Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hanginiz bu sisko

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan bu forumun ne zaman burada konusu açılsa şöyle bir girip bakıyorum bu foruma. yani nasıl anlatsam bilemiyorum. ne kadar saf, hiçbir şeyden haberi olmayan, ensesine vur ekmeğini al bir insan olduğumun farkına varıyorum bunların sayesinde. kadınlardan korkuyorum artık. nasıl kafalar, neyin sonucudur bu ya? östrojense, erkeklerde de var östrojen.

sokakta zayıf erkekleri görünce gözleri doluyormuş. e ayrıl o heriften, kendine başka sevgili bul. yok. herifin altında başkasını sevecek ondan sonra. ben tahmin edebiliyorum nereye gidebileceğini bu olayın az çok.

bugüne kadar tanıştığım kadınları, kızları düşünüyorum. demek onlar da böyle. siyah ve beyaz gibi birbirlerinden ayrı değilller belki. grinin tonları gibi birbirlerinden farkılılaşıyorlar demek.

en bçktan konu da bile birbirlerine canımlar cicimler bilmemneler. kocasının içine ne zaman akıttığını imza yapmış paylaşıyor. neyin kafası bu be? yuh. biraz gizlisi saklısı olur insanın ya.
Mesaj tarihi:
Mc_Lovin said:

kocasının içine ne zaman akıttığını imza yapmış paylaşıyor. neyin kafası bu be? yuh. biraz gizlisi saklısı olur insanın ya.

Mc_Lovin said:

kocasının içine ne zaman akıttığını imza yapmış paylaşıyor.

Mc_Lovin said:

kocasının içine akıttığını

Mc_Lovin said:

akıttığını
Mesaj tarihi:
said:
benim doktorum bana hem vajinan dar hemde rahimin dar demişti gebe kalsam normal doğum yapamammı dedim hiç belli olmaz o gün bi gelsin acılabilir demişti.
demekki neymiş ne kadar dar olursa olsun penis girecek kadar çocuk çıkacak kadar genişliyor.

Zeytinyagi3423 bu mesajı beğendi
Mesaj tarihi:
Mc_Lovin said:

lan bu forumun ne zaman burada konusu açılsa şöyle bir girip bakıyorum bu foruma. yani nasıl anlatsam bilemiyorum. ne kadar saf, hiçbir şeyden haberi olmayan, ensesine vur ekmeğini al bir insan olduğumun farkına varıyorum bunların sayesinde. kadınlardan korkuyorum artık. nasıl kafalar, neyin sonucudur bu ya? östrojense, erkeklerde de var östrojen.

sokakta zayıf erkekleri görünce gözleri doluyormuş. e ayrıl o heriften, kendine başka sevgili bul. yok. herifin altında başkasını sevecek ondan sonra. ben tahmin edebiliyorum nereye gidebileceğini bu olayın az çok.

bugüne kadar tanıştığım kadınları, kızları düşünüyorum. demek onlar da böyle. siyah ve beyaz gibi birbirlerinden ayrı değilller belki. grinin tonları gibi birbirlerinden farkılılaşıyorlar demek.

en bçktan konu da bile birbirlerine canımlar cicimler bilmemneler. kocasının içine ne zaman akıttığını imza yapmış paylaşıyor. neyin kafası bu be? yuh. biraz gizlisi saklısı olur insanın ya.

Valla haklısın kardeşim onun için kadınlarla çok bağ kurmayacaksın her çiçekten bal alacaksın. Çok yüz göz olmayacaksın çok bağlanmayacaksın. Onların o oyunlarına girdiğin zaman kazanmak mümkün değil. Galip gelinmesi imkansız. Onları onların silahları ile yenmemize imkan yok. Kendi güç alanına isterse gelir istemezse gelmez zaten. Gelmiyorsada uğraşmaya gerek yok gelirse de gününü gün edip geçecen. Aşk öyle kolay bir şey değil gün gelir kalbine göre biri tabiki çıkacak evlenmeyi düşündüğün. O ana kadar herkese çakıp geçecen. Terör estireceksin. Ortalığı dağıtacan. Dünyadaki bütün milletlerden kadınlarla yatacaksın. Kadın kadını çeker.
Zaten tamam ben bu kadınla evlenirim dediğin nokta da hayatına çektiğin kadın da senin kalitende bir şey olacak o yüzden ağlamaya gerek yok bu kadınların evlendiği adamlarda ortalama türk erkeği işte çok bir problem yok onun için tencere tava ilişkisi.
  • Yeni Oluştur...