Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eksi sozluk iftira ekibi

matama

Öne çıkan mesajlar

Biraz once bir baktim

kofteci ramiz hakkinda(ki ramiz bu forumunda uyesi)

yok neymis siginan eylemcileri doverek disari atmismis.

Garibim ramiz, butun eylemler boyunca gaz yedi, ustune cebinden parasiyla bedava maske dagitti eylemcilere her destegi verdi

bir tane bilmemne cocugunun lafiyla bir anda saf degistirmis oldu.

Harbiden insanlarin eksisozluk e neden kizdigini su an anliyorum.

https://eksisozluk.com/kofteci-ramiz--342632?p=5
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben de bizzat tanıyorum kendisini.

Öncelikle bunu yapcak son kişidir.

Her şubenin anlık yaptıklarından kendisi sorumlu olamaz franchising sistemiyle çalışıyorlar. Gel gelelim ben böyle bişey yapıldığına yine de inanmıyorum.

Ayrıca ordaki 3-5 kişi boykot edince köfteci ramiz ne büyür ne küçülür.

Bi konuda ben de kendilerine çok kırgınım 11-12tlye 5 köfte ne küçücük pide üstünde!! Doyar mıyız lan biz onla!
Sosyal ağlarda paylaş

bizim isim vermeyeceğim falak akademisyen bir arkadaş var araştırma görevlisi bir üniversitede. bu ilk gezi olayları başladığında herif twitterdan sürekli şu anda şuradayız, bornova sokağında polis sıkıştırdı bizi eve sığındık 3 kişiyiz. 2.kordona girmeyin şu an dolu diye tweet atıp duruyordum evde oturduğum yerden bir sürü takipçim oldu ehueuhea diye anlatıyordu.

dedik ki şunu bir korkutalım. arkadaşın polis askerlik arkadaşı var ondan rica ettik gitti okula onun olmadığı gün oda arkadaşına kendisi ile görüşecektik dedirttik. Sonra telefonla aradık abi milleti twitterdan içeri alıyorlarmış haberin olsun diye. İçeri doğru sıçırttık. Memlekete kaçtmış sdfsd. Sonra söyleyince baya sinirlenmişti.

Bu da böyle bir dezenformasyon anımızdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...