Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tecil ile ilgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haziranda mezun oldum simdi mastera kabul oldum. fakat mezun olunca subeye gitmemistim. yarin tecili almaya gidecegim. bir sorun cikmaz degil mi mezun olunca gitmedim diye yoklama kacagi vb?tecil
Mesaj tarihi:
Fistan said:

o kadar mantık yürütebiliyorum anladım da adam üniversiteyi bitirmiş mastera gidecek daha derdini anlatamıyor

yani kazandim. kayit olmam icin askerlik durum belgesi istiyorlar tum erkeklerden.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

bi de nasıl bi sorun çıkmasını bekliyorsun ki
sen yoklamaya gelmemişsin master falan dinlemem yarın askersin falan mı diyeceklerini sanıyorsun?

buna yakın bişey geldi başıma
zarfımı verdilerdi elime tecil diye gittiğimde :)
son anda güç bela döndüm o yoldan :)
Mesaj tarihi:
pnoise said:

haziranda mezun oldum simdi mastera kabul oldum. fakat mezun olunca subeye gitmemistim. yarin tecili almaya gidecegim. bir sorun cikmaz degil mi mezun olunca gitmedim diye yoklama kacagi vb?tecil

haziranda mezun olduysan mezuniyet durumunu belirtmen gerekiyordu şu an yoklama kaçağısın.

kabul edildiğin okulun öğrenci işlerine git askerlik tecili için öğrenci belgesi + yazı lazım dersen boun falan randevuyu bile alıyor o şekilde şubeye gidip (lisans bitiminden sonraki 2 yılın üstüne ekletebiliyorsun yüksek lisans süresini)
Mesaj tarihi:
Fin said:

pnoise said:

haziranda mezun olduysan mezuniyet durumunu belirtmen gerekiyordu şu an yoklama kaçağısın.

kabul edildiğin okulun öğrenci işlerine git askerlik tecili için öğrenci belgesi + yazı lazım dersen boun falan randevuyu bile alıyor o şekilde şubeye gidip (lisans bitiminden sonraki 2 yılın üstüne ekletebiliyorsun yüksek lisans süresini)

okul bana biz bildiriyoruz demisti ama
Mesaj tarihi:
Fin said:

okul bildirmiyor zaten sana belgeyi veriyor ve randevu alıyor (bu opsiyonel) sen gidip durumunu bildiriyorsun.

valla bilgi universite bana dediki biz arayip mezun oldugunuzu bildiriyoruz. randevu de almadilar. oyle bir sey de demediler.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

okul direk 3 sene erteliyor yüksek lisansta ya. ama senin önce kayıt yaparken okula tecilli olduğunu kaçak olmadığını kanıtlaman lazım.

abi ama simdi ben tecil ettiriyorum yani tecil suremde master yapiyorum. master bitince tecilim de bitmis oluyor. cok sacma degil mi?
Mesaj tarihi:
pnoise said:

temmuzda mezun oldum, daha bugün hallettim tecil işlemini, sıkıntı yok.
Mesaj tarihi:
Askerlik durum belgesi vermeden basvuru da yapilmiyor ki? Basvuruda istiyorlar.

Ayrica su an bakayasin sanirim. Ogrenci belgesi de alamazsin. Mezuniyet belgenle falan subeye gitmen lazim.
  • Yeni Oluştur...