chrome Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 neden? neden sadece tek bir takım tutuyoruz? ilk soru daha önemli. niye ben hem chp li hem akp li hem mhp li olamıyorum mesela? belki hepsinin beğendiğim beğenmediğim tarafları var. üçünde de aktif çalışmak istiyorum niye olmuyor zilyon tane stk ya aynı anda üye olabiliyoruz. ama aynı şeyi partilerde yapamıyorsun, takımlarda da yapamıyorsun. böyle yerlerde ülküdaşlık kavramı var. 2013 için anlamını yitirmiş bir kavram bence. öyle bu kadar. trollemek isteyen trolleyebilir. troleybitler B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 hem laik hem müslüman olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 eşşeeğin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 80 senedir olanlar nasıl oluyor peki aga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 kesişim kümesine üye olmak istiyosan sadece orayı tarifleyen bi parti bulman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Üye olmayı bilmem de sadece bir partiye oy kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Warhero said: Üye olmayı bilmem de sadece bir partiye oy kullanabilirsin. words of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Çünkü teorik olarak o partiye üye olduğunda o partinin politikalarında seçim çalışmalarında gizli toplantılarında bulunuyosun. 2 partiye üye olursan birinden diğerine haber taşırsın gibi bi durum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 2013 dünyasında saçma yani. aslında düşününce parti olayı komple saçma bence ben o yüzden isyan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Nesi saçma partinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 valla ben 3 takım tutuyorum gayet memnunum. hepsi de siyah-beyaz bir forma ile hepsinin maçlarına gidebiliyorum masrafsız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 şu patide bu yıl gördüğüm en gerizekalı adam sensin heralde chrome ya escape i arar oldu gözlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Makaryos said: valla ben 3 takım tutuyorum gayet memnunum. hepsi de siyah-beyaz bir forma ile hepsinin maçlarına gidebiliyorum masrafsız... maclara normal kiyafetlerinle de gidebilirsin haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aktif çalışmak için üye olmana gerek yok siyasi partiye üye oldugunda sana görev dağılımı falan yapmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 neden siyasi partiye uye oluyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ben gezi gözlem koluyum heparda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aslında yapmaları lazım değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar