Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-M.united

BloodMaster

Öne çıkan mesajlar

olmamis bisi hakkinda nasi yorum yapabiliosun ki sen
medyum musun desem degil gelecegi solemiosun olmusu olmamis gibi sayican baska seyler koyucan o da kesin bole olacak diecen vay anasini... sen ole derken bende giggs, rvn, ferdi felan butun aslari gelseydi 9 atardik bi tane de pozisyon vermezdik desem nolucak? simdi hangisi mantikli diecen hic biri mantikli degil cunku olmamis bisi hakkinda yorum yaparsan herkes bisi soler. tebrik ediceksen dogru duzgun tebrik et etmieceksen zaten ihtiyacimiz yok, mr. ihtimalmaster, insigth[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

olabilir daum fergusona yedek kadroyuda çıkartın mı dedi?Sonuçta burda sarsılan bi itibar ve artan bi itibar var ve gsliler buna katlanamıo hiç bi kupada mucadele etmiyolar.Doğal böle kıskançlıklar.

Ha bide adamların yedek kadrosunda 9tane milli var ve milli olmayan genç yetenekli oyuncular vardı.Manchesterın bize karşı çıkardığı kadro Gs'nin şu andaki kadrosundan daha iyi..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin.
Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected]
[b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi..

(-kobe- a.k.a Canonline)
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah yani bişey yazmayayım diye zor tuttum kendimi ama.. Dayanamıyor insan bir süre sonra.. Öncelikle bizi tebrik eden tüm bjkli ve gsli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, fanatiklik yapmayıp dürüst yorum yaptıkları için..

Tabii birde bunu çekemeyen bi kaç arkadaşımız çıkmış (her zaman aradan böyle sivriler çıkar ya hani) yok pafchester, yok yedek kadro gibi saçma sapan ilkokulda yapıtığımız türden kıskançlık dolu iftiralar atmışlar.. Fenerin oynadığı futbol gerçekten takdir edilecek türdendi ama bazı arkadaşlarımız maçları siyah-beyaz veya sarı-kırmızı perdelerin arkasından izledikleri için böyle yorumlar ortaya çıkmış... Neyse umarım bu arkadaşlarımız da zamanla objektif olmayı öğrenir ve bu çekememezlikleri bir kenara bırakır..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

tartışılacak bişi göremiyorum ortada ama yeteneklerim en az seninki kadar gelişmiş...

baksana eziklikten basit bi galibiyetin arkasına nasılda sığınıyosun....

Madem iyi takımdınız kalsaydınız grupta..Ne işiniz var UEFA'da..
M.Utd resmen hediye etti maçı...

İnsan bi teşekkür eder...

edit @slat herlade hala ilkokulda okuyosun..Çekememezlik falan yok ilk tebriklerden birini yazdım ama sizde kabul edin artık bazı şeyleri ya..(sivri demişsin sen çokmu yassısın?)
[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine

[Bu mesaj insight tarafından 09 Aralık 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 09 Aralık 2004 17:51 tarihinde demiş ki:
tartışılacak bişi göremiyorum ortada ama yeteneklerim en az seninki kadar gelişmiş...

edit @slat herlade hala ilkokulda okuyosun..Çekememezlik falan yok ilk tebriklerden birini yazdım ama sizde kabul edin artık bazı şeyleri ya..(sivri demişsin sen çokmu yassısın?)

kaç kere yendiniz m. utd'ı ?basit demişsinde merak ettim lol[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

uf tamam eufa şampiyonu oldunuz.Her konuda böle mesajlar atcaksan hiç atma anladık.Bi uefa aldınız biz şimdiye bakıyoruz bak konu kaç tarihinde açılmış..Şimdi görüyoruz gs nin ne halde olduğunu artık lütfen gs gral bap uefa şampiyonuyuz bize laf sölemeyin gibilerinden post atmayın kıskançlığın bi derecesi var..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin.
Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected]
[b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi..

(-kobe- a.k.a Canonline)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 09 Aralık 2004 17:51 tarihinde demiş ki:

+1 yürrü beeaa[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DuNgEoN, 09 Aralık 2004 17:55 tarihinde demiş ki:
kaç kere yendiniz m. utd'ı ?basit demişsinde merak ettim lol

Hiç oynamadık ama dünkü takımı bizde yenebilecek güçteyiz..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Sosyal ağlarda paylaş

Ben cevabımı aldım bu yeterli sanırım..
Bu arada biz dün oynasaydık falan alırdık tarzı komedi mesajları atmayın lütfen.O zaman şampiyonlar ligine gidebilseydinizde oynasaydınız...Bu işler yani yaparım ederimle olmuyor.Yapıcaksın ediceksin sonra yazıcaksın..

edit:son satırları ekledim.
[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..

[Bu mesaj DuNgEoN tarafından 09 Aralık 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReD_DoG, 09 Aralık 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
yaaa febe eski maçtan dahsa ii oynadı kabul ama fenerliler manyak derecede abartıo. tuncay nie öle sevinio ben onu anlamadım sanki şampionlar ligini kazanmış gibi rezalet bi durumdu ben utandım.t tarafı bi pafchaster ı yendi fener.

Tuncay bir maçta 3 gol attığı için seviniyor olabilir mi acaba?
bilemiyorum belki de FB'de oynayıp M.United'a (ya da tabirinizle pafchastera) 3 gol atsam çok sevinirdim şahsen[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rooney, 09 Aralık 2004 17:57 tarihinde demiş ki:
Fenerbahçe öyle yada böyle aldı.Gerçekten güsel bir oyun sergiledi.3 puanı aldımı aldı bizim için o önemli.

Lafımız yok eywallah saolun...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Kobe-, 09 Aralık 2004 17:55 tarihinde demiş ki:
uf tamam eufa şampiyonu oldunuz.Her konuda böle mesajlar atcaksan hiç atma anladık.Bi uefa aldınız biz şimdiye bakıyoruz bak konu kaç tarihinde açılmış..Şimdi görüyoruz gs nin ne halde olduğunu artık lütfen gs gral bap uefa şampiyonuyuz bize laf sölemeyin gibilerinden post atmayın kıskançlığın bi derecesi var..

6-0 ın muabbetini yapıosunuz ama başka şeye gelince tarih.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Heheh Tüm threadi okudum.
Başlarda medeni olarak yorumlarını yapmış tebriklerini etmiş arkadaşları komplekssizliklerinden ötürü kutluyorum.
Insight başlarda threadin gidişine göre tavır almış kurlamış fb yi fln sonra araya birkaç kişi girince gazı bir almış alış o alış bir anda 360derece dönüp pafchesterci oluvermiş hehe.

Fenerbahçe iyi şeyler yaptığında dahi bir gedik kalıyor mutlaka bu kişilere laf edecek bir koz veriliyor geçen sefer kendi kalelerine attıklarıydı bu maçta da yedek kadroyla çıktıklarıydı. AS kadro olmamasına rağmen bu kadroda bulunan bir Ronaldo'nun değerinin Alex'in birkaç katı olduğuna kimse dikkat etmemiş yalnız. Bizim Fenerbahçe takımımızın kadrosunun da en az Manchester kadrosu kadar genç ve yeni bir kadro olduğuna kimse dikkat etmemiş aynı şekilde.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 09 Aralık 2004 17:59 tarihinde demiş ki:
said:
yaaa febe eski maçtan dahsa ii oynadı kabul ama fenerliler manyak derecede abartıo. tuncay nie öle sevinio ben onu anlamadım sanki şampionlar ligini kazanmış gibi rezalet bi durumdu ben utandım.t tarafı bi pafchaster ı yendi fener.

tuncay attıgı ilk goldede turbuler cıktı yanı ehh

bilemiyorum belki de FB'de oynayıp M.United'a (ya da tabirinizle pafchastera) 3 gol atsam çok sevinirdim şahsen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 09 Aralık 2004 17:59 tarihinde demiş ki:
said:

bilemiyorum belki de FB'de oynayıp M.United'a (ya da tabirinizle pafchastera) 3 gol atsam çok sevinirdim şahsen

3 golü attıktan sonra sevinir o ayrı maçı izlediysen ilk goldeki fenerbahçe takımının(tuncayın değil) teknik ekip fln klübede herkez birbirinin kucaına atlıo havaya sular atıo fln anlamsız[signature][hline]

[Bu mesaj ReD_DoG tarafından 09 Aralık 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 09 Aralık 2004 18:00 tarihinde demiş ki:
Heheh Tüm threadi okudum.
Başlarda medeni olarak yorumlarını yapmış tebriklerini etmiş arkadaşları komplekssizliklerinden ötürü kutluyorum.
Insight başlarda threadin gidişine göre tavır almış kurlamış fb yi fln sonra araya birkaç kişi girince gazı bir almış alış o alış bir anda 360derece dönüp pafchesterci oluvermiş hehe.

Fenerbahçe iyi şeyler yaptığında dahi bir gedik kalıyor mutlaka bu kişilere laf edecek bir koz veriliyor geçen sefer kendi kalelerine attıklarıydı bu maçta da yedek kadroyla çıktıklarıydı. AS kadro olmamasına rağmen bu kadroda bulunan bir Ronaldo'nun değerinin Alex'in birkaç katı olduğuna kimse dikkat etmemiş yalnız. Bizim Fenerbahçe takımımızın kadrosunun da en az Manchester kadrosu kadar genç ve yeni bir kadro olduğuna kimse dikkat etmemiş aynı şekilde.

ya iyi okuyamamışsın vodan tebrikde sorun yok ama ole sewincden hawalra ucucak bi seyde yok buyuk bi basarıya imza atamadı fb .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...