Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam uykuya dalarken...

SbNN

Öne çıkan mesajlar

İşte tam uykuya dalarken bişii olur sanki bole bi uçurumdan karanlığa düşermiş gibi...Bu sizede olurmu ve bilimsel ve paticiksel açıklaması nedir???[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

olur öle ara sıra :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet tam uyurken böyle saçma sapan rüya gibi şeyler görürüm bende ama bilincim hafif açık olur zaten öyle anlarım uyku zamanının yaklaştığını, bir kaç kez dalınca..[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Madem herkes dalga geçti ben anlatıyım bu olayın nedenını.Arkadaşlar biz uyudugumuzda ruhumuz bedenımızden cıkar ve dolaşır .Bir anda uyandıkmıda ruhumuz icimize girer.biraz karmaşık anlattım ama anlamışsınızdır umarım.[signature][hline]The Webmaster of Hasan Zeki Boz High School
Sosyal ağlarda paylaş

Bilimsel ismi "myoclonic contraction" veya "hypnic jerk" imis bu olayin. Nedeni kesin olarak bilinmese de teorilerden biri uykuya dalarken kaslarimizin gevsemesini beynimizin yanlis algiladigi, ve dusmeden once tutunmak veya yere dusunce az hasar almak icin kaslarimizi kastigiymis. Teori tabii sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...