matama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Biraz once bir baktim kofteci ramiz hakkinda(ki ramiz bu forumunda uyesi) yok neymis siginan eylemcileri doverek disari atmismis. Garibim ramiz, butun eylemler boyunca gaz yedi, ustune cebinden parasiyla bedava maske dagitti eylemcilere her destegi verdi bir tane bilmemne cocugunun lafiyla bir anda saf degistirmis oldu. Harbiden insanlarin eksisozluk e neden kizdigini su an anliyorum. https://eksisozluk.com/kofteci-ramiz--342632?p=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 welcome to the internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ya ben de bizzat tanıyorum kendisini. Öncelikle bunu yapcak son kişidir. Her şubenin anlık yaptıklarından kendisi sorumlu olamaz franchising sistemiyle çalışıyorlar. Gel gelelim ben böyle bişey yapıldığına yine de inanmıyorum. Ayrıca ordaki 3-5 kişi boykot edince köfteci ramiz ne büyür ne küçülür. Bi konuda ben de kendilerine çok kırgınım 11-12tlye 5 köfte ne küçücük pide üstünde!! Doyar mıyız lan biz onla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bu ramiz dediğin şey degil mi sequo geberin lan fakirler dediğinde, evet beter olun yavşaklar diye cevap yazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ya sikicem bu ekşisözlüğün linç kültürünü. Daha doğrusu bir kesimi. Bizim millete has bir olay, araştırmadan her boku yargılamak, gülmek. Ha yapacakları boykottanda bir sikim olmaz zaten, iki gün sonra hepsi gider tıpış tıpış. Çok gördük boykot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 köfteci ramiz mcdonalds gibi bişi değil mi? Bu forumunda üyesi derken nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 yaw o ramiz pati işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ramiz forumumuzun üyesi. Şeker gibi bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ramocan nickli üye işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bunu hallettik forumda ya, ramo da yazdi. ha olaylardan onceki mesajlarda da pek olumlu degil yorumlar zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 lan bende yıllardır adamın nie köfteci die unvanı var die merak ediyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?98,7050462,7133546#msg-7133546 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bayadır yemediydim ramiz köftesi. yarın söyleyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 porsiyonlar ufak yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 adam bi event yapar köfte yedirir ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Canım çekti ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ayıp lan bu saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Oha o yüzden mi Ramo'nun title köfteciymiş? Bi samimiyetimiz yok ama tanıdığım kadarıyla bunları yapacak bi adam değil ya. Şu olaylar başlayalı beri bu karalama kampanyları çok şüpheli oldu ya, yine ortada bi rant falan dönüyodur da ondandır bu dezenformasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 la zaten kendi yapmiyo, ramiz kofte franchise, veriyo admin birine, adam gidiyo aciyo. simdi o sube hakkinda bisey yaparlar mi, yapmazlar mi onemli olan o. yazilanlar dogruysa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bizim isim vermeyeceğim falak akademisyen bir arkadaş var araştırma görevlisi bir üniversitede. bu ilk gezi olayları başladığında herif twitterdan sürekli şu anda şuradayız, bornova sokağında polis sıkıştırdı bizi eve sığındık 3 kişiyiz. 2.kordona girmeyin şu an dolu diye tweet atıp duruyordum evde oturduğum yerden bir sürü takipçim oldu ehueuhea diye anlatıyordu. dedik ki şunu bir korkutalım. arkadaşın polis askerlik arkadaşı var ondan rica ettik gitti okula onun olmadığı gün oda arkadaşına kendisi ile görüşecektik dedirttik. Sonra telefonla aradık abi milleti twitterdan içeri alıyorlarmış haberin olsun diye. İçeri doğru sıçırttık. Memlekete kaçtmış sdfsd. Sonra söyleyince baya sinirlenmişti. Bu da böyle bir dezenformasyon anımızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 polis arkadasinizi kimseyi gazlayip, coplamis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ASFDGA lan sanki bütün şubeleri işleten, dayak varsa da o dayağı atan oymuş gibi yazmışız hakikaten. Yok yani ne bileyim, benim aklımdaki kurumsallaşma olayı hep şu, bi markanın belli bi kültürü vardır, belli prensipleri vardır, franchise verirken ona göre adam seçer falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 aquila said: polis arkadasinizi kimseyi gazlayip, coplamis mi? ahlak masasında abi adam. pimp kovalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 turkiyede ahlak masasi butun gun bos bos duruyodur ya, 99% musluman, cok ahlakli ulke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ramocan markanın sahibi mi yoksa franchise mı almış bir şubeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar