmaz degil mi mezun olunca gitmedim diye yoklama kacagi vb?tecil haziranda mezun olduysan mezuniyet durumunu belirtmen gerekiyordu şu an yoklama kaçağısın. kabul edildiğin okulun öğrenci işlerine git askerlik tecili için öğrenci belgesi + yazı lazım dersen boun falan randevuyu bile alıyor o şekilde şubeye gidip (lisans bitiminden sonraki 2 yılın üstüne ekletebiliyorsun yüksek lisans süresini) okul bana biz bildiriyoruz demisti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yalan söylemiştir okul ............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 okul bildirmiyor zaten sana belgeyi veriyor ve randevu alıyor (bu opsiyonel) sen gidip durumunu bildiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Fin said: okul bildirmiyor zaten sana belgeyi veriyor ve randevu alıyor (bu opsiyonel) sen gidip durumunu bildiriyorsun. valla bilgi universite bana dediki biz arayip mezun oldugunuzu bildiriyoruz. randevu de almadilar. oyle bir sey de demediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 napcan şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Fistan said: napcan şimdi ? vay birak sen de geyigi simdi bikmadiniz forumca issizlikten insanlara sarmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 git ver elindeki belgeleri 2 yıl daha ertelerler. sonrasında 1 yıl daha ertelersin vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 peki diyelim ki biz burda sana kesin sorun cikar, yoklama kacagisin derler dedik, o zaman ne yapmayi dusunuyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 okul direk 3 sene erteliyor yüksek lisansta ya. ama senin önce kayıt yaparken okula tecilli olduğunu kaçak olmadığını kanıtlaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 sabonis said: okul direk 3 sene erteliyor yüksek lisansta ya. ama senin önce kayıt yaparken okula tecilli olduğunu kaçak olmadığını kanıtlaman lazım. abi ama simdi ben tecil ettiriyorum yani tecil suremde master yapiyorum. master bitince tecilim de bitmis oluyor. cok sacma degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 pnoise said: haziranda mezun oldum simdi mastera kabul oldum. fakat mezun olunca subeye gitmemistim. yarin tecili almaya gidecegim. bir sorun cikmaz degil mi mezun olunca gitmedim diye yoklama kacagi vb?tecil temmuzda mezun oldum, daha bugün hallettim tecil işlemini, sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Askerlik durum belgesi vermeden basvuru da yapilmiyor ki? Basvuruda istiyorlar. Ayrica su an bakayasin sanirim. Ogrenci belgesi de alamazsin. Mezuniyet belgenle falan subeye gitmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar