Ren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 BabacumMostors said: üstelik iş işte bulunur bunu unutma. şunu okuyup paradoksa girdim çıkamadım bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 para kısmını düşünme hiç. rahat edeceksen, bir yandanda hayatına devam edebileceksen o parayla çok güzel bir başlangıç olur senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Kariyer > para, zaten bu mindsetle gidersen bir kaç sene içinde para otomatikman katlanarak gelir. Şirketin rahat olması insanların kakara kikiri olması da bu açıdan kriter olmamalı, ekstra öyle bir durum varsa ne iyi tabi. Ama önün açıksa, gelişim imkanın varsa, seni sömürmektense seni yetiştirmek isteyen insanlar varsa açlık sınırında gezebilirsin bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sen ise gir; bi yandan da is ara firsatlara bakarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ren said: BabacumMostors said: üstelik iş işte bulunur bunu unutma. şunu okuyup paradoksa girdim çıkamadım bir daha iş işte , koca kocada bulunur diye dahada tuhaflaşan bi söz esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 imamizer said: Ren said: BabacumMostors said: üstelik iş işte bulunur bunu unutma. şunu okuyup paradoksa girdim çıkamadım bir daha iş işte , koca kocada bulunur diye dahada tuhaflaşan bi söz esasen. ey vah cuckoldçular geliyor sayfa ba$ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Yeni mezun tripleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Liebe said: of keşke okusaymışım başlığı. allahından kork hem utanmadan 26 yaşında mezun olmuşsun bi de o parayı beğenmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Ren said: imamizer said: Ren said: BabacumMostors said: üstelik iş işte bulunur bunu unutma. şunu okuyup paradoksa girdim çıkamadım bir daha iş işte , koca kocada bulunur diye dahada tuhaflaşan bi söz esasen. ey vah cuckoldçular geliyor sayfa ba$ı http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/09/evil-smile.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar