Uzun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Kız arkadaşımla beraber evde bir yazıcı olması gerektiğine karar verdik. O ingilizce öğretmeni ve derslerinde konuşulmak/okunmak üzere çok fazla çıktı alması ve benim ise araştırmalarımda buldugun makale vb. gibi kaynakları print etmem gerekiyor. Sadece siyah beyaz bir yazıcı olsa yeter. Haftada 100+ çıktı almamız gerekiyor. Hangi yazıcıyı almamızı önerirsiniz ? Çok fazla anlamıyorum yazıcı özelliklerinden. Samsung ML-1610 almayı düşünüyoruz. ( Mantıklı mı bilmiyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 fotokopi makinası özelliği olan bir şey bence sizin daha çok işinizi görür gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 brother kötü bir seçim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Yazar kız arkadaşımla aynı evde kalıyoruz demek istemiş Hem kız arkadaşı var Hem de aynı evde kalıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 uzun diyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 lazer al markaların hepsini tanımam ama hp güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 lazer al ama toner fiyatı uygun oalnalrdan al yada epson al yanına da bu büyük mürekkep kutularından al temiz iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 biz baya bir araştırmıştık, muhasebe defterleri için... hp laserjet 400m401 pahalı gelebilir belki ama en düzgün ve en ucuz yazıcı bu, eğer fazla çıktı alacaksınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar