Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gameloaded


-Aragorn-

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar gameloaded dan bi dabıl pek le bi de SI alıcam kendime. şimdi bi iki soru var kafamda:
demişlerki adamlar sadece card holder ın adrese yollarız. şimdi ben bizim adresi verim adres olarak. ama kartın sahibi başka bi insan. şimdi onun ismini yazsak bizim adrese postacı paketi getirdiğinde bi bakıcak Osman değil Hayati yazıo. bırakmazmı paketi?
bi de adamlar card holderın adresinin bu olmadığını nerden anlıycaklar? yoksa gameloaded da mı ekstre istio? istiosa bana istemeyen ve türkiyeye yollayan bi site söylerseniz makpule geçer.
gameloaded almış etmiş olan biri cevaplarsa sevinirim.[hline]Oski The XXL Hero

Hepimiz OSKİ'yiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SeriaLKilla, 20 May 2003 23:07 tarihinde demiş ki:
walla ben kendi cc le aldim 1 hafta sonra paket kapinin önünde duruyodu kimsede sormadi postaci filan adınız nedir die filan birakmish gitmiş paketü[hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen[sold]
Rhaea Rencir Hibby/Prydwen[sold]
Aluvian VVarden Hib/exc [sold]


Nası kapının önüne bırakmış yahu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim arkadaşlardan birisinin posta kutusuna bırakmışlar, birisi almış gitmiş, yani olabiliyor, postacılar bunları eve bırkmıyor apartmanın girişine bırakıp gidiyorlar..[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P]
Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P]
Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P]
Currently in Progress Cleric Celine
Excalibur | Albion / EU

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim ilk oyunu postacı kutuya bırakmıştı. tam o sırada ben çöp atmaya inmiştim aşaa herifi gördüm kutuya bıraktı koşup aldım. hiç imza mimza almıolar yani.
ya şimdi bişi daha sorucam. bu gameloaded da Card Issuer falan istior. issue number falan. nedir bunlar? ilk defa görüorum.
ne işe yarıo? acele cevap elim proceed to paymentta bekliom[hline]Oski The XXL Hero

Hepimiz OSKİ'yiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi sorum daa var.
şimdi ben bi dabıl pek bi de SI alıorum. ama alışveriş listeme girince birine overseas shipping ücreti diğerine standart shipping ücreti kesilmiş gözüküo. ben onu da overseas yapıorum. böyle olunca iki kere shipping vermiş oluorum. ama standart yapınca da overseas+standart vermiş oluorum. yani kısaca iki kere shipping alıolar benden. nedir olay?[hline]Oski The XXL Hero

Hepimiz OSKİ'yiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herhangi bir Amazon (hangisi olduğu farketmez) Türkiye'ye DVD ve kitap harici hiçbirşey göndermemekte. Amerikadaki Amazon.com ve Kanadadaki Amazon.ca Amerika ve Kanada dışına bu 2 ürün dışında hiçbirşey göndermemkte. Özellikle en güvenilir olduğu için oyunu almaya karar verdiğimde Amazon.com yetkilileriyle onlarce defa mailleştim. Hepsinin sonucu olarak DVD ve kitap harici hiçbirşey yollamadıkları sonucu çıktı ortaya. Sen nerden aldın diye sorarsanız? Ben 2 oyunuda (DAOC+SI US versiyon) chipsandbits.com'dan (sanırım böyleydi) fast shippingle aldım. Her 2 siparişimde pazartesi verildi ve perşembe elime ulaştı. Bana hiçbir sorun çıkartmadılar. Burayı denemenizi tavsiye ederim.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)
Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gameloaded sanirim cok rahat turkiyeye yollluyor ama bu evin onune fln bırakma olayı kıllandırdı beni araştırdım eğer elinde birinin teslim aldığına dair bi belge olmazsa ürün satılmamış sayılıyormuş evin onune gelen arkadaşlarda ne oldu bilemiyorum...[hline]Remreld Romario (cabalist)
Remra Romario (scout)
Komik mi geldi?
Evet Öyle!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...